Jel to potvrdjena vest, nije neka patka tj. klickbait ?
Ha, ha, još vidim da mi je poznat, doduše malo su zaoblili ivice i nakrivili lajnu na jednu stranu...Koji render PS4 Slim u beloj boji i Dualsense kontroler...
...
Deluje mi da ovaj dizajn taman targetira PS4 vlasnike.
Kažu da je navedeno napisano u dokumentu koji je objavljen kao deo suđenja Federalne komisije protiv Sony po tužbi Microsofta (ima screenshot dokumenta u prilogu).![]()
Microsoft Legal Document Alleges PS5 Slim Is Launching Soon
A new development in Microsoft's legal battle with the Federal Trade Commission reveals that an all-new version of the PlayStation 5 may be imminent.gamerant.com
Pominje se septembar 2023. za datum puštanja u prodaju slim verzije sa preporučenom cenom 400USD za USA tržište.
Koliko sam shvatio suđenje je inicirao Microsoft sa tužbom da Sony na pojedinim tržištima dampinguje cene svojih proizvoda da bi pokopao XBox...
EDIT: Inače izgleda puno bolje nego ova sadašnja avetinja.
![]()
Pre bi rekao da se targetira bilo koga ko ima bar malo ukusa, jer ova sadašnja nakarada ni na šta ne liči, pogotovo disk verzija koja je potpuno neproporcijalna...Deluje mi da ovaj dizajn taman targetira PS4 vlasnike.
Ma optimizacija je majka, videćeš da sve oni to mogu da utegnu ako hoće.@shomiNBGD
Upravo tako, vec sada ima igara koje mi izgledaju primetno lepse na Quality 30fps nego na performance 60fps, ali jednostavno ne mogu da igram u 30fps, pre bih ugasio I batalio.
A tek ce toga biti, sve igre koje se sada razvijaju i izaci ce u 2024/25 ce imati jos vecu razliku u grafici.
Sad jedva 60fps mogu da podnesem a igrao sam bloodborne na ps4 sa onih 20-25fpsMeni sad sve secka (trza me u mozak) posle 120hz a pre sam mogao da igram na 25 FPS, e kad se čovek razmazi.
Kao beko ko ima konzolu skoro od nastanka - igara za PS5 - nema.
PS5 je u sustiniPS5PS4 Pro Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari