Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LA....HU

Poslato 03.07 iz Kine, a porudžbina napravljena 25-og juna. Videćemo koliko će sad zadržati naši...

Prilozi

• IMG_3167.png
    IMG_3167.png
    269.6 KB · Pregleda: 25
Da li se može promeniti adresa za dostavu paketa? Imam jedan veći paket u izmeničnoj pošti trenutno (20+kg), a ja sam u BG-u, paket ide na moju adresu u Novom Sadu. Da li mogu nazvati poštu kada bude tamo paket i zamoliti da se dostavi do mog prijatelja?

Da li se može promeniti adresa za dostavu paketa? Imam jedan veći paket u izmeničnoj pošti trenutno (20+kg), a ja sam u BG-u, paket ide na moju adresu u Novom Sadu. Da li mogu nazvati poštu kada bude tamo paket i zamoliti da se dostavi do mog prijatelja?
Ne verujem posto ti nisi vlasnik dok ne primis paket,vlasnik je posiljalac.

@uroborosfault
Jedino je rešenje da Soko odradi svoje, sedneš na voz i eto pošiljke. I da preusmeravaš pošiljku moraš lično u pošti ili neko sa ovlašćenjem.

Ne verujem posto ti nisi vlasnik dok ne primis paket,vlasnik je posiljalac.
Da li mogu zamoliti da mi se dostavi recimo u subotu? Najveći problem mi je u suštini dovući to do stana.
@uroborosfault
Jedino je rešenje da Soko odradi svoje, sedneš na voz i eto pošiljke. I da preusmeravaš pošiljku moraš lično u pošti ili neko sa ovlašćenjem.
Ma nije frka doći tipa subotu jutro po to, nego treba nosati ogroman i lomljiv paket peške do stana.

Juce stigao 1 LA...HU, narucen 06.06., nekih 15ak dana samo na carini plus me zakacio vikend.

Ne verujem da pošta isporučuje na adresu tu težinu, ostave papirić pa ajd na šalter.

Da li mogu zamoliti da mi se dostavi recimo u subotu? Najveći problem mi je u suštini dovući to do stana.

Ma nije frka doći tipa subotu jutro po to, nego treba nosati ogroman i lomljiv paket peške do stana.
Nece posta to isporuciti toliki paket,ostavice ti papiric da dodjes po to,20 dana stoji u posti tako da imas vremena.

Stize sutra jos jedan LA...HU, narucen 07.06., zakacili ga svi moguci vikendi, na carini bio oko 20 dana.

Prolazno vreme 35 dana ako stigne sutra.

Paket danas stigao u postu u mom gradu, nisam bio kuci do 12 sati doduse, u 3 sata odem u postu da vidim da nije tamo ona kaze kod postara je bice isporuka i nista, i sad mi je na pracenju stavilo ovaj status izvesten? Dal ce sutra da dostave ili moram da idem licno
IMG_20230711_181130.jpg

Paket danas stigao u postu u mom gradu, nisam bio kuci do 12 sati doduse, u 3 sata odem u postu da vidim da nije tamo ona kaze kod postara je bice isporuka i nista, i sad mi je na pracenju stavilo ovaj status izvesten? Dal ce sutra da dostave ili moram da idem licno
Pogledajte prilog 396275
Moras licno u svoju postu,kao ostavio ti je izvestaj.Uglavnom u Beogradu je od 18-19h preuzimanje prvi dan ako ti posta radi do 19h pa naredni 20 dana kada hoces.

Jedan LA....HU za tri dana od trenutka porucivanja stigao u Madjarsku.

Koje je trenutno zagusenje na NS carini za registrovane posiljke?

do skoro sms verifikacija nije stizala za paypal na mts-u. sada, neće da stigne sms da se registruje direct4 me aplikacija... šta nije u redu sa mts-om?

sad moram da zovem onaj broj iz poruke umesto da lepo iskoristim aplikaciju ko čovek

inače:
Naručen Jun 22
Poslat: Jun 24
Stigao u HU: Jun 26
HUBUDA Departure from outward office of exchange: Jul 1
[RS]Arrived at local delivery center: Jul 5
Ubačena u paketomat: Jul 12

update: sad mi je stiglo više kodova zaredom i aplikacija je odbila svaki?

@floppy drive
mts kod mene stiže obaveštenje na viber a najpouzdanije mi je da pozovem kontakt i pustim da odzuji fon, kakva aplikacija.

Nema veze to sa aplikacijom, MTS ima problem sa SMS verifikacijom.

Aplikacija u sustini nije bitna, preko linka u poruci mozes da otkljucavas paketomat, isti djavo

Šta se dešava sa pošiljkom kad ne mogu da je izvučem iz paketomata poštinog?

Aplikacija ne radi, broj kad pozovem kaže ne postoji paket 🙄😒

Jel vraćaju oni tu pošiljku ili je kasnije uručuju redovnim putem preko poštara/šaltera?

Šta se dešava sa pošiljkom kad ne mogu da je izvučem iz paketomata poštinog?

Aplikacija ne radi, broj kad pozovem kaže ne postoji paket 🙄😒

Jel vraćaju oni tu pošiljku ili je kasnije uručuju redovnim putem preko poštara/šaltera?
Verovatno je osteklo preuzimanje iz paketomata,udji u postu i preuzmi paket.

dok sam ja bio u inostranstvu tati je nešto stiglo na packetomat, packetomat isto tako, kaže ne postoji pošiljka. sutra mu je stiglo u sanduče. tako da ne brini što se toga tiče

@floppy drive
mts kod mene stiže obaveštenje na viber a najpouzdanije mi je da pozovem kontakt i pustim da odzuji fon, kakva aplikacija.
isto, ali nisam znao jer su kasnila boga oca, i svaki kod koji je stigao aplikacija je odbila. umesto da zovem, otvorio sam onaj link da zuji umesto aplikacije i preuzet paket za sekund.

onaj link s.direct4.me sa random stringom (random alfanum) je link sto zuji, a ono direct4me/app je ta aplikacija sto *****ava. nisam jedini kome app nije radila ima puno one star reviews

Ima puno 1 star reviews zato sto sa rastojanja od dva metra pokusavaju da otvore paketomat, gledao sam svojim ocima vise puta.

Radi aplikacija uvek kad je telefon ispod lampice kod zvucnika, pravilno pozicioniran.

Ima puno 1 star reviews zato sto sa rastojanja od dva metra pokusavaju da otvore paketomat, gledao sam svojim ocima vise puta.

Radi aplikacija uvek kad je telefon ispod lampice kod zvucnika, pravilno pozicioniran.
huh!?? a kako misle da im radi onda? mora onaj ormaric da "cuje" telefon da bi radilo 😭😭😭 bukv ti i kaze
mani nije htela app, ali onaj sajt jeste. nije u opste problem uzeti posiljku

Probaj onda skini app pa pokusaj sa njom,ako nece preko browser-a. Primetio sam i ja da nesto baguje preko browser-a,pa mi je bilo potrebno par puta kako bi prihvatio link.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno