Rogue i Sorcerer su ti uglavno na jedan udarac na vecim tezinama pa se mora igrati takticki. Sa sorcerer je dobro sto sve i jedan build su na daljinu... nema bliske borbe dok rogue sve zavisi koji build odlucis da igras ali sa jednim si na daljini dok drugi igras kao barb izmedju neprijatelja.
Ima Sorc odlican build, koji je za close combat i tanky je, ali ljudi vole metu tj mrtvi Iceshard..Sta vise 2 builda, firewall+barijere(armor) i drugi sa Blizzardom.Uglavnom ogroman potencijal buildovi imaju, jel imaju i ogromni CC ...mogli bi da poguraju T70+ bez problema, samo da resistance to all i armor scaling radi kako treba.Butchera na T50 stojis i tankujes bez problema.
Ja sam poterao T65, i kad vise nema prostora da build unapredis a osnovna mehanika ne radi, prosto ga zanemaris vise.Kad sam presao na Iceshard, onda sam video da je to prosto jedno broken djubre koji samo maxuje damage bez ikakvog smisla i armora, i imaju jedan getaway card(fire armor enchantment), i to je to.Vrtis ND dok ne nadjes najmanji sa nekim najmanje opasnim affixima i ofc da je bez bosa i kao ubijes pack i pobegnes, jer cooldown i regeneracija mane ne postoji.Samo je bitno da isporucis tonu damage-a i kao WOOOW presao si T100.Mnogo(not) kreativan build..
Za rogue-a isto tako, to pa tek je super broken build.Pa Necro, eno juce naletim na video u recomended, napucao Necro-a, da 1shotuje Uber Lilith...Pa onaj streamer sto tera t75 samo sa BoneSpear spellom..nista drugo nema izbaceno u tabu. Po mojoj nekoj kalkulaciji, buildovi ne bi trebali da teraju vise od T80(da bude znojenje) da sve radi kako treba i da buildovi nisu broken.Nadamo se da ce danasnji patch resiti takve stvari.
- Generalno tih nekih stvari se i bojim u vezi Sezone1.Da ce buildovi biti preslikani i glass cannon klase koje isporucuju tonu damage-a u meta buildovima, da ce im na nakitu(Amulet i Ring-ovi) umesto Armor gema, ovi yet-to-come napucani defensive sezonski gemovi i terati se ista prica, ili pak jos damage-a do te mere da lagano pretrcavaju visok Tier dungeona.
Mada i ja malo kakim, dolaze novi Unique, mob density ce valjda biti veci u dungeonima i sto sta jos.Bice kreativnih buildova
Videcemo veceras, valjda u 19h pustaju patch.