Ja planiram da uzmem Haier jednu za pranje i susenje vesa za neka mozda dva meseca kad bude useljenje, čitajući ovu temu sam shvatio da šta god da uzmeš možda si se zeznuo jer nekome je super a neko kaže da je katastrofa i da proklinje dan kad je kupio tu mašinu, sem ovih brendova od 2-3 hiljade evra i Bosh, ali i za njega su misljenja pomesana, a odvraća me 2 godine garancijeJel zna neko malo vise o Midea i Haier masinama?
Nasao sam dve interesantne:
![]()
MIDEA MF200W80WB/W-HR Mašina za pranje veša
Mašine za pranje veša MIDEA MF200W80WB/W-HR Mašina za pranje veša 1400 obr/min,8 kg,Ne,Da,Dagigatron.rs
![]()
HAIER HW80-B14979-S Mašina za pranje veša
Mašine za pranje veša HAIER HW80-B14979-S Mašina za pranje veša 1400 obr/min,8 kg,Ne,Da,Dagigatron.rs
Ima i za pranje i susenje Haier interesantan...
Kupio sam Union ves masinu i trese mi po kupatilu da ne treba nesto da se radi pre prvog paljenja da ne bi tresla
Da li si izvadio/odvrnuo/otkačio blokadu bubnja? Sve nove mašine imaju neko rešenje da se bubanj ne pomera tokom transporta. To obavezno mora da se ukloni pre prvog pranja.Kupio sam Union ves masinu i trese mi po kupatilu da ne treba nesto da se radi pre prvog paljenja da ne bi tresla
Koji si model Whirlpoola imao?Hisense je se ok pokazao za sada ali masine za ves prodaju tek 2 godine.
Ma kakva popravka, zamolio ove sto su mi doterali novu masinu da odneesu staru i cao.Drugi svetski brend Whirlpool.Kod mojih komsija awo/c i awo/d rade 8 i 15 godina,ali ovo su original Whirlpool dok za ove ne znam vise ni ja elektronika ima isti bip kao Indesit i naravno isti bubanj.A mozda ti je otisla i ploca motora,a mozda i motor mogu i jedno i drugo da se odnesu u servis,ali pitanje je koliko bi kostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari