Boy_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.12.2022
- Poena
- 155
Da moja. Katastrofa kako je lose radilaNeka Gree 18 parapetna koja je bila pokvarena, pa je vracena.
Da moja. Katastrofa kako je lose radilaNeka Gree 18 parapetna koja je bila pokvarena, pa je vracena.
samo da napomenem, spoljna temperatura je bila oko 27c, unutra podešeno na 24c, oko 40m2.Midea Extreme modulacija
Znaci cekamo 35c pa rezultat modulacije 🤣samo da napomenem, spoljna temperatura je bila oko 27c, unutra podešeno na 24c, oko 40m2.
Zdravo.Evo i nekog maksimuma kod mene sto se tice niske modulacije.
Stariji model sonoff-a koji vise nema u prodaji. Meni licno bolji od novijega. U glavnom ovo je oznaka. Sonoff pow r2 bez displea i sa displeom ( pow r2 elite ) mada im je sto kada udjes u izvjestaje po mjesecima moras zbrajati svaki mjesec a kod starijega resetujes "brojcanik" i kad krenes grijati ima ukupan zbir naprimjer potrosnje grijanja za sezonu. Imas pow r3 koji to sve radi ali prevelik.Zdravo.
Koji je u pitanju sonoff uredjaj? Pretpostavljam da nije pametna uticnica vec neki drugi uredjaj.
U *** kod tebe pocelo unazad vrtit strujomjer. Stavi ti jos 2-3 da moduliraju, pasivni izvor primanjaFujitsu 3kom modulacija
Kod mene uopšte ne vidi wifi mrežu, znam da je prije jedno pola godine sve radilo ok, sad nema šanse da vidi wifi, probao sam da radim i wifi reset (mode+wifi button)Ima li neko problem.sa zadnjom verzijom app.za Gree klime?Menjali mi ruter.eks.exe net sada mts..Nikako da se.povez sa netom..Pokusavam zadnjih mesec dana..Ako neko ima neki savet hvala..
Zapušilo ti se kondenz crevo najverovatnije pa voda nema gde da izađe nego se vraća unutra. Prepunila se kadica.
danas video isti problem, samo sto je crevo za odvod stavljeno ispod bakarnih i vremenom tezina klime i creva stislo i zacepilo.Zapušilo ti se kondenz crevo najverovatnije pa voda nema gde da izađe nego se vraća unutra. Prepunila se kadica.
Zar nije snaga umnožak napona i jačine struje? To bi onda bilo P=1,335Ax228,3V=304,78WMidea Extreme modulacija
Kada klima greje onda kaplje iz spoljne jedinice, a kada hladi onda iz unutrašnje.A da li tripujem kad prebacim malo da greje i onda vratim na hladjenje mnogo manje kaplje cak i prestane bar trenutno? mozda dok greje sva ta voda izadje na spoljnu stranu..
Nije. https://en.wikipedia.org/wiki/AC_powerZar nije snaga umnožak napona i jačine struje? To bi onda bilo P=1,335Ax228,3V=304,78W
Mozda ti se kadica zapusila kod odvoda, ako nije crevo. Ali verovatno moras da skines masku da bi to proverio.A da li tripujem kad prebacim malo da greje i onda vratim na hladjenje mnogo manje kaplje cak i prestane bar trenutno? mozda dok greje sva ta voda izadje na spoljnu stranu..
Mozes kako ti je volja, mozes i da setujes visu temp dok je luftiranje (odnosno nizu kada radi na grejanju), a mozes i kao ja i mnogi drugi, jednostavno ignorises i ne diras nista dok luftiras, peres filtere itd.Jedno pitanjce. Tokom kratkog provetravanja (oko 5-10 minuta promaje) da li je bolje da se klima ugasi ili?
Hvala.
Zavisi kako ti klima reaguje na male promene temperature. Moj LT krene da divlja (u grejanju) kad oseti hladnije pirkanje i pojačava snagu i jačinu izduva, pa uglavnom stavim FAN na minimum dok provetravam, ili smanjim temp (u grejanju) za par stepeni. U hlađenju se ne opterećujem mnogo oko togaJedno pitanjce. Tokom kratkog provetravanja (oko 5-10 minuta promaje) da li je bolje da se klima ugasi ili?
Hvala.
U srbistanu je sve mogućeU *** kod tebe pocelo unazad vrtit strujomjer. Stavi ti jos 2-3 da moduliraju, pasivni izvor primanja
Ja kontao ti nabacio solarne panele. Eno kod nas u BiH ima vec godina kako pricaju evo sad ce uvesti zakon o prosumerima(prodajes elektroprivredi pa prebijas od racuna).U srbistanu je sve moguće
To je problem do mts.Ja sam imao taj problem.Nisam mogao da povezem klimu dok nisam pozvao ove u mts oni su promenili neka podesavanja.Ima li neko problem.sa zadnjom verzijom app.za Gree klime?Menjali mi ruter.eks.exe net sada mts..Nikako da se.povez sa netom..Pokusavam zadnjih mesec dana..Ako neko ima neki savet hvala..
Na to gledam ka nakredite u svajcarcima,komsija nabacio panele pre godinu dana naravno preko veze,detaljna prica mi nije odgovarala,a za racun,gospodin nije popisaoJa kontao ti nabacio solarne panele. Eno kod nas u BiH ima vec godina kako pricaju evo sad ce uvesti zakon o prosumerima(prodajes elektroprivredi pa prebijas od racuna).
Sace, samo sto nije, valjda dok skontaju kako da se guzonje ugrade
Ja nemam nikakvih problema,a imam jotel žnjnjnjnj internet i ruter.... zavisi i koji mob imaš?!!!Ima li neko problem.sa zadnjom verzijom app.za Gree klime?Menjali mi ruter.eks.exe net sada mts..Nikako da se.povez sa netom..Pokusavam zadnjih mesec dana..Ako neko ima neki savet hvala..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari