Ovi nisu normalni...
Daj boze da ti ostane druze, ali pisu vec po redditu da ocekuju da ce vam promeniti to, mnogo su alavi.Bas su prejake cene… nadam se da će mi Premium ostati po sniženoj ceni, jer produžio sam ove godine za 60$ i pisalo je da opet sledeće godine će biti 60$.
Ali će vrv to srediti do sledeće godine.
Mada i Extra mi je dovoljan, ali 135$ je bas bas puno.
Naravno da ne, ali vidiš šta piše trenutno u next payment… pitanje je da će to tako ostati.Pa ne moze promeniti cenu vec kupljenog jbmliga
Potpuno ista situacija i kod mene, u dan ...
Pogledajte prilog 402877
To trenutno ovako izgleda, medjutim kad idem na Buy Again ili Change piše da je Premium 120$.
Gotovo pa sigurno će se menjati, tako da sumnjam da će ovo proći u aprilu dogodine.
Da javim da je prošlo ok, tj. uradio sam redeem koda bez problema.
US PSN od 100USD je plaćen tačno 75,97eur uz kod AKS20.
Nije 25%, nego 35%, sa 100$ na 135$25% povecanje?? Jesu li poremeceni?
Meni Premium istice za 10 dana i jos mi stoji stara cena 119 USD....pise u tekstu da su nove cene od 6.9.
Odoh da produzim a za sledecu godinu ce da vidimo...
Je li ovo US? Otkud 60$?
Nije 25%, nego 35%, sa 100$ na 135$
Konkretno taj AKS kod je sa allkeyshop. Kad pretrazis neku igru i krenes da listas opcije, videces da je kod nekih ispisana opcija za popust, a kod je uglavnom definisan kao AKS3, AKS8, AKS12, AKS20 sve u zavisnosti koliki je popust.Kako se nabavljaju kodovi za popust? Svojevremeno sam trazio po netu ali je uvek bio neki scam..
BTW, Gledam sad dopune ...najjeftnije sam nasao na Eneba 100$ (89EUR) za dopunu od 110$... Obicno posecujem Pcgamesupply, G2A, Eneba, RoyalCdkeys...
Da li ima jos neki sajt koji vredi proveriti? A da se placa direktno nasim karticama.
I mene zanima na koji fazon premium za ove pare. Extra sam platio 75$ na popustu oko BF ako se ne varam, inače je bila 100$, a premium 120$.Je li ovo US? Otkud 60$?
Što ne produžiš odmah... Zar se pretplate više ne kaleme?Kada su najavili da ce PS+ biti podeljen na tri nivoa, postojala je fora da ko ima PS Now uz PS+ da ce direkt biti prebacen u PS+ Premium.
Tada sam bio uzeo PS Now, isto na nekoj akciji je bilo jer je bilo jasno da ga uskoro vise nece biti tj stopice se u novi PS+.
Tako da sam imao PS+ Premium do aprila ove godine, kada je trebalo da se obnovi... mislio sam i sam da predjem na PS+ Extra jer mi Premium zaista ne treba plus ne bih da placam 120$.
Ali zbog gore navedene konverzije (PS+ & PS Now), doslo je ocigledno do neke "greske" i obnova za Premium me je kostala svega 60$.
Ima nas par na forumu koji smo tako prosli koji su vrv ispratili moj tadasnji post da ukoliko se ima i PS Now, da se dobija direkt PS+ Premium prilikom konverzije.
I svima nam je bilo 60$, na koju foru i dan danas ne znamo ali to je sumnja... videcemo dogodine dal ce ostati s obzirom da i dalje pise 60$... ali cisto sumnjam.![]()
Isao sam na "Buy Now" opciju ali tu mi daje 120$... tako da i zbog toga sumnjam da nema nista od 60$ za ubuduce.Što ne produžiš odmah... Zar se pretplate više ne kaleme?
Ako nekog zanima, ja nisam probao sam, ovde mozete da uzmete 12 meseci PS NOW koji ce se konvertovati u junu u PS+ Premium. Dakle dobijate za 60$ paket koji ce kostati 120$.
Nisam probao dal uopste moze, ako nemas dodatu karticu za renewal payment... mozda prodje ako imate 60$ u wallet-u.
Kakve veze poskupljenje PS Plus pretplate ima sa igrama na disku?Svi napadaju Apple, treba i Sony napasti zbog monopolizma. I onda mi kazete, ukinuti fizicke kopije igara. Nikad!
Daj neki info kako šta?u duhu promene ovih cena, razmisljam se da probam preko turske i da uplatim bar 2, a mozda i 3 godine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari