Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Haha wtf, pravljenje igara sa poznatim glumcima ide vec neko vreme ali ovo je vrlo bizarno vec.
Nicolas Cage je odavno po meni izgubio kompas btw, pravi neka ******, jezivo sta radi i sta sve ne snima, srozavanje na max.

Comedy Central Middle Finger GIF by Workaholics

Čitam sad vest da će PS5 Slim izaći ove godine po istoj ceni kao PS5 Digital.
Nisam skontao koja je jedina razlika u HW (i da li je uopšte ima) osim što za slim možeš obaška da dokupiš eksterni BR čitač.

Jel to potvrdjena vest, nije neka patka tj. klickbait ?

Jel to potvrdjena vest, nije neka patka tj. klickbait ?
Kažu da je navedeno napisano u dokumentu koji je objavljen kao deo suđenja Federalne komisije protiv Sony po tužbi Microsofta (ima screenshot dokumenta u prilogu).

Pominje se septembar 2023. za datum puštanja u prodaju slim verzije sa preporučenom cenom 400USD za USA tržište.

Koliko sam shvatio suđenje je inicirao Microsoft sa tužbom da Sony na pojedinim tržištima dampinguje cene svojih proizvoda da bi pokopao XBox...

EDIT: Inače izgleda puno bolje nego ova sadašnja avetinja.
C4rRgzq3ND8ytAKhQgyYne-1200-80.jpg.webp

Verovatno ce i chipset dobiti jos optimizacija da ima nizu potrosnju, ja sam moj ps5 prodao pre koju nedelju, zagrejan sam da pazarim ovo ako izadje uopste :D

Koji render PS4 Slim u beloj boji i Dualsense kontroler... :ROFLMAO:
Slika je tezak fake, ali slim model bice, kad tad..to je neminovno. Tek sad su slegli sa cenom i kolicinama na trzistu, videcemo, mislim da ce sledece da izbace slim. A one tamo mozda Pro, ali kako igara samo za PS5 nema toliko, Pro prica mi je nepotrebna. Ali slim ce svakako da bude zanimljiva kupovina, mozda zamenim ovaj obican model. :D

Koji render PS4 Slim u beloj boji i Dualsense kontroler... :ROFLMAO:
...
Ha, ha, još vidim da mi je poznat, doduše malo su zaoblili ivice i nakrivili lajnu na jednu stranu...
Koliko ja vidim najvažnije će biti da izbace neku V2 verziju kontrolera, jer se to parče HW izgleda najviše kvari...

Kažu da je navedeno napisano u dokumentu koji je objavljen kao deo suđenja Federalne komisije protiv Sony po tužbi Microsofta (ima screenshot dokumenta u prilogu).

Pominje se septembar 2023. za datum puštanja u prodaju slim verzije sa preporučenom cenom 400USD za USA tržište.

Koliko sam shvatio suđenje je inicirao Microsoft sa tužbom da Sony na pojedinim tržištima dampinguje cene svojih proizvoda da bi pokopao XBox...

EDIT: Inače izgleda puno bolje nego ova sadašnja avetinja.
C4rRgzq3ND8ytAKhQgyYne-1200-80.jpg.webp
Deluje mi da ovaj dizajn taman targetira PS4 vlasnike.

Da, ukoliko ne budu narušene termalne karakteristike (malo vjerovatno) prodajem debeljka i prelazim na slim odmah, prihvatam bilo kakav dizajn.

Meni deluje da ce slim da zameni digital 1:1

Ja bih pre presao na PRO, ako ikada izadje :)

Ali iskreno mislim da ima igara koje to mogu da izvuku, tjst koje bi mogle.
Na primer sve ovo sto moramo da biramo izmedju fidelity i performance ne moramo uopste da biramo ako nesto moze da radi za ray tracingom i 60fps.
Probao sam ovaj novi COD sto je dzaba, i secka brate kad se ukljuci ray tracing..

Meni sad sve secka (trza me u mozak) posle 120hz a pre sam mogao da igram na 25 FPS, e kad se čovek razmazi.

@shomiNBGD

Upravo tako, vec sada ima igara koje mi izgledaju primetno lepse na Quality 30fps nego na performance 60fps, ali jednostavno ne mogu da igram u 30fps, pre bih ugasio I batalio.

A tek ce toga biti, sve igre koje se sada razvijaju i izaci ce u 2024/25 ce imati jos vecu razliku u grafici.

@shomiNBGD

Upravo tako, vec sada ima igara koje mi izgledaju primetno lepse na Quality 30fps nego na performance 60fps, ali jednostavno ne mogu da igram u 30fps, pre bih ugasio I batalio.

A tek ce toga biti, sve igre koje se sada razvijaju i izaci ce u 2024/25 ce imati jos vecu razliku u grafici.
Ma optimizacija je majka, videćeš da sve oni to mogu da utegnu ako hoće.
To je najvidljivije od sredine životnog veka jedne generacije konzole pa kako se približava kraj EOL perioda, gde developeri iz istog HW izvlače sve bolje i bolje rezultate.

Pa opet tu optimizaciju ocekujem od first party studija (Naughty Dog recimo), nesto nisam siguran da ce ovi ostali previse da se posvete tome.

PS3 PRO PRO PRO 😆😆😆

Mozda se tripujem, al kao da je do dijagonale ekrana. Na 37 inca mi bilo ok na 30fps, a na 65, ubija…

Jel CFI-1200 verzija počela da se prodaje kod nas?
Najverovatnije idem danas da ga kupim,treba li na čem da obratim pažnju? 475e je dobra cijena

Vrh Dno