Sve si u pravu!Ako je to toliko veliki problem i ako radi sve to na win 10 ne vidim potrebu da se nervirate i da koristite win11.
Necete online nalog, necete da MS sakuplja povratne informacije (u svetu u kakvom zivimo sada), koristite razne software za gasenje servisa, pravljenje image-a za instalaciju jer pobogu MS nas "spijunira" dok se tusiramo a ne shvata niko da je njima to jedini nacin kako mogu da imaju uvid u koriscenje funkcija na samom OS, Kad pogledas onaj njihov feedback kakve sve gluposti ljudi traze pa ono je strasno, a drugo windows niti je free niti je open source, imas trial period da ga probas ako ti ne odgovara koristi nesto drugo.
Ne kazem da je win11 savrsen, ima problema i sam sam okacio jedan koji mene iritira u nekom postu ali prosto tako je kako je ili cu ga koristiti ili necu to je iskljucivo moj izbor.
A inace ovo oko sleep moda, moras imati online nalog da bi dobio sve one funkcije bez cackanja po registry bazi, ako ne zelis to onda imas google pa pogledaj, ja nadjoh na prvoj strani.
Kojoj je uopste normalnoj osobi pali na pamet da osnovne stvari poput save, copy, cut ..pretvori u ikonice bez teksta.
Ako si cackao po Settingsu onda si uocio da nema sve opcije u samom Settingsu vec te salje na control panel. Oni jos od win8 pokusavaju da ugase control panel i eto. Gledaj nas u 2023coj, i dalje je tu.
Control panel je i dalje osnova windowsa dok je settings overlay. Ja nemam problem da je jedno ili ili drugo ali MS ne zna sta hoce. Ovo im je treci pokusaj redizajna windowsza u nazad 10 godina.
Problem u svemu tome kolega, je to sto sada win opcije imaju 2-3 layera. Oni vuku UI jos od viste (upali disk manager ili device manager). I kada pokusavas nastimati uredjaje da rade ili naci neke opcije, imas 2-3 intefejsa.
glupo pitanje, ali da li si siguran da si iskljucio pravi uredjaj? meni ta opcija radi normalno.Postoji li neki način da se zabrani wireless mišu da budi laptop iz standby moda? Isključio sam opciju "Allow this device to wake up the computer", ali i dalje se laptop uključuje čim se miš pomeri.
Na drugom laptopu je Windows 10 i tu nema problema.
Instalirao, ali dugmeta i dalje nema. Tnx anyway!Pogledaj u Avanced Options>Optional updates. trebalo bi da ima i update za .NET
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari