Nema tu šta da se komentariše. To je tako. Pošto X skoro i ne igram, IX jedva, ostalo od VI doVIII da. Onda imaš ovakvo stanje na slikama dnevno nekoliko dana, pa posle razbijaš, i onda sve dalje u krug. Meni je ovo 4-ti dan ovako. Sve partije 0-5 vs 15. Ja u prva tri u timu, osim kad pobedimo, onda sam poslednji. Ciklusi su redovni. Imam sve istraženo, resursa imam mnogo, ali u garaži imam 42 tenka. To igram jer mi pretstavlja neko "zadovoljstvo". Ovo na slikama su poslednja 4 dana, manje više identično. Kad su ovakvi dani onda obavezno idu i misije koje su ispunjive , ali sa 50+ partija. Uvek.mozes li samo da izneses cinjenice za te tvoje tvrdnje i naravno dokaze za iste?
Ja mislim da ne moramo da se ubedjujemo ovdemozes li da izneses dokaze? nemozes da kazes to je tako i da ti svi mi, koji ne mislimo tako, verujemo.
Pa nismo developeri ali testeri jesmone treba da saljes slike svaki dan, samo da okacis linkove sa informacijama kako funkcionise negativan i pozitivan rng koji te ogranicava u igri
Evo ja znam da igram. Meni ništa nisi dokazao osim što si podelio random rezultate nekih random bitaka. U kojima su ti, average damages uglavno mediokritetski. Ja i dalje kažem da je RNG RNG, dakle random number generator. I da ne postoje nikakva "pravila". A naročito ne ka onima koji su "ovog" ili "onog" ratinga.Jel imaš Ti još one generatore za kodove? Ajde pošalji neki kod, ako imate. Odavno sam ja na ovom forumu. Možda i jesam, kako ste rekli za neku "instituciju" , ali ovo samo dokazuje to što tvrdim. Znaju ljudi koji igraju, mnogo ih poznajem. THE END.
Meni deluje kao prilican OP, mozda nece biti novi Chief ali nece biti ni predaleko. Sa Conqom ga ne mozes nikako uporedjivati jer je Conq superheavy a ovo je vise midium tenk nego heavy. Gledao sam kako ga je skill napljuvao ali sam takodje primetio jednu stvar kod njega, on uoprno pokusava da ga igra kao heavy, na pozicijama za heavy a nisam video nijednu situaciju da je pokusao da ga igra kao midium.Drustvo, jeste li videli za novi Assembly Shop i KPZ? Kako vam se cini tenk, dajte neko misljenje (cak i ako ga ne uzimate)?
Moj misljenje: Deluje mi kao ok balansiran tenk. Nije nikakva ludnica niti ce biti novi Chief. Cak mi deluje i losije od Super Conqa, ali i dalje prilicno dobro. Gun mu deluje odlicno, ali armor onako i deluje jako mobilno, tako da ce moci dobro da se pozicionira na pocetku bitke i na kraju da se relocira po potrebi jako efektivno. Sa druge strane, nema neku zanimljivu mehaniku kao Lion koji je konceptualno meni jako zabavan, a deluje bolje od Obj. 780 (koji deluje najlosije od svih Assembly Shop tenkova).
Kakvi su vasi utisci, jos se lomim da li da ucestvujem ili ne u cetvrtak. Obj. 780 sam preskocio, Liona sam uzeo sa skinom, jer je bas specifican tenk i zabavan je, a KPZ deluje solidno, ali ne i nesto jedinstveno.
Ne. Po svemu sudeći si ti WoT developer i znaš kako radi RNG. U stvari ne znaš, ali imaš "intuiciju".Wargaming developer pa znas kako radi kôd?
Koji to "svi" pričamo da je RNG esencija? Nikolape i spaad pričaju da da, Illidan i ja da ne. Idi na stream nekog vrhunskog igrača i pitaj ga koliku ulogu igra RNG. Da razumeju RNGi samu mehaniku igre, ne samo da bi bili bolji igrači, nego bi razumeli da taj RNG upravo štiti njih - mediokritetske i submediokritetske igrače.Ako si los igrac dzaba ti svi modovi ovog sveta, ako ti sa ebr igras pored e100 u gradu ili sa 50B u zbunu pored ebrAli opet, RNG igra nekad bas veliku ulogu u ishodu partije! Ja igram WoT sve manje i manje jer ne vidim poentu jer sam bolji igrac od 80% na serveru sigurno, ali kad udjem u borbu mene bot sa avg dmg 400 po partiji pocepa a ja odradim sve kako treba onda znas da je istina sto svi pricate a to je da je RNG esencija ove igre
Sad ce neko reci bolje je odigrao od tebe... On stoji na otvorenom a stojim i ja, oboje vozimo HO RI 3, ja PROMASUJEM sve 3 granate na 300m on sve pogadja. Sledeca partija pucam iz trka sa njim i iz okreta zabodem wz koji prolazi punom brzinom na 350m od mene... I to mi se desava bas bas cesto. Zato sad udjem u borbu, yoloooooo, napravim 3 4k dmg i zaginem i aj dalje 3 4 partije i dosta
Pre sam przio stronghold, sad udjes u t8 sh sve OP tenkovi, a ja koji nemam recimo ni progeta ni BZ mogu samo da ga.... Nema klanskih, nema rangiranih ko pre, nema ESL, nema REALNE kompeticije iliti testa za skill igraca. Igras kampanju ako imas ebr chifa i 279. Apsolutno gubljenje vremena, svaki dan od 19h do 01h za sta? Dobijes tenk koji niko ni ne igra jer je djubre. Vazno da potrosis 10mil kredita za vreme kampanje
Neko ko je igrao ovu igru i zaradjivao od nje, sad bukvalno nema nista sto bi me privuklo osim drustva na ts ili mozda koji platoon par partijaJa sam pre zaradjivao sa t9 tenkovima, bukvalno ne igram t8, sad nema sanse, jednostavno su skenjali zaradu i exp. Apsoluno je glupost da ti sa t10 napravis 7k kombinovano i zaradis 15k a nisi pucao gold i potrosio si dva velika medkita. Igra je otisla u totalno drugom pravcu. WoT najvise igram zimi uz kaficu i kicenje jelki
Kupim 20 ili 40 kutija i to je to. Te kutije mi znace celu godinu
![]()
Sa ovim iznad se slažem 100%. Igra je daleko manje zabavnija nego pre 6-7 godina, meni barem.Pre sam przio stronghold, sad udjes u t8 sh sve OP tenkovi, a ja koji nemam recimo ni progeta ni BZ mogu samo da ga.... Nema klanskih, nema rangiranih ko pre, nema ESL, nema REALNE kompeticije iliti testa za skill igraca. Igras kampanju ako imas ebr chifa i 279. Apsolutno gubljenje vremena, svaki dan od 19h do 01h za sta? Dobijes tenk koji niko ni ne igra jer je djubre. Vazno da potrosis 10mil kredita za vreme kampanje
Neko ko je igrao ovu igru i zaradjivao od nje, sad bukvalno nema nista sto bi me privuklo osim drustva na ts ili mozda koji platoon par partija Ja sam pre zaradjivao sa t9 tenkovima, bukvalno ne igram t8, sad nema sanse, jednostavno su skenjali zaradu i exp. Apsoluno je glupost da ti sa t10 napravis 7k kombinovano i zaradis 15k a nisi pucao gold i potrosio si dva velika medkita. Igra je otisla u totalno drugom pravcu. WoT najvise igram zimi uz kaficu i kicenje jelki Kupim 20 ili 40 kutija i to je to. Te kutije mi znace celu godinu
Ovo je nešto što sam smetnuo s uma kada sam komentarisao prvi put: u suštini si odlično opservirao. Lošijim igračima RNG igra izuzetnu ulogu jer imaju nizak impakt na ishod bitke, DPG, etc.Zato losiji igraci uvek imaju utisak da im sve zavisi od RNG i u principu su u pravu jer njima RNG daje prevagu u igru.
Kako može 50-50 da bude u "ičiju" korist ili štetu? Obzirom da nema odgovora na to pitanje, nema ni share-ovanja statistika jer ti ista ne ide.Na velikom broju partija RNG bi trebao da bude 50-50 u tvoju korist ili u tvoju stetu, da li je to tako ja ne znam
Odlika "Kalimero" igrača. Da si im ponudio da igraš sa devetkom protiv desetke (iz iste grane), vrv se niko ne bi javio.Nudio sam ovde, svojevremeno, onima koji pričaju kako je "gold ammo" presudan i kako "dobri igrači spamuju gold ammo": 100 bitaka, isti tenk, hrana, bounty moduli sve. Oni gold i regular ammo, ja samo regular ammo. Niko nije hteo (aka smeo).
Meni deluje kao prilican OP, mozda nece biti novi Chief ali nece biti ni predaleko. Sa Conqom ga ne mozes nikako uporedjivati jer je Conq superheavy a ovo je vise midium tenk nego heavy. Gledao sam kako ga je skill napljuvao ali sam takodje primetio jednu stvar kod njega, on uoprno pokusava da ga igra kao heavy, na pozicijama za heavy a nisam video nijednu situaciju da je pokusao da ga igra kao midium.
Svakako cu probati da uzmem pa cu videti o cemu se radi.
Ovo je jedna od najvećih odvala koje sam pročitao ikad. Ozbiljni promoteri imaju sve u ovoj ili bilo kojoj igri. WG ima mnogo ozbiljnih promotera. Tako je ne samo u igrama, nego u svemu danas. To što Ti misliš je totalno nebitno je u stvari vrlo bitno. WG uzima ogromne količine novca na igračima koji su ispod proseka. Zato i opstaju. BD (ako uspeš da razumeš, je njihova najbolja investicija u zadnjih 4 godine.) Ne Vi super igrači. Pa niko od nas prosečnih nije Vama ni do malog prsta, a kamo li da zaigramo sa Vama. Protiv, ne daj Bože. Zlato, pucaju Super igrači i dijabole. Zato što nemaju mogućnost kalkulacije, i koliko košta, gde im uzimaju pare.Idi na stream nekog vrhunskog igrača i pitaj ga koliku ulogu igra RNG. Da razumeju RNGi samu mehaniku igre, ne samo da bi bili bolji igrači, nego bi razumeli da taj RNG upravo štiti njih - mediokritetske i submediokritetske igrače.
Ovo je jedna od najvećih odvala koje sam pročitao ikad. Ozbiljni promoteri imaju sve u ovoj ili bilo kojoj igri. WG ima mnogo ozbiljnih promotera.
Na velikom broju partija RNG bi trebao da bude 50-50 u tvoju korist ili u tvoju stetu, da li je to tako ja ne znam, nemam dokaza ali i ne tvrdim da je nemoguce time manipulisati
Ti dragi druže sam sebe demantuješ u dve rešenice? Svako ko promoviše bilo šta je u biznisu. Manje ili više. Svaka Vama čast. Da nepišemo o drugom delu tvog posta..., kako se priča. Onda sam ja neki hejter? Uživajte u jako dobro osmišljenoj igri kao što je WOT. To je i nama i njima jedini cilj. A demagoga ima koliko hoćeš. Koji traže brojke,.. Da nije tako ova igra ne bi postala to što je danas. Samo pare.NHF, ali ovde žestoko grešiš. Čovek nije pričao o promoterima.
Ok, svako ko strimuje se može, u biznis tj. marketing smislu smatrati promoterom, ali...
Ali ćeš zato ti, koji nisi bolji i iskusniji da kažeš nama, boljima i iskusnijima? Elem, da rezimiram zašto mi je bitno ovo u vezi RNG-a, WoT-a i toga da Wargaming "namešta" stvari. Nakon ovog komentara bih izašao iz diskusije jer ne vidim smisao da pričamo o tome šta ko veruje a ne šta znamo i šta je činjenično.Bez da ispadne da sam sirio neki hejt, samo kazem sta je moj utisak o igri, a Boga mi igram bas dugo i imam solidan rejting. Moze tona i biljih i iskusnijih igraca da mi crta kako sta funkcionise, hvala na tome, ali ne dokazuje nista.
Ovo je, za sada, jedna od paranoidnijih izjava vezana za "nameštanje" RNG-a.Ja jedan od beta igraca, a zadnji u klanu u kome su svi bili skoro beta igraci, svi ostali davno pre mene batalili, wot nije igra u kojoj se ceni znanje nego novac.
Ko plati taj i klati, zato sam i rekao dovidjenja.
Da li je RNG namesten, ne znam, ali subjektivan utisak cesto moze da ukaze da jeste, pogotovo kad sadtavi 25+ poraza u nizu. Da li je algoritam los, ili nego gura pay igrace u pobede ja ne znam, ali ono sto sal uspeo da primetim da kad god uzastopno gubim mene pune goldom. Cak i u kriticnim situacijama oni odnose pobedu jer pogadjaju i probijaju u vise slucaja nego ja bez golda.
Zato sam i batalio da igram, igra nije fer za free to play igrace. Posle nje presao na WT, malo bolje zanimljivije svakako, ali isti princip.
Sad igram iskljicivo pay to play igrice i glava me ne boli a i mirno spavam.
A gde je pečat?mozes li da izneses dokaze? nemozes da kazes to je tako i da ti svi mi, koji ne mislimo tako, verujemo.
RNG, koji utiče na to koliki će biti damage granate koja penetrira, je -25% do +25% od alpha damage-a. Isto to važi za accuracy. Matchmaking nije savršen, ali takav kakav je je mnoogo bolji nego što je bio (kada su tier VI tenkovi sretali Maus, T110E5 i slično). Ni na šta više ne utiče RNG. Ne utiče na spotting mechanics, ne utiče na driving mechanics.A gde je pečat?
Smaras sa dokazima. Ako igras cesto i ako znas da igras, jednostavno znas da je to tako, posebno u poslednje vreme.
Closed beta tester sam, 43620 partija i smatram da RNG previse utiče na igru (sto neko reče , "u talasima")i da ranije nije bilo tako.
Nemam svoj WoT nalog, igram na drugarovom. Ne želim da delim ništa, neko odavde može da me prijavi i banuju mu nalog. Kao što su me prijavljivali na torrent trackerima kada nisam hteo da podelim invites.A gde je pečat?
Smaras sa dokazima. Ako igras cesto i ako znas da igras, jednostavno znas da je to tako, posebno u poslednje vreme.
Closed beta tester sam, 43620 partija i smatram da RNG previse utiče na igru (sto neko reče , "u talasima")i da ranije nije bilo tako.
@Preoccupation
Daj wot nick da vidimo koliko si dobar igrac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari