Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Budi gospodin i kupuj legalno, po punoj ceni! hvata te Xbox sindrom, sa silnim malverzacijama oko naloga i regiona. :cautious:
Politics Rte GIF

Moglo je ali nekome radi nekome ne radi. Pretrazi temu da terminom cryptopay pa ako te ne mrzi cimaj se.
Na zalost, Cryptopay kartice vise ne rade, ne samo za PS Store nego uopste....

Navodno, dobicemo nove virtuelne kartice za koji mesec ali ostaje da se vidi da li ce raditi na PS Store.

Sto se tice cimanja, mislim da se itekako isplati - pre nego sto su prestale da rade, kupio sam 2 godine Premium za 18€ po godini tako da sam do 2027 miran.

Oldubil, ima gimnastike, ali može da se odradi.
Da se ogradim, nisam pokušavao (PS+ imam do novembra), ali je izvodljivo.
Pare se prebacuju preko Binance-a, Wise-a (ko ima) ima i menjacnica koje rade to.
Za PS+ pretplatu treba proxy da se menja na konzoli za igre ne.

Takođe i oyunone koliko sam video dostavi se user i pass oni kupuju pretplatu za provizuju, takođe nisam isprobao.

Poslednja izmena:
Meni je prosla jedna uplata i onda me blokirali. Imam drugara u cro sada prijavljemog pa ga mozda iscimam da se verifikujemo.

@Aragorn jel nema virtuelnih ni za Cro?

Cryptopay kartice vise uopste ne rade, skroz su blokirane. Izgleda da su radili sa posrednickom bankom iz Litvanije koja je izgubila dozvolu. Sada navodno traze novu banku sa kojom ce saradjivati.

Ima i drugih metoda ali ih jos uvek nisam probao - to cu raditi kada prodju odmori. Ko hoce time da se bavi uputstva su ovde (na nemackom ali Google Translate pomaze) - https://www.mydealz.de/deals/anleit...r-spotify-psn-steam-epic-games-u-xbox-2140720

@djomla43 - hvala za oyuone, to je novo za mene.

Ima li dalje ponudi spyro i crach trilogy u prodaji,zna li neko?

Pošto sam se time juče igrao uz pomoć kolege djomla43, da ispričam šta je meni prošlo za Turski nalog:
  • kreirao nalog na konzoli, nisam uspeo iz browsera čak i kroz VPN,
  • otvorio Oldubil karticu i dodao je u Binance kao sredstvo plaćanja,
  • na Binance prodao USDT u p2p kupcu koji je imao opciju plaćanja "Oldubil", iako mislim da radi i "Ziraat", ali onda vam treba i IBAN za Oldubil (lako se nalazi u aplikaciji),
  • sa Oldubil karticom uspešno kupujem igre, ali za PS Plus sam morao da dodam turski proxy na konzoli i da prebacim novce sa Oldubil kartice na PSN nalog i onda kupim PS Plus.

Sad bas pogledah cene, pa ono je dzaba. Extra je 400TL, a Deluxe/Premium 460, sto ispada oko 13 ili 15e. Dzaba.

Haha, jeste cimanje, ali je bio i izazov, mislim da bih sledeći put platio nekome da uradi sve umesto mene :D
Nešto je veća provizija za uplatu na Oldubil, ali PS Plus Deluxe je izašao ispod 20e, ne bih znao tačno koliko.

Pa da, isplati se malo iscimati. Takodje, pretplate mogu da se stackuju pa onda mozes da kupis vise godina odjednom

Sad baš gledam cene na oyunone
Deluxe 600 (460 regularno)
Extra 545 (400)
Essential 340 (240)
Samo je pitanje koliko su sigurni.

Nisam nasao zajedno na store. Ranije bilo cini mi se.

Istraži malo, nekad se više isplati kupiti ih posebno.

Iha,to je ps+ godinu dana😂
Nista odustajem. Ako ko ima kombinacija neka za turski ps+,neka se javi pm

Lepo izgleda generalno, a bilo bi lepse da nema logo Spiderman-a

Prilozi

• F1g5HRyXwAAnQEA.jpeg
    F1g5HRyXwAAnQEA.jpeg
    31.3 KB · Pregleda: 23
Nije lose ali lepsi mi je onaj Ragnarok kontroler nego ovaj.
Zao mi je sto tada nisam uspeo da ga nabavim, a sad ga nema vise nigde.

Ima ga jos, cena prava sitnica...
Za te pare Edge controller, odnosno radije bih 1-2 obicne varijacije uzeo i ps+ pretplatu na godinu dana...

Tom Henderson kaze da je PS5 Pro [codename "Trinity", i dalje furaju imena iz filma Matrix :D] done deal, neki timovi su vec dobili rani hardver. Izlazi krajem 2024, imace dosta jaci GPU i brzi RAM.

Dobra je stvar da ćemo moći za solidnu cenu da prodamo ps5 kad izađe ps5 pro, i opet mirni nekoliko godina.

Vrh Dno