Šta je novo?

iPhone 14

Je l bilo nekih promocija kod operatera kad je izašao 14?

Koliko ja znam, nikad nisu postojale promocije za iphone pri izlasku. Možda u nekim normalnim zemljama da, kod nas ne. A pogotovo kod operatera cene su astronomske.

Jelte braco, kako vi na 14 pro cistite ovaj haos oko kamera od prasine? Od maske krpica ne moze da prodje da se obrise, masku da skidam svakih 5 dana raznjakace se nece biti nizasta. Jedino neka cetka mi pada na pamet. Toliko su izvukli ove kamere navise da je bas bzvz…

Skines masku.
Upalis cesmu.
Operes telefon.
Ugasis cesmu.
Obrises.
Vratis masku.
:D

Jelte braco, kako vi na 14 pro cistite ovaj haos oko kamera od prasine? Od maske krpica ne moze da prodje da se obrise, masku da skidam svakih 5 dana raznjakace se nece biti nizasta. Jedino neka cetka mi pada na pamet. Toliko su izvukli ove kamere navise da je bas bzvz…
Stavio dbrand, ne vidim prašinu :D

Ako ti previše smeta, kupi onaj kompresovani vazduh za čišćenje tastatura i lap topova. Radi posao. Ili to ili one šmrkove u auto perionici

Potreban mi je bežični punjač, koji kupiti? Da li neko ima iskustva sa magsafe duo ili magsafe battery pack?

Da li ti treba punjač, ili eksterna baterija?
Šta još imaš od uređaja, koje želiš da puniš, pošto vidim da pitaš za duo?

Ako ti treba samo za preko dana i bez punjenja sata preko dana, Apple Magsafe Battery je dobra opcija, samo treba da znaš da ga koristiš.
Ako bi da imaš i za sat, onda ovako nešto, mada ne znam koliko ti je dostupno:
Belkin BoostCharge Pro
MagSafe Duo nema bateriju, tj. treba ti utičnica uvek.

Ako ti treba samo za preko dana i bez punjenja sata preko dana, Apple Magsafe Battery je dobra opcija, samo treba da znaš da ga koristiš.
Ako bi da imaš i za sat, onda ovako nešto, mada ne znam koliko ti je dostupno:
Belkin BoostCharge Pro
MagSafe Duo nema bateriju, tj. treba ti utičnica uvek.
Zašto je Apple Magsafe Battery komplikovan za korišćenje? Kako se pravilno koristi?

Ništa komplikovano, samo treba da znaš da nema preveliki kapacitet i da je najbolje staviti ga odmah i da dopunjuje polako u toku dana telefon, zbog zagrevanja, pogotovo leti. Barem meni se greje, pa mi je ovo najbolji način. 🙂

Ništa komplikovano, samo treba da znaš da nema preveliki kapacitet i da je najbolje staviti ga odmah i da dopunjuje polako u toku dana telefon, zbog zagrevanja, pogotovo leti. Barem meni se greje, pa mi je ovo najbolji način. 🙂
Hvala! Ipak je najbolje rešenje BoostCharge pro.

Bio je skoro na solidnom sniżenju na Amazonu, ali ne isporučuju za Srbiju iz njihove zvanične prodavnice. Pišu da je odličan u vidu te baterije.

Pogledaj i Anker 622 Magnetic Battery, ne znam da li je probao neko odavde ali izgleda kao bolja varijanta od apple originala
Da, ja je imam i koristim na 14 Pro, odlično služi. Kad je puna, dovoljna je da napuni 14 Pro od 0-100
Kod nas u CG je do skoro bio i zvaničan uvoznik Ankera, uzeo sam je po nekoj smiješnoj cijeni tipa 35e.

Čuveno pitanje gde si kupio original i kolika je cena otprilike 😃

Kimtek je bio uvoznik do skora kod nas, koliko vidim imaju ih još 5-6 komada na stanju i više neće nabavljati, odustaju od Ankera (mislim da su ih uslovljavali na veći MOQ)
MP cijena kod nas je u prosjeku oko 42e sa porezom, snižena je fino zbog rasprodaje.

• Like
Reagovanja: iOS
Hvala mnogo za info 😃 i ako nije preveliko cimanj, ako może na PM, ili ovde, link ka prodavnici u CG pošto mogu da nabavim ako je u Podgorici u nekoj prodavnici 😃

Nazad
Vrh Dno