Meni na S22U zvecka i kada je upaljena kamera, dragi Bravo da li sam ja normalan?!Edit: Upali kameru u rezimu fotografije, videces da nema zveckanja vise
Sada +23% a sledece -46% ako bude Exynos😁Eto kako se stedi
35.000 u dzep 😂 minus wsd al opet.
S23serija u prvih 6meseci za 23% veca prodaja u odnosu na s22...
Pogledajte prilog 402870
STo procita ovde negde na forumu, to verv zna nek bude i 5% korisnika, ostale ne zanima da l je snap il exy 😂Sada +23% a sledece -46% ako bude Exynos😁
Sve to zbog nestricnog koriscenja 😂😂 slm se, al iskreno nekad samo neka app zeza, radi u pozadini i eto ga...Ne zna, ali zato 95% zna da kuka na slabu bateriju.![]()
Pokusaj sa nekom applikacijom da vidis upotrebu cpu/ram itd....nemoguce da se u isto vreme desi sve to...nesto radi u pozadini, da l.to bio backup ili bilo sta, moguce da zagreje cpu, ili bateriju, pa samim tim cpu trotluje da bi smanjio temp a ujedno i prebaci osvezavanje na 60hz tj jspod onih 120Znači ja sam jedini sa lag/jitter problemom? Zanimljivo mi je da se večeras dešava u slično vreme kao i sinoć. Prosto skrolovanje nije fluidno, zastajkuje, bez obzira da li je sistemska aplikacija u pitanju (Podešavanja) ili neka third party.
Uključio sam sada RAM Plus, pa ćemo videti. Inače je bio omogućen "lagani" mod u podešavanjima baterije, ali i kada promenim na Standard (100% CPU snage) bude isto 🤷
P.S Nisam siguran da je do touch screen-a, kao da procesoru fali snage (nemoguće, jel da), jer sinoć mi je zaglavila Plat prodavnica skroz. Čudno.
Јеси ажурирао на последњи апдејт?Znači ja sam jedini sa lag/jitter problemom? Zanimljivo mi je da se večeras dešava u slično vreme kao i sinoć. Prosto skrolovanje nije fluidno, zastajkuje, bez obzira da li je sistemska aplikacija u pitanju (Podešavanja) ili neka third party.
Uključio sam sada RAM Plus, pa ćemo videti. Inače je bio omogućen "lagani" mod u podešavanjima baterije, ali i kada promenim na Standard (100% CPU snage) bude isto 🤷
P.S Nisam siguran da je do touch screen-a, kao da procesoru fali snage (nemoguće, jel da), jer sinoć mi je zaglavila Plat prodavnica skroz. Čudno.
Јеси ажурирао на последњи апдејт?
Кад си последњи пут рестартовао телефон?
На крају, увек можеш да урадиш hard reset, јесте смарање, али шта ћеш.
Pokusaj sa nekom applikacijom da vidis upotrebu cpu/ram itd....nemoguce da se u isto vreme desi sve to...nesto radi u pozadini, da l.to bio backup ili bilo sta, moguce da zagreje cpu, ili bateriju, pa samim tim cpu trotluje da bi smanjio temp a ujedno i prebaci osvezavanje na 60hz tj jspod onih 120
Znači ja sam jedini sa lag/jitter problemom? Zanimljivo mi je da se večeras dešava u slično vreme kao i sinoć. Prosto skrolovanje nije fluidno, zastajkuje, bez obzira da li je sistemska aplikacija u pitanju (Podešavanja) ili neka third party.
Dobio mali i na A1Yettel mali s23 dobio adejt jutros.
Probao sam upravo i to, pa ćemo da vidimo.Probaj kod *#9900# pa "delete dumpstate/logocat"
Zašto stavljaš animacije na 0,5x, da li onda telefon fluidnije radi? Ili možda baterija duže traje?Inače nije nikakav trip u pitanju, animacije odmah stavim na 0.5x čim kupim telefon, ovo su bila ozbiljna trzanja. Ako se ponovi, snimiću. Ponašanje kao kada komp zabode CPU na 100% ili RAM bude pun (nešto poput memory leak), a proverio sam, nije bilo ni jedno ni drugo na telefonu u to vreme (procesor svakako jeste prelazio na kratko 85% i temperatura je išla na oko 65°C).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari