To je zato sto ne znaju na koji nacin da te sto duze zadrze u igri. Nemaju dovoljno raznovrsnog sadrzaja da igru ucine sto manje dosadnom i potrebe da neke iste stvari ponavljas 100x iznova i iznova. To je generalni problem kod svih online igara, ako se ne ubacuje nedeljno novog sadrzaja igra postaje vremenom dosadna jer radis sve jedno te isto.
Oni sada imaju 4 tima kojih jedan tim radi na s1 drugi na s2 i cim prvi tim zavrsi s1 krece da radi s3 a tim 2 kada zavrsi s2 krece da radi s4, preostala dva tima rade svaki po jedan dlc koji tek treba da izbace e sada jel imaju jos nekoga da im radi dodatni sadrzaj ne znam. WTF !?!?!??!?!?
Ako misle da im D4 dozivi bar polovinu zivota D3 morace mnogo vise da se potrude da D4 odrze na zivotu, pogotovo sto PoE 2 tek treba da izadje i bice besplatan.
Ako još neko napiše ovako nešto u negativnom kontekstu što je boldovano gore u ovoj temi ili bilo kojoj drugoj diablo temi lično kod mene ide na block !
Ponavljanje jednog te istog u Diablo i svakoj drugi ARPG idu ruku pod ruku, to je CORE GAMEPLAY LOOP. I svako ko mislim da može drugačije neka smisli i proba da napravi, developeri igara bi se hvatali za glavu i smejali koliko je to teško napraviti jer zahteva puno manuelnog dizajniranja i implementacije i rada.
A iskreno ja sam mislio da ti igraš igru, sad se setio da si pisao da si je prodao, uopšte je ne igraš a najviše se buniš.
e sada jel imaju jos nekoga da im radi dodatni sadrzaj ne znam.
Ček jesi ti igrao Path of Exile ???
Jel tamo nešto drugačije iz lige u ligu ili ni tamo nema tog mega giga dodatno sadržaja.
Ja ne znam šta očekuješ svaku sezonu novu mapu veličine Act 1 sa novim detaljnim main questom, novim skroz monsterima, novim klasama i novim mehanikama.
Biće to jednom polako kroz sezone i većoj količini kroz DLC-ove isto kao što Path of Exile radi.
Svako ko misli da igra je ****** i da fali brdo stvar neka samo razmisli zašto su to tako odradili, da uzmu pare jeste pravi odgovor a zašto da uzmu pare jer to košta da se napravi, zato postoje review lepo se sačeka da li nešto vredi i tačka. Samo da napomen Path of Exile jeste besplatan, ali zato ima ogroman fun base u kini i ta verzija ima heavy microtrasakcije sa kojima sve finasiraju.
I majku mu potrošim 1500 din na par pića kad izađem vikendom a isto to bi kupio u prodavnici za 500 din. a kao neću jednom u 3 godine da dam 100€ na igru koja sam tolko čekao da igram, naravno svako troši svoje pare kako hoće. Pitaj nekog ko igra WoW od starta do sada koliko je para potrošio i koliko se nervirao sa ekspanzijama posebno ove pre DF.
Druže bez ljutnje, ali glasan si kao Kalimero a napadan u postovima kao Cartman i ništa ne kažeš što sami ne primećujemo samo se buniš NERF, NERF, NERF....
I meni smeta što ima level scaling monstera, ja to tako ne bi napravio nego bi napravio zone sa jačim monsterima i glavni put koji vodi do main questova bi imao monster +/-5 levela od očekivanog levela lika, i ko zaluta sa strane dočeka ga monster 20 levela veći i otkine ga i kraj, neka dođe tamo kasnije kad ojača.
Mene najviše nervira što ne mogu da dobijem item iznad svog levela...čoveče pa to mi je glavna motivacija bila u d2 da igram!
Glavna razlika u odnosu na D2 je što tamo je item drop vezan za monster level a monster level je vezan za area (map) level.
I monster level imaju svoju treasure class (tj. pool iz kojeg mogu da dropaju nešto), zato si ne znam mogao teoretski da dobiješ Griffon Eye u Hell Pit Level 1 i sa likom manjeg levela, samo da si ubio monstera i imao sreće.
Sve leveli mapa su predefinisani i ne zavise od levela heroja (nema scalinga), možeš da rashuješ sa level 25 i dođeš do Hell Act 1 uđeš u Pit Level 1 tj. prve lvl 85 mape i da gineš kolko hočeš.
Toga ovde nema, verovatno s razlogom da bi se novi igrači ne bi nevirali i nazvali igru Diablo Souls.