uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 675
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Y510P
- Tablet
- Lenovo Tab 2 A7-10
- Mobilni telefon
- Poco F2 8/256
- Pristup internetu
- Mobilni internet
Napisati prigovor u kome zatražuješ da ti dostave dokaze zbog koga su izvršili suspenziju saobraćaja, iako si koristio uslugu isključivo u privatne, a ne u poslovne svrhe, te ujedno izričito zahtevaš da uklone sistemske nepravilnosti pod kojima je došlo do propusta zbog kojih ti se trenutno isporučuje nesaobrazna usluga shodno članovima 79 i 80 ZZP, te ovo u konačnosti predstavlja i prigovor krajnjeg korisnika prema čl. 139 ZEK i ukoliko to ne bude rešeno u zakonski predviđenim rokovima, bićeš prinuđen da se obratiš Ratelu, odeljenju za zaštitu potrošača, ministarstvu za trgovinu i telekomunikacije, kao i tržišnoj inspekciji radi ostvarenja svojih zakonom zagarantovanih prava.Pre neki dan dobijam poruku da nema dovoljno kredita za razgovor, mislio sam da se nešto privremeno zaglupelo. Medjutim dva dana kasnije ista stvar, i zovem TP pošto je paket i dalje aktivan samo za pozive kaže da nema kredita.
I sad verovali ili ne;
saznajemo da neograničeni pozivi ipak nisu neograničeni i da mi je trajno blokirana opcija "neograničenih" poziva.
Šta raditi?