Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

Sve patike za sport, posebno za trčanje, pola broja ili 5mm više, barem.

@nidza Vec nekoliko godina uzimam samo adidas ultraboost, prezadovoljan sam sa udobnoscu i kvalitetom, jedino cena moze da smeta.
Za nike sam se razocarao u kvalitet.
Za trcanje makar 5mm da su vece.

Adidas je vazda bio neuništiv, ali za trčanje bolje da patika pokaže kad se umorila, pre kolena. Za šetnju nije toliko bitno. Adidas mi je favorit za tenis, za trčanje zasad Nike i Hoka, ali ja baš nemam problem sa brendom bilo kojim.

Adidas je dobar hint, znam ljude da su uzimali ovaj novi Ultraboost light i ne znam ko nije pao na dupe. Razmotrićemo, nego nikako da se pojavi u nekom grupnom review ovde gde kao pratim.

Kakvo je vase misljenje o kupovini papuca kod kineza? Razmisljam da uzmem Nike/Adidas za 2-3000din ili kod kineza za 300-500din. Znam da ima razlike u kvalitetu gume i udobnosti, ali ne znam da li ta razlika opravdava razliku u ceni. Koristio bih ih po kuci i dok sam na poslu. Za ostale aktivnosti imam Grubin-ove neke fensi. 😎😄

Slobodno. Citao sam skoro da toksične supstance u obuci jedino nisu našli kod Kineza, ova zvučna imena sva su ih puna. Ja se kod kineza snabdevam sa Crocs kopijama, idi isprobaj koja je ista kao original, posto ima svakakvih, i te uzmi.

Hvala Nidzo. Ne dopadaju mi se te crosc..vise sam.za one klasicne. Jedna zanimljiva stvar je sto sam pre nekih 3god kupio bas kod kineza papuce koje podsecaju na adidas adilette sa one tri pruge i ove godine sam morao da ih bacim ne zato sto su se potrosile ili pukle vec verovao ili ne smanjle su se (pretpostavljam od vrucine) toliko da nisam mogao da ih obucem, a nosim 46 velicinu.

Jel n-sport mrtva firma?
Kupio sam online patike, one stigle ali sa felerom. Zadnji deo jedne patike je nizi od druge.
Saljem mail, zovem telefonom ni traga ni glasa on njih.
Sta da radim? Pravac prodavnica i tamo da resavam?
Prva kupovina kod njih :ROFLMAO:

Crocs je nesto najgluplje/najlosije sto su izmisli za nogu, mozda i one UGG cizme :) pa jos kopije toga uffff

sdgsg.jpg

Crocs je revolucija, posebno kopije, jer dati 50 60 100e za jedan plastičan odlivak je sumanuto. :D Pritom neuništive, ne možeš da se oklizneš, ne možeš da izvrneš nogu, može da vozi, može da se trči itd. Koje druge papuče to mogu, ja ne znam.

Izmišljene za hodanje po mokrom jedrenjaku, kome nije jasno šta je zahtev usled koga su nastale.

Crocs je revolucija, posebno kopije, jer dati 50 60 100e za jedan plastičan odlivak je sumanuto. :D Pritom neuništive, ne možeš da se oklizneš, ne možeš da izvrneš nogu, može da vozi, može da se trči itd. Koje druge papuče to mogu, ja ne znam.

Izmišljene za hodanje po mokrom jedrenjaku, kome nije jasno šta je zahtev usled koga su nastale.
Moguce da tebi odgovara, uglavnom sam video ljude koji su puniji i da njima prijaju iz nekog razloga /!

izmisljene su da se uzmu pare, hype lvl 100

Postujem i razumem tvoj izbor (y) ali, izjava da su revolucija i to jos kopije su bas previse ;)

Imam neke Crocs kinezare, za po dvorištu. Katastrofalna obuća, ali su izdržljive, pa ajde. Od kada sam uradio štampani beton, više ih ne nosim, jer klizaju kao na ledu. Jesu se izlizale, možda je vreme za zamenu, ali su na nekim podlogama klizale i kad su bile nove.

Primetio sam da ih obožavaju ljudi sa širokim stopalima i generalno ko ima probleme sa oticanjem nogu.

Original Crocs su osetno kvalitetnije od kopija. Imam njihove japanke, materijal je vrhunski, po mom mišljenju vrede tog novca.
Inače, donedavno se nisam nikad interesovao, pa saznao da oni ne prave samo klompe, ima i drugačije obuće a i brendova. Npr. čitao sam za Hey Dude njihov brend koji je u strašnoj ekspanziji.
Sudeći po ceni njihove deonice, ide im odlično, što se ne može reći za većinu ostalih brendova...

Japanke!
Godinama sam odbijao da ih nosim. Pre nekoliko godina, probam neke Nike, oduševim se i, naravno, kupim više pari. Pre neki dan su pukle pretposlednje. Sada imam još jedne, a i one će uskoro.

Kupi mi žena Ipanema, sunce ti, kako ljudi ono nose?! Samo sam se setio zašto od starta nisam podnosio takvu obuću.

Ove Nike jesu baš udobne, ali izgleda da relativno brzo stradaju, razdvoji im se sendvič, pa su zbog toga prestali da ih proizvode.
Ja to nisam mogao da primetim, jer ih nosim, retko, namenski i menjam više pari - osim kad sam otišao na neki fancy bazen ponesem dve leve, jer su identične 🙄

Meni se isto tako desilo sa nekim Ryder - mislio sam da neću moći hodati u njima a na kraju su ispale ultra udobne i sa njima sam prešao kilometre.

Ko bi rekao 😂

E nije nego u Bosni, u Kotor Varosi, verovatno pojedine se proizvode i u Kini.

Secas se pre X godina, dok jos nije bilo Decahtona kod nas, u Madjarskoj uzeo klincu neke gumene čizme, kad ono made in Bosnia, posle gledam i Crocsice se prave tamo, posle saznam i da dobar deo Nike kopacki se radi u istoj fabrici...

YouTube je OK.
Samo da ne postave TikTok izazov, biće izlomljenih nogu.

Meni su japanke nepodnošljive.

Samo ovakve nosim:

-1117Wx1400H-460845783-black-MODEL.jpg
s-l1600.jpg

Crocs je idealan za oko kuće, lagan, udoban ne oseti se na nogama. Pričam za original, dosta mekši od kineza koji umeju da budu kruti, tvrde ivice, žuljevi, ali i on bude klizav i naravno posle godina i godina đon se izliže pa je još klizaviji.

Ima Kineza identičnih, ne bi provalio razliku, a ja sam našao dvaput i bolje (po meni) od originala. U Gr sam naleteo na klon sa odličnim uloškom kao od patike, a sad nosim neku uklopljenu iz dva dela, spoljni deo malo krući, unutrašnji identičan originalu, ima i onaj isti miris - ko je imao originale, zna na šta mislim.

U svakom slučaju to tamo stoji na gomilama, može da se proba pre kupovine.

Ja sam uzeo neke tipa crocs u lidl 599din, uzeo jednom pa jos jednom, za na selo,pa za vikendicu i meni za te pare top i tu namenu, cak i vise...Dok smo recimo dedi kupovali iskljucuvo original, kleo se u njih, a sluzile mu za po dvoristu i u stalu, kad je poslednje dokrajčio presao na moje, re ko i? Moguli te proci? Nece da prizna, dzaba...

Uzeli na kraju supruzi Brook Ghost 14, za 11k u Intersport. Jedva sam je naterao da ode da proba, a sad oduševljena. Deluje baš dobro patika, može i za šetnju, za razliku od bilo koje moje patike za trčanje.

Nazad
Vrh Dno