Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Baš tako
I ovako nikada ni jedan nisam prodao
Stigao i meni avgust upravo

Meni se bukvalno non stop cuje "ono" u kameri kako zvecka kako god da telefon okrenem on se cuje, jel to uopste normalno?😫

И мени се чује, јел мислиш док машеш телефоном?

Jeste. To je stabilizacija. I ja sam se tripovao stalno na s21, pa kad sam s23 uzeo odmah sam proverio dali zvecka 😂 i zveckalo je

Edit: Upali kameru u rezimu fotografije, videces da nema zveckanja vise

Ne verujem da samo jedna kamera(od onih silnih pozadi) ima ois, tako da verv zvecka od neku drugu koja se ne koristi u tom trenutku...

Ima u NS servis, rade zamenu stakla pod uslovima da ekran nije ostecen kao sto je slucaj kod mene i da sve radi uredno.
Nisam zvao da pitam posto je. Moram zvati ovi dana da vidim :)

Pred more stavio konačno WSD i kad sam došao sa mora, umoran izlazio iz auta - samo TUFF na tucanik na ekran !

Srećom stavih zaštitu, ima malo tragova ali se vide samo pod uglom, ali bi me nerviralo da je na staklu a ne na zaštiti !

Eto kako se stedi :D
35.000 u dzep 😂 minus wsd al opet.

S23serija u prvih 6meseci za 23% veca prodaja u odnosu na s22...
Screenshot_20230830_204629_Vivaldi Browser.jpg

Poslednja izmena:
Zvecka kamera i kada sa x1 prebacis na x10 misli samo prvi put, jer tada pokrene i tu stablizaciju na x10 kameri 😁
Zveckanje je normalno 😇

Znači ja sam jedini sa lag/jitter problemom? Zanimljivo mi je da se večeras dešava u slično vreme kao i sinoć. Prosto skrolovanje nije fluidno, zastajkuje, bez obzira da li je sistemska aplikacija u pitanju (Podešavanja) ili neka third party.

Uključio sam sada RAM Plus, pa ćemo videti. Inače je bio omogućen "lagani" mod u podešavanjima baterije, ali i kada promenim na Standard (100% CPU snage) bude isto 🤷

P.S Nisam siguran da je do touch screen-a, kao da procesoru fali snage (nemoguće, jel da), jer sinoć mi je zaglavila Plat prodavnica skroz. Čudno.

Znači ja sam jedini sa lag/jitter problemom? Zanimljivo mi je da se večeras dešava u slično vreme kao i sinoć. Prosto skrolovanje nije fluidno, zastajkuje, bez obzira da li je sistemska aplikacija u pitanju (Podešavanja) ili neka third party.

Uključio sam sada RAM Plus, pa ćemo videti. Inače je bio omogućen "lagani" mod u podešavanjima baterije, ali i kada promenim na Standard (100% CPU snage) bude isto 🤷

P.S Nisam siguran da je do touch screen-a, kao da procesoru fali snage (nemoguće, jel da), jer sinoć mi je zaglavila Plat prodavnica skroz. Čudno.
Pokusaj sa nekom applikacijom da vidis upotrebu cpu/ram itd....nemoguce da se u isto vreme desi sve to...nesto radi u pozadini, da l.to bio backup ili bilo sta, moguce da zagreje cpu, ili bateriju, pa samim tim cpu trotluje da bi smanjio temp a ujedno i prebaci osvezavanje na 60hz tj jspod onih 120

Nista za upotrebu kamere. Kako izabrati, dugu ekspozicija, silky water light painting?
Mora li sve preko podešavanja u pro modu?
Ako neko ima i kako je instalirao Gcam za S23. Video i probao da instaliram ali bezuspesno

Јеси ажурирао на последњи апдејт?
Кад си последњи пут рестартовао телефон?
На крају, увек можеш да урадиш hard reset, јесте смарање, али шта ћеш.

Јеси ажурирао на последњи апдејт?
Кад си последњи пут рестартовао телефон?
На крају, увек можеш да урадиш hard reset, јесте смарање, али шта ћеш.

Jesam. Bio je problem sinoć pre update-a, i evo ponavlja se noćas nakon update-a. Urađen wipe cache partition, probao da menjam na 60Hz manuelno, da smanjimo rezoluciju, zaista sam svašta probao i opet isto.

Pokusaj sa nekom applikacijom da vidis upotrebu cpu/ram itd....nemoguce da se u isto vreme desi sve to...nesto radi u pozadini, da l.to bio backup ili bilo sta, moguce da zagreje cpu, ili bateriju, pa samim tim cpu trotluje da bi smanjio temp a ujedno i prebaci osvezavanje na 60hz tj jspod onih 120

Probaću da nađem neku aplikaciju koja analizira ponašanje drugih aplikacija. Inače, probao sam da ubacim telefon u Safe Mode, i tada nije bilo trzanja zaista, što bi trebalo da indikuje da problem nije hardverske prirode (što mi je i najvažnije).

Nije nemoguće da neka aplikacija poludi i izazove thermal throttling. Svaka pomoć je dobrodošla .

Ja jesam primetio da u Light/efficiency modeu bude malcice sporiji oko tranzicija iz appa u app, ali nista nesto sto bi mi bilo 'dealbreaker'.
Probaj u developeru da upalis animacije sve tri na 0.5x, pa vidi jel slicno, nekad se toliko utripujemo da je nesto lag, sto nije (ne kazem da u tvom slucaju je trip, stavise rekao si da u safemodeu nije takav), i da ne znamo vise sta gledamo i kako.

Meni je inace Ram+ iskljucen od prvog dana, doduse S23U sa 12GB.

Probaj kod *#9900# pa "delete dumpstate/logocat"

Probaj kod *#9900# pa "delete dumpstate/logocat"
Probao sam upravo i to, pa ćemo da vidimo.
Inače telefon je sinoć svakako "prodisao" nakon nekog vremena, obrisao sam i jednu aplikaciju za koju mi je pisalo da ima česta "padanja" (mada to piše i za Viber). Za sada nemam problema, ali odradio sam ovo po tvom savetu svakako. Videću hoće li se problem ponavljati, a teško da je hardverski (što je i dobro) jer bi to onda bilo manje-više konstantno.

Inače nije nikakav trip u pitanju, animacije odmah stavim na 0.5x čim kupim telefon, ovo su bila ozbiljna trzanja. Ako se ponovi, snimiću. Ponašanje kao kada komp zabode CPU na 100% ili RAM bude pun (nešto poput memory leak), a proverio sam, nije bilo ni jedno ni drugo na telefonu u to vreme (procesor svakako jeste prelazio na kratko 85% i temperatura je išla na oko 65°C).

@Jocko vidi ako mozes da provalis sta si od aplikacija poslednje instalirao ili mozda azurirao. Mozda je neka od tih poludela.

Sad vidim da si upravo odgovorio i da je sad bolje, nadamo se da ce tako i ostati :)

Inače nije nikakav trip u pitanju, animacije odmah stavim na 0.5x čim kupim telefon, ovo su bila ozbiljna trzanja. Ako se ponovi, snimiću. Ponašanje kao kada komp zabode CPU na 100% ili RAM bude pun (nešto poput memory leak), a proverio sam, nije bilo ni jedno ni drugo na telefonu u to vreme (procesor svakako jeste prelazio na kratko 85% i temperatura je išla na oko 65°C).
Zašto stavljaš animacije na 0,5x, da li onda telefon fluidnije radi? Ili možda baterija duže traje?

Stavljao sam ih i ja nekad na 0,5%, i ne mogu da se setim da je bilo nekih vidljivih promena, davno je to bilo.

Nazad
Vrh Dno