daxyco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.06.2009
- Poena
- 515
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Koliko vidim, to je nekih 70-ak kvadrata, bez izolacije, nema tu šanse jedna 18kbtu klima da pokrije. Na prvu loptu, u dnevnu sobu prekoputa ovog velikog otvora jedna jača klima da zagreje dnevnu, hodnik i ako imaš sreće malo da "zamlači" tu sobu čija su vrata naspram otvora prema hodniku. Druga soba i kupatilo moraju imati svoje grejno telo, a sasvim moguće i prva spavaća soba. Midea je po specifikaciji jača (5.8kW naspram 5.4kW) što nije uopšte puno za klime 18-ice, imaš klime od 12kbtu koje daju više toplote, neko je skoro pominjao Vivax AEYI 12, daje 7.2kW.
www.market.metalac.com
Ako je ova ponuda stvarna, mislim da je odlična prilika.
Moj ti je savet, kupi jednu kvalitetnu klimu sa što većim kapacitetom na grejanju, pa vidi kako ti se kreće temperatura. Na jačim minusima ćeš možda morati da pališ kotao ili dodatne grejalice ali bi trebalo da ti bude sveukupno jeftinije. Gree Amber premium mi se (laički) čini kao najbolji izbor za tvoju situaciju (ako gornja ponuda nije i dalje aktivna, a i amber je dokazana klima).

Vivax klima inverter ACP-12CH35AEYIs
Vivax klima inverter ACP-12CH35AEYIs - Metalac
Ako je ova ponuda stvarna, mislim da je odlična prilika.
Moj ti je savet, kupi jednu kvalitetnu klimu sa što većim kapacitetom na grejanju, pa vidi kako ti se kreće temperatura. Na jačim minusima ćeš možda morati da pališ kotao ili dodatne grejalice ali bi trebalo da ti bude sveukupno jeftinije. Gree Amber premium mi se (laički) čini kao najbolji izbor za tvoju situaciju (ako gornja ponuda nije i dalje aktivna, a i amber je dokazana klima).