Šta je novo?

Diablo IV

Diablo IV nije trebao da bude odlican po izlasku, samo je treba da ne bude uzasan, to su odradili.
Sad samo treba da dovoljno dodaju i sredjuju igru u narednim godinama.

A ako populacija padne previse nisko, izbace jednu kvalitetnu TV seriju/animiranu seriju i privuke nazad ljude. Em The Last of Us, em Lord of the RIngs, Rings of Power je katapultirao populaciju New World-a samo zbog apetita ljudi, a Rings of Power nije ni bio dobar da inspirise. Isto ka reklama i losa reklama je reklama, neko ce se ovajditi negde od toga.

Samo treba da istempiraju dobru expanziju i Diablo film/seriju da izadju u par nedelja xD i da se nadamo da je Microsoft naucio lekciju sa Halo-om 😅

Igrac koji moze da trguje itemi-ma i Solo Self Found crafter na istom serveru, aka zlatni gral ARPG-ova.
Za trgovinu ne znam da moze, znam da mogu samo da giftujem nekome item ako je samnom u partiji. Za solo craftovanje u LE mislim da je jedno od boljih ideja da mozes bilo gde i u bilo kom trenutku da neki item unapredis bez vracanja u grad i gubljenja vremena na teleport i vracanje, isto mi se svidja resenje za materijale (prefix i sufix) kako je uradjeno.

Za neku analizu bi morao da okacis sta si izabrao od skillova, kakav gear imas, mozda cak i paragon tablu.
Imam sve za barb WW, mrzi me sad da prebacujem na bilo sta drugo, hocu da igram ono sto mi se igra
Pogledaj na maxroll imas end game guide, kao i na d4builds.gg. Popisi aspekte, odradi obicni dungeon za one sto se mogu otkljucati, a ostale ekstraktuj sa itema koje pokupis i kad naidjes na ancestral 800-810 power. Poredaj paragon board i skillove. I lagano ces ici preko tier 25.
Trazim sve, ali slabo baca, danas sam igrao tri ture helltidea i nista.

Ali evo uspevam da cepam nd tir 30-34, i trazim one najbolje za glyph, to sam malo kasno provalio (pronasao) ja sam igrao neke bezveze.

Elem prilicno imam dobar gir i afixe ali ovo bi mi jos bas dobro doslo. Na cemu stoji ovaj afix uglavnom jel zna neko sta da jurim?
Capture.JPG

wvvucw8u9tbb1.jpg

@illidan kontam sa rogueom krenuti sezonu. Koji build da ganjam? Napravio sam malo da testiram do lvl 8-9 i svidio mi se na prvu. Mobilan je i pokretan, a i svidjelo mi se kad si mi pomagao za tier 3 na 4. Pretrcao si dungeon za 2 min.🤣🤣

Barbarian mi je top, nemam problema nikakvih, ali ne bih istu klasu uzimao.

Za trgovinu ne znam da moze, znam da mogu samo da giftujem nekome item ako je samnom u partiji. Za solo craftovanje u LE mislim da je jedno od boljih ideja da mozes bilo gde i u bilo kom trenutku da neki item unapredis bez vracanja u grad i gubljenja vremena na teleport i vracanje, isto mi se svidja resenje za materijale (prefix i sufix) kako je uradjeno.
Nisu jos ubacili izgleda (imas 2 fakcije, jednu za trgovce drugu za solo self found/crafting, i promenjene drop table-ove i drop-rate-ove zavisno koja je trenutno izabrana.

@illidan kontam sa rogueom krenuti sezonu. Koji build da ganjam? Napravio sam malo da testiram do lvl 8-9 i svidio mi se na prvu. Mobilan je i pokretan, a i svidjelo mi se kad si mi pomagao za tier 3 na 4. Pretrcao si dungeon za 2 min.🤣🤣

Barbarian mi je top, nemam problema nikakvih, ali ne bih istu klasu uzimao.
ja igram death trap build (od wudija), ima 3-4 jaka builda

Ko voli da min/max-uje leveling Rax je izbacio odličan video:

Nedostaje Killer set iz PVP. Evo linka za svu kozmetiku iz PVP.

a jos ja wtf odakle set itemi... a ono kozmetika :)

clickbait

Dobar video za pocetnike :

Evo ako ima nejasnoca jos uvek oko Battle pass-a :

Dakle da sumiramo.Vazi samo jednu sezonu.Svaka sledeca ce imati svoj BP.Verovatno 10-15eur.Osim brda instant kozmetike nikakvu prednost nema.

- Za cetvrtak ko hoce da pogura levelovanje sezone, ja cu biti online oko 21:30 - verovatno do ponoci.S burazerom, pa ce biti 2 mesta za ko bi upao.
Petak isto tako.Vikend mozemo da nocimo kako god. threesixes#257/LopataTURBO
Ako sam dobro procitao, serveru pustaju u 19h, verovatno ce mozda da se raspadaju prvih 1-2sata.

Ja cekam i sutra da puste patch, bice sigurno nekih promena pa da se zanimam 2 dana do sezone.
Mislim da je sutra u 19h patch.

ja cu lagano, ima 3 meseca sezone :)

Ja u nedelju idem u Grčku, baš su našli pravo vreme za "puštanje" sezone - vreme godišnjih odmora. :D

Naravno, započeću je u četvrtak, prosto ne mogu da ne zavirim, pa ću nastaviti tamo negde od 5-6 avgusta. :)

99% ću je ovoga puta igrati sa Rogue klasom, Necromancer mi je pomalo dosadio (a i brate mili mnogo je spor).

ja cu lagano, ima 3 meseca sezone :)
Ma naravno, samo napred.Mada koliko god voleo Diablo, mislim da ce S1 da bude bleda, jel je vec bila spremna kad i igra.Al saznacemo sutra da ne brzam.Diablo 3 formulu.. "MORE POWAA" ( Sezona 1 - Ancestral pa Sezona2 Mega Ancestral pa Sezona3 Mega giga Ancestral pa dodaj gemove pa svake sledece sezone jos powaaa na gemove) ljudi ce da im trpe mozda jednu dve sezone.Posle toga NE.Izlazi Baldurs Gate 3 uskoro, PathOfExile 2 mozda bude ove mozda pocetkom sledece, bas ce vrlo brzo zanrovski da budu primorani da ne zaostaju i da budu inovativni jel ce nestati.

Razmisljam se kog lika da uzmem za sezonu 1 pa ako moze neka preporuka. Do sad sam igrao sa barbarom (dobro podnosi batinjanje i HoA za kratko vreme resava) i razmisljao sam o rougu ili sorcereru s tim sto mi deluje da je roug previse dinamican, dok za sorcerera kazu da slabo podnosi batine i da moze da bude izvor velike frustracije :D

Rogue i Sorcerer su ti uglavno na jedan udarac na vecim tezinama pa se mora igrati takticki. Sa sorcerer je dobro sto sve i jedan build su na daljinu... nema bliske borbe dok rogue sve zavisi koji build odlucis da igras ali sa jednim si na daljini dok drugi igras kao barb izmedju neprijatelja.

Ja u nedelju idem u Grčku, baš su našli pravo vreme za "puštanje" sezone - vreme godišnjih odmora. :D

Naravno, započeću je u četvrtak, prosto ne mogu da ne zavirim, pa ću nastaviti tamo negde od 5-6 avgusta. :)

99% ću je ovoga puta igrati sa Rogue klasom, Necromancer mi je pomalo dosadio (a i brate mili mnogo je spor).
Amin...
EDIT: Juče se u nekoj random tamnici 5 minuta lomatam sa Bucherom na nightmare, i glup sam jer ga ne navlačim na lokaciju gde meni odgovara gde bih mogao da ga vrtim kao budalu, nego trčkaram po dugačkim hodnicima i naravno malo-malo me stigne i uspeo da me stunuje i oneshotuje... Naravno, za tih 5 minuta po običaju "laže" kao pas i ne dropuje healt uopšte...

Amin...
EDIT: Juče se u nekoj random tamnici 5 minuta lomatam sa Bucherom na nightmare, i glup sam jer ga ne navlačim na lokaciju gde meni odgovara gde bih mogao da ga vrtim kao budalu, nego trčkaram po dugačkim hodnicima i naravno malo-malo me stigne i uspeo da me stunuje i oneshotuje... Naravno, za tih 5 minuta po običaju "laže" kao pas i ne dropuje healt uopšte...
Zavisi koliko si ga dokačio, pa možda zato nema health potiona da ispadnu... Ovaj rad:

Zavisi koliko si ga dokačio, pa možda zato nema health potiona da ispadnu... Ovaj rad:

Pa jedno 2/3 health sam mu skinuo...
U svakom slučaju zjbo sam se što ga nisam obrađivao po oprobanom receptu i metodologiji, nadam se da ćemo se ponovo sresti da mu se revanširam...

Rogue i Sorcerer su ti uglavno na jedan udarac na vecim tezinama pa se mora igrati takticki. Sa sorcerer je dobro sto sve i jedan build su na daljinu... nema bliske borbe dok rogue sve zavisi koji build odlucis da igras ali sa jednim si na daljini dok drugi igras kao barb izmedju neprijatelja.
sta na jedan udarac, ja ne mogu da umrem sa rogue.

To jeste, nije izazovno nimalo. Isti level, crita nenormalno, svi ginu redom.😂

Ima Sorc odlican build, koji je za close combat i tanky je, ali ljudi vole metu tj mrtvi Iceshard..Sta vise 2 builda, firewall+barijere(armor) i drugi sa Blizzardom.Uglavnom ogroman potencijal buildovi imaju, jel imaju i ogromni CC ...mogli bi da poguraju T70+ bez problema, samo da resistance to all i armor scaling radi kako treba.Butchera na T50 stojis i tankujes bez problema.
Ja sam poterao T65, i kad vise nema prostora da build unapredis a osnovna mehanika ne radi, prosto ga zanemaris vise.Kad sam presao na Iceshard, onda sam video da je to prosto jedno broken djubre koji samo maxuje damage bez ikakvog smisla i armora, i imaju jedan getaway card(fire armor enchantment), i to je to.Vrtis ND dok ne nadjes najmanji sa nekim najmanje opasnim affixima i ofc da je bez bosa i kao ubijes pack i pobegnes, jer cooldown i regeneracija mane ne postoji.Samo je bitno da isporucis tonu damage-a i kao WOOOW presao si T100.Mnogo(not) kreativan build..
Za rogue-a isto tako, to pa tek je super broken build.Pa Necro, eno juce naletim na video u recomended, napucao Necro-a, da 1shotuje Uber Lilith...Pa onaj streamer sto tera t75 samo sa BoneSpear spellom..nista drugo nema izbaceno u tabu. Po mojoj nekoj kalkulaciji, buildovi ne bi trebali da teraju vise od T80(da bude znojenje) da sve radi kako treba i da buildovi nisu broken.Nadamo se da ce danasnji patch resiti takve stvari.

- Generalno tih nekih stvari se i bojim u vezi Sezone1.Da ce buildovi biti preslikani i glass cannon klase koje isporucuju tonu damage-a u meta buildovima, da ce im na nakitu(Amulet i Ring-ovi) umesto Armor gema, ovi yet-to-come napucani defensive sezonski gemovi i terati se ista prica, ili pak jos damage-a do te mere da lagano pretrcavaju visok Tier dungeona.
Mada i ja malo kakim, dolaze novi Unique, mob density ce valjda biti veci u dungeonima i sto sta jos.Bice kreativnih buildova
Videcemo veceras, valjda u 19h pustaju patch.

Poslednja izmena:
krenuo update na xbox - 12gb

8.84GB na PC

Nazad
Vrh Dno