Hvala na oodgovoru, da li je komplikovano da se to uradi da se prebaci u bridge mod?Da li bi koristio samo svoj ruter ili svoj pored njihovog, da prebacis njihov u bridge mod?
Hvala još jednom na objašnjenju !!!Ja sam njihov potpuno uklonio zbog nedostatka utičnice za 2 rutera koji bi stajali 1 pored drugog a plus za njihov ont ide još 1 utičnica. Podešavanje svega traje 10ak minuta. Ako želiš da uradiš na taj način traži od podrške da ti pošalju preko mejla podatke za ppoe konekciju u zip formatu, a preko sms-a ti stize sifra za otključavanje zip fajla.
Više o tome objasnio kragujevic na svom portalu - link Yettel hipernet sa Yetel ont i sa svojim ruterom
Ako želiš da prebacis njihov u bridge mod samo pozovi cc, oni odrade sta treba, dalje setujes svoj ruter kako ti odgovara.
Pa on je to napisao tek posle kada je pročitao u ovoj temi kako se sve to radiViše o tome objasnio kragujevic na svom portalu - link Yettel hipernet sa Yetel ont i sa svojim ruterom
Hvala puno. Sad vidim neke apk okacene na prethodnim stranama. Kada sideloadujem apk, sta koristim onda za login?za android tv ima. Nije zvanicna, nego se izvlaci iz njihovog boxa. Kace ljudi ovde linkove.
Sto je najgore, oni imaju servis za aktivaciju uredjaja, a ne nude aplikaciju sami
Još je razvijajuIma li na pomolu aplikacije za smart tv? (webos, tizen, android tv)
Ranije je bilo preko koda, ali mi sada nešto prolazi kroz glavu kao da je to ukinuto.Hvala puno. Sad vidim neke apk okacene na prethodnim stranama. Kada sideloadujem apk, sta koristim onda za login?
Ova verzija radi na Sony Android TV i sada rešava da ne mora da se ide u EPG kako bi se menjali kanali. Ubaceno je pritiskom na dugme gore da može da se na taj način promeni kanal. Sledeća verzija 222220000 pokrene app i krene zvuk ali samo vrti krug. Tek sam sad ovo sve probao kada je krenula PL.https://mega.nz/file/FQNFhK6T#ovfmFmzVqfMbv4GxAqCARCRk9h2glipXEpMobwl4vuI ovaj izvucen u Maju mislim da je i dalje najnoviji Hipernet TV apk
Da ti na ruteru nisu ostala neka ogranicenja po pitanju portiva ili servisa. Neki firewall rule i slicnoHm, ipak ne radi sve kako treba... Za sad sam primetio problem da neće da mi učita login.skype.com i voice chat preko xbox game bara ne radi, kada vratim yettel ruter radi sve kako treba. Ima li možda neko ideju šta ovo može da bude?
Imam xiaomi mesh ne učitava ni meni ovaj skype login preko Chroma na androidu.Hm, ipak ne radi sve kako treba... Za sad sam primetio problem da neće da mi učita login.skype.com i voice chat preko xbox game bara ne radi, kada vratim yettel ruter radi sve kako treba. Ima li možda neko ideju šta ovo može da bude?
Ne bi trebalo, za svaki slučaj sam resetovao Edgerouter na fabrička podešavanja, isključio firewall, podesio od nule i isto... Probao sam i preko wizarda za PPPoE da podesim, isto.Da ti na ruteru nisu ostala neka ogranicenja po pitanju portiva ili servisa. Neki firewall rule i slicno
The plot thickens...Imam xiaomi mesh ne učitava ni meni ovaj skype login preko Chroma na androidu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari