Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шетам данас градом и видим на доста места плакате, испробајте гига мрежу у Јагодини и број мобилног на који се јавити. Нигде не налазим вест да је СББ дошао у Јагодину, не знам да ли је неко чуо нешто о томе ?

kada su vec izbacili AXN i AXN SPIN iz ponude.
može neki link o ovome? pošto ne nalazim na sajtu SBB-a. bilo je ranije, beše prošle godine, nekoliko meseci info kako se ukida AXN

edit: našao i to jedva. obaveštenje je od danas

Контактирао сам СББ сада, изгледа ништа од тога засад.

@crveni baron na osnovu čega? broj kanala nije promenjen, vrsta sadržaja nije promenjena

Ne mora da se smanji broj kanala dovoljno da se izbaci jedan iz ponude da se pozove na to, bez obzira sto je "zamenjen" sa slicnim sadrzajem.

Ako je tako, lepa vest za mnoge koji nemaju drugi nacin da izadju ranije iz ugovora 😀

To je bilo i ranije
Trebalo se pozvati na famozni član 107 i završavaš posao ovako ili onako - odlaziš bez penala .
Pre par meseci je Telekom pozivo ljude da odu iz sbb zbog gasenja nekih kanala , pa pre izvesnog vrermena i sbb je zvao da se napusti telekom zbog poskupljenja
U oba slučaju i jedni i drugi su bili u pravu - mogao si raskinuti UO bez penala .
I sada je isti slučaj , a sbb će pokušati sve da vam to ne dozvoli . Imate zvanično tumačenje Ratela i tumačenje zakona - člana 107 .
Ako bude problema kontaktirajte efektivu .
Rok je 31.08.2023. , posle toga se smatra da ste saglasni sa objavom sbb i 1.09. 2023. NE MOŽETE raskinuti UO bez penala .

Jeste dovoljno je da se ukine lupam AMC kanal od strane operatora i može razlaz, nego hvataju ljude na neznanju. Druga stvar je ako AMC kanal prestane s radom to je drugo.

Pa na tastaturi su svi heroji i strava pravnici

Jedan "heroj" tvrdio da raskinuo i to tudji ugovor ali bez dokaza,ne moze da slika itd

Rizik je to golem igrati se sa izvrsiteljima

Ako se konacno pojavi 1 osoba sa dokazom o raskidu zbog kanala treba otvoriti posebnu temu

Podnese zahtev,oni odbiju a on ne placa vise,poznaje zakon,forume,blogove itd

Takav nek se javi,a ne ovi teorijski pravnici

Poslednja izmena:

Jedan "heroj" tvrdio da raskinuo i to tudji ugovor ali bez dokaza,ne moze da slika itd

AKo se konacno pojavi 1 osoba sa dokazom o raskidu zbog kanala treba otvoriti posebnu temu
Nisi u pravu prijatelju, oni mogu da sad jedan po jedan ukidaju i da stavljaju kineske ili ukrajinske kanale. Šta tada? Kako koji ukinu stave jedan kineski. Ti si lupam uzeo i privuklo te kanal History i oni njega ukinu i stave neki poljski kanal.Oće ti biti sve jedno, e pa neće. To što ljudi ne raskidaju jeste neznanke i nepoznavanje zakona, a i što bi niko nije dužan da zna prava. E na to lopovi do jednog vataju ljude na neznanju i strahu od nekih izvršitelja itd...

Ne znam, meni je to glupo. To znači da operateri ne mogu uopšte nikada da otkažu nijedan kanal. To nije normalno. Na duge staze sve će se to preliti na nas, korisnike. Operateri će onda uzimati manje kanala da bi izbegli taj rizik.

Ne znam, meni je to glupo. To znači da operateri ne mogu uopšte nikada da otkažu nijedan kanal. To nije normalno. Na duge staze sve će se to preliti na nas, korisnike. Operateri će onda uzimati manje kanala da bi izbegli taj rizik.
Niko operaterima ne brani da otkazuju kanale. Onda nemoj ni oni narod da zezaju nego lepo raskid i kud mili moji. Svi oni hvataju narod na dobrim kanalima, posle menjaju programsku šemu i stavljaju neke bezvezne kanale.

AXN i AXN SPIN su u vlasnistvu Grcke Antena grupe sa kojom UG ima problema u Grckoj.

Ne vidim zašto bi bilo glupo.
Ukoliko operateri insistiraju na dvogodišnjoj obavezi korisnika, moraju u tom periodu obezbediti ugovorenu uslugu.

Ako se konacno pojavi 1 osoba sa dokazom o raskidu zbog kanala treba otvoriti posebnu temu

Podnese zahtev,oni odbiju a on ne placa vise,poznaje zakon,forume,blogove itd

Takav nek se javi,a ne ovi teorijski pravnici
Kakav dokaz tražiš? Radili smo raskide na taj način još pre 7,8 godina kad je sbb ukinuo ultru i mini ultru a ubacio vavoom i pikaboo.

Odeš do poslovnice, napišeš zahtev za raskid, u razlozima navedeš zbog čega, zovu te i iz cc da pitaju jel mogu da ti nešto ponude (dodatni paket kanala, hbo 3 meseca gratis, par meseci gratis pretplate), ako se slažeš sa ponudom radiš novi aneks ako ne ide raskid.

Ovde se izmišlja topla voda jer provajderi namerno izostave pravo korisnika na raskid kada napišu obaveštenje da se neki kanal ukida.

Не дају попуст, џаба блефирам да ћу да мењам оператера.
Постоји ли још неки пут ка бар 20 посто мањим рачунима? Сад је већ постало лично

Не дају попуст, џаба блефирам да ћу да мењам оператера.
Постоји ли још неки пут ка бар 20 посто мањим рачунима? Сад је већ постало лично
Moj licni primer od aprila je da su posle 3 poziva (4,5 dana ukupno, u prva 2 poziva odbijene njihove ponude i decidno trazeno 6 meseci po dinar) dali 6 meseci po 1 dinar, za EON FULL, sto dodje 25% na celu ugovornu obavezu od 24 meseca kad se preracuna.

Moj licni primer od aprila je da su posle 3 poziva (4,5 dana ukupno, u prva 2 poziva odbijene njihove ponude i decidno trazeno 6 meseci po dinar) dali 6 meseci po 1 dinar, za EON FULL, sto dodje 25% na celu ugovornu obavezu od 24 meseca kad se preracuna.
Хвала на одговору.
Значи, не добија попуст леп него упоран. Тренутно сам завршио други позив, јасно сам ставио до знања да ми је цена приоритет, па ћемо видети расплет.
И онако има још једно 5 месеци до краја уговора, поранили су са преговорима.

Хвала на одговору.
Значи, не добија попуст леп него упоран. Тренутно сам завршио други позив, јасно сам ставио до знања да ми је цена приоритет, па ћемо видети расплет.
И онако има још једно 5 месеци до краја уговора, поранили су са преговорима.
Kod mene je ugovor isticao u tom mesecu, tako da je mozda i do toga, ne znam.

Dve godine sam bez ugovorne obaveze. Na tu drugu godišnjicu zvali za obnovu u.o. nudeći brži net. Odgovorih da već imam najbrži net koji moze da daje stari "čist" modem epc3208, da mi ne treba brži net već novi modem i bridge mod. Kaže, ne može za fizička lica. Zvaće ponovo sa ponudom za popust. Za 3 dana zove ponovo, nudi 15% za celu ugovornu obavezu. Kažem može, uz bridge mod. Da sam tražio 20%, dobio bih najverovatnije. Ali nisam. Rekao sam im da cu promeniti operatera čim izvagam koji je najjeftiniji uz bridge mod. Tu se SBB zahvalio i pozdravio sa mnom. I ja ću sa njim. Čim se steknu uslovi kakvi meni odgovaraju. ;)

Da li je neko isao do poslovnice da pokusa raskid ugovora zbog izbacivanja AXN kanala? Vidim neki pisu moze,drugi opet ne.

Ako je nekome bitno za produženje ugovora, juče sam podneo zahtev za raskid, danas me zovu i nude 9 mes/din za produženje, odbijem, kaže može max 12. Tako da, to bi do sada bila najjača ponuda za produženje, bar ja nisam čuo za bolju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno