Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

Šta ako me zanimaju sve linije koje staju na tom stajalištu jer mi je potpuno svejedno i hoću da se vozim jednu stanicu?

U starom bus plusu je podrazumevano bilo da se prikažu sva vozila a onda je postojao filter da se izaberu samo linije koje zanimaju korisnika što je vrlo logično.

@Amortizzer pogledaj poruku pre tvoje. ne možeš da vidiš jer prava aplikacija još uvek nije dostupna

Od sutra počinje da radi aplikacija "Beograd plus" za javni gradski prevoz. Preko nje će moći da se plati prevoz i moći da se imati uvid u to gde se nalazi svako vozilo, odnosno koliko je stanica udaljeno od vaše lokacije, kao i procena o tome koliko minuta treba vozilu da stigne do vaše lokacije - rekao je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na današnjoj pres konferenciji za medije.
Kada će moći da se vidi, tek nakon što se kupi karta?, jer trenutno samo to nudi u app.

ljudi, ta aplikacija "Beograd Plus" od Šakal Software-a nije prava i to je već javljeno (27. juna). prava aplikacija, koja bi trebalo da se zove "Beograd +", biće dostupna, barem je tako najavljeno, od sutra, 12. jula.

kako kaže, nije samo za prevoz. od sutra će moći da se kupuju karte na (svim?) kioscima
Neće (još uvek) moći na svim, ali "radi se na povećanju broja trafika" 😉

Gradonačelnik je najavio da će od sutra na 318 kioska moći da se kupe karte za prevoz. Takođe i na 250 na stajalištima plus u 68 najprometnijih kiosaka u centru grada.
U roku od desetak dana biće zalepljena nalepnica na kiosku da se zna da će moći da se na tom mestu kupi karta za prevoz.
Do kraja leta, očekuje se da će biti na 500 mesta, najavio je gradonačelnik.

Evo i otprilike kako će izgledati, kao što smo i očekivali prekopirana NSSmart aplikacija:

1689078779-Aleksandar-Sapic-mobilna-aplikacija-za-gradski-prevoz-izvor-Beoinfo-2-1024x576.jpg

To će sigurno neko da rešava....

To vozači namerno rade, ne pale klimu da uštede gorivo, onda taj višak goriva istoče iz autobusa. Kod mene ima jedan veliki prazan parking i par puta sam viđao da jedan vozač GSP dovozi autobus tamo, dođu neki njegovi s kantama i istaču gorivo iz autobusa.

Skinuo sam aplikaciju i hteo da pratim besplatne noćne linije koje znam kuda idu ali nijedna tokom ove večeri nije prikazana u aplikaciji.

Nema noćnih buseva u aplikaciji isto kao i kod BusPlus-a.

Pomislio sam da možda ima jer sada to ne rade samo privatnici koji naplaćuju karte već je deo isto integrisanog sistema i noćne vožnje su besplatne. Tako da bi trebalo da ih ima.

Preko dana rade aparati kod vozača, noću ne rade. Noćni prevoz se nije menjao. Samo ga sada 100% subvencioniše grad. Poslednjih godinu dana na većini linija vozi GSP.

Hvala na informaciji. zašto noću ne bi radio GPS kod vozača? Zato što je aparat kod vozača isključen? a zašto je isključen? Zar ne treba da postoji dokument o tome kuda su se kretala noćna vozila i da li su ostvareni polasci?

Ako se sećate to je bio veliki plus starog sistema što više nije dozvoljavao vozačima da ne ostvare poslednji polazak jer se sve beležilo?

Kako su noćne linije praktično isto što i dnevne, zašto ne bi smo videli gde se nalazi vozilo? Posebno što je onima koji koriste noćni prevoz to daleko značajnije noću, da znaju da li su propustili nešto ili ne?!

Jel može neko da izvuče apk, pošto gospoda nisu stavili da je app dostupna globalno i sad mi koji nemamo srpske naloge moramo da se cimamo...

Nema šta, mudra odluka, pogotovo za turiste.

Kako znaš kada nije još zaživela i nisi video kako funkcioniše? 😅
Evo tek sada kreću utarnji autobusi.

Jutarnji autobusi krecu od 4 , autobus vidim kroz prozor ne i na aplikaciji
Mozda nisu postavili GPS u sve buseve jos

Ja vidim autobuse u aplikaciji. Pokazuje ih najnormalnije. Okačio sam i screenshot.

Nazad
Vrh Dno