Šta je novo?

Diablo IV

treba li nekom možda ovaj prsten? for free ofc : )
nije onaj perfect roll crit/crit/vuln/resource ali ima max crit chance i skoro max vuln. moze da se rerolluje dmg to stunned u crit damage i da bude sasvim pristojan endgame prsten

ED2EA77B-7C88-4554-9B9E-436DA85C4A35.jpeg

dobar je, moze reroll za crit dmg

ako niko nije trazio, uzecu ja :D

Ok, ja ću biti online nešto posle 21č, pa ću iscimati vas par ako vas vidim online. Vidimo se.

Edit: Pretpostavljam da moramo biti isti tier? Ja sam na trećem.

treba li nekom možda ovaj prsten? for free ofc : )
nije onaj perfect roll crit/crit/vuln/resource ali ima max crit chance i skoro max vuln. moze da se rerolluje dmg to stunned u crit damage i da bude sasvim pristojan endgame prsten

Pogledajte prilog 396640

Vrhunski je, 1 re-roll za crit damage i prakticno ne moze bolje.
Na primer moj sourc ne trosi resource, nemam nista sto mi trosi manu, tako da ima i takvih buildova.
Illidane neka te dobro sluzi :)

ulazim in game :D

Kovača je najbolje kolektivno ignorisati, čovek je proveo više vremena pišući o onome što ne valja pre nego što je počeo da igra, a onda i nakon što je prestao da igra, najmanje se u suštini igrao što je i smisao video igara, a ubi se od objašnjavanja nama neukima kako treba da izgleda jedna grinderska online igra : )

Inače uhvatio sam dobar tempo početkom jula da nagazim stotku pre sezone i onda ulete letovanje, tako da će stotka sačekati, što je i okej, taman malo da odmorim mozak i dušu od 5-6 istih dungeona koje vrtim : )
Eto samo kada ti znas koliko sam ja proveo sati u igri.

Koliko sati treba da se dodje do 65lvl-a? Pa eto racunaj koliko sam proveo u igri tih prvih 7 dana, a proveo sam minimalno 70-80 sati u igri pa ako to nije dovoljno da vidim vecinu mana u igri ja ne znam onda nista i cekacu takve kao sto si ti da mi kazu da je igra super samo ja nemam pojma sta je dobro za mene.

I da vrlo sam upucen u igru da sam mogo da pisem sta ne valja jer sam igrao betu kao i vecina i posle 7 dana sam imao jos vise znanja da pisem sta ne valja u igri.

To ako ti zatvaras oci i prelazis im preko stvari sta rade u igri i smatras da je to vredno pune cene igre samo izvoli pa idalje igraj ovog sklepanog frankenstajna kojeg malo malo pa steluju i nerfuju.

I ja ne pisem ovo radi takvih kao sto si ti nego zbog nekih drugih koji ce ovo mozda citati da vide da u ovoj igri nije sve med i mleko nego da ima jako puno mana na koje vecina zatvara oci i ako je to vama ok samo idalje uzivajte u igri ali ja ni jednog trenutka nisam nikome reko e nemoj da vise igrate ovo nego pisem svoje utiske a te utiske fala bogu dele jos na hiljade i hiljade drugih korisnika sa blizzard foruma, reddita i youtube... tako da je nemoguce da samo ja vidim mane i probleme nego ih vide i drugi sto samo dokazuje da ja ne pisem nista sto nije tacno.

A tebi mogu u svako doba dana i noci da drzim casove za ovakve igre.

Eto samo kada ti znas koliko sam ja proveo sati u igri.

Koliko sati treba da se dodje do 65lvl-a? Pa eto racunaj koliko sam proveo u igri tih prvih 7 dana, a proveo sam minimalno 70-80 sati u igri pa ako to nije dovoljno da vidim vecinu mana u igri ja ne znam onda nista i cekacu takve kao sto si ti da mi kazu da je igra super samo ja nemam pojma sta je dobro za mene.

I da vrlo sam upucen u igru da sam mogo da pisem sta ne valja jer sam igrao betu kao i vecina i posle 7 dana sam imao jos vise znanja da pisem sta ne valja u igri.

To ako ti zatvaras oci i prelazis im preko stvari sta rade u igri i smatras da je to vredno pune cene igre samo izvoli pa idalje igraj ovog sklepanog frankenstajna kojeg malo malo pa steluju i nerfuju.

I ja ne pisem ovo radi takvih kao sto si ti nego zbog nekih drugih koji ce ovo mozda citati da vide da u ovoj igri nije sve med i mleko nego da ima jako puno mana na koje vecina zatvara oci i ako je to vama ok samo idalje uzivajte u igri ali ja ni jednog trenutka nisam nikome reko e nemoj da vise igrate ovo nego pisem svoje utiske a te utiske fala bogu dele jos na hiljade i hiljade drugih korisnika sa blizzard foruma, reddita i youtube... tako da je nemoguce da samo ja vidim mane i probleme nego ih vide i drugi sto samo dokazuje da ja ne pisem nista sto nije tacno.

A tebi mogu u svako doba dana i noci da drzim casove za ovakve igre.
7 dana, 70-80 sati...
To ti je u proseku 10+ sati dnevno.
Izvini, ali ti si u nedelju dana nabio vreme za koje je meni trebalo mesec dana.

Gubim vreme, ali hajde....
Nerf i buf stvari su normalna pojava kod ovakvih igara.
I druga stvar, ne vidim šta je toliko strašno u štelovanju, krpljenju, sređivanju igru. Da, u idealnom svetu bismo trebali dobiti savršen proizvod koji funkcioniše besprekorno, ali avaj ne živimo u takvim uslovima.

7 dana, 70-80 sati...
To ti je u proseku 10+ sati dnevno.
Izvini, ali ti si u nedelju dana nabio vreme za koje je meni trebalo mesec dana.

Gubim vreme, ali hajde....
Nerf i buf stvari su normalna pojava kod ovakvih igara.
I druga stvar, ne vidim šta je toliko strašno u štelovanju, krpljenju, sređivanju igru. Da, u idealnom svetu bismo trebali dobiti savršen proizvod koji funkcioniše besprekorno, ali avaj ne živimo u takvim uslovima.
To je moj tempo igranja.

Za drugi deo, problem je sto su imali i vise nego dovoljno alfa i beta testera, onda oni sami su igrali igru i da niko nije od njih uspeo da napravi savrsen bild i da vide ove nedostateke u vidu milionskih i blionskih kritova, da nisu videli da neki aspecti ne rade dobro da paragon plocu isto steluju. Pitao sam pre pa cu i sada... sta su oni sve vreme onda radili? Testirali ili uzivali u igri, kako oni znaju da je za endgame bio najbolji druid i necro?

I kako za polu proizvod da ne kazem ne dovrsen traziti punu cenu? Ako igra nije bila spremna nisu je trebali u ovakvom stanju izdavati.

ti si i dalje podjednako frustriran 3 nedelje nakon što si prodao nalog i rešio se bede zvane D4 🤣 produži dalje brate naš dobri : )

Poslednja izmena:
@Čika_Kure sry legendo ali kako vidim sledeći WB je noćas u 2, tako da nisam baš siguran da ću biti online u to vreme, moraćeš sa nekim drugim iz klana da bijes WB

ti si i dalje podjednako frustriran 3 nedelje nakon što si prodao nalog i rešio se bede zvane D4 🤣
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Stvarno si smesan sa svojim nebuloznim izjavama. Zabole mene za igru ali po tvojoj prici ovo ispade jedan savrsen proizvod bez i jedne mane i koji branis ovu igru kao da si je ti pravio i da od nje ti zavisi buducnost porodice da li ce te moci da zivite od toga ili necete?

Tesko ti je da prihvatis da ovo nije savsen proizvod i ne zelis da citas lose kritike. To sto je ovo za tebe vrhunac gejminga za mene je polu proizvod i da treba jos rada na njoj da postane savrsena.

Evo primer gluposti, za nocne tamnice su prvo napravili da kada je otvoris se pokaze na mapi gde se nalazi pa onda se teleportujes na najblizu tacku pa onda jases do tamnice i posle su napravili da ti se otvori teleport ispred tamnice. I to je samo jedna od xxx stvari koje mogu da se unaprede i da budu od starta tu a ne da se naknadno budzi.

Tako da ti nastavi da uzivas u svom zadovoljstvu i polu proizvodu ali nemoj meni govoriti kako sam frustriran ili kako ja ne znam nista o ovakvim igrama a odrastao sam na ovom zarnu i probao sve i jednu bolju ili losiju kopiju diabla i ovog tipa igara.

reko aj da probam lillith, otrese me ko slinu :p

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Stvarno si smesan sa svojim nebuloznim izjavama. Zabole mene za igru ali po tvojoj prici ovo ispade jedan savrsen proizvod bez i jedne mane i koji branis ovu igru kao da si je ti pravio i da od nje ti zavisi buducnost porodice da li ce te moci da zivite od toga ili necete?

Tesko ti je da prihvatis da ovo nije savsen proizvod i ne zelis da citas lose kritike. To sto je ovo za tebe vrhunac gejminga za mene je polu proizvod i da treba jos rada na njoj da postane savrsena.

Evo primer gluposti, za nocne tamnice su prvo napravili da kada je otvoris se pokaze na mapi gde se nalazi pa onda se teleportujes na najblizu tacku pa onda jases do tamnice i posle su napravili da ti se otvori teleport ispred tamnice. I to je samo jedna od xxx stvari koje mogu da se unaprede i da budu od starta tu a ne da se naknadno budzi.

Tako da ti nastavi da uzivas u svom zadovoljstvu i polu proizvodu ali nemoj meni govoriti kako sam frustriran ili kako ja ne znam nista o ovakvim igrama a odrastao sam na ovom zarnu i probao sve i jednu bolju ili losiju kopiju diabla i ovog tipa igara.

Pa evo pišeš i dalje eseje jer si frustriran : ) Ja ni u jednom svom postu ne branim igru, ja samo uživam u igranju kakva god da je, sa svim svojim manama, a u svakom svom postu upućenom tebi se samo smejem koliko si frustriran nečim na šta nemaš nikakav uticaj, a čak i onda kad rešiš da se od nečega skloniš, ti i dalje drvis jednu te istu priču kako ne valja. dokle? : )

88 lvl, tako sam prosao hehe, mora malo i taktika da se zna ali udara ko brzi voz

Pa evo pišeš i dalje eseje jer si frustriran : ) Ja ni u jednom svom postu ne branim igru, ja samo uživam u igranju kakva god da je, sa svim svojim manama, a u svakom svom postu upućenom tebi se samo smejem koliko si frustriran nečim na šta nemaš nikakav uticaj, a čak i onda kad rešiš da se od nečega skloniš, ti i dalje drvis jednu te istu priču kako ne valja. dokle? : )
Imas blok listu pa me stavi na istu pa neces da vidis sta pisem ili si ti neki mazohista pa moras svaki moj post da procitas i da radis psiho analizu istoga da zakljucis da li sam ja frustriran ili ne.

A da li si se zapitao sta bi bilo kada bi svi poceli da iznose svoje nezadovoljsto i trazili povrat para jer nisu dobili proizvod kakav je reklamiran, pa kada ne bi zaradili nista, da vidis kako bi igru ocas posla doveli u savrseno stanje.

Dogod bude takvih kao sto si ti i slicni tebi da privataju igre sa svim manama i kakva god da je... da cemo igrati sklepane igre a naplacene po punoj ceni.
@KovacTibor da li planiraš igrati PoE2? Pitam u ovoj temi jer je to po mnogima glavni konkurent D4.
Naravno da hocu, samo da izadje.

Malo interesantnih stvari:
  • D4Craft (ko je igrao PoE zna za slican sajt od istog autora :))
  • Reddit post koji pojasnjava kako enchanter funkcionise
A evo i wudijo koji prica o tome

Posto imam Last Epoch koja je to mehanika. Igrao sam igru nekih 300 sati do sada ali jos uvek mi nesto fali u istoj.

Pitao sam pre pa cu i sada... sta su oni sve vreme onda radili? Testirali ili uzivali u igri, kako oni znaju da je za endgame bio najbolji druid i necro?
Diablo IV nije trebao da bude odlican po izlasku, samo je treba da ne bude uzasan, to su odradili.
Sad samo treba da dovoljno dodaju i sredjuju igru u narednim godinama.

A ako populacija padne previse nisko, izbace jednu kvalitetnu TV seriju/animiranu seriju i privuke nazad ljude. Em The Last of Us, em Lord of the RIngs, Rings of Power je katapultirao populaciju New World-a samo zbog apetita ljudi, a Rings of Power nije ni bio dobar da inspirise. Isto ka reklama i losa reklama je reklama, neko ce se ovajditi negde od toga.

Samo treba da istempiraju dobru expanziju i Diablo film/seriju da izadju u par nedelja xD i da se nadamo da je Microsoft naucio lekciju sa Halo-om 😅

Posto imam Last Epoch koja je to mehanika. Igrao sam igru nekih 300 sati do sada ali jos uvek mi nesto fali u istoj.
Igrac koji moze da trguje itemi-ma i Solo Self Found crafter na istom serveru, aka zlatni gral ARPG-ova.

Poslednja izmena:
Vrh Dno