Šta je novo?

Xiaomi 13 Ultra

Reče na kraju da je ekskluziva i da neće biti kod nas u prodaji

Мени се чини да Бенч оцрни прилично телефоне који се не продају код нас тј стиче се утисак да су прилично субјективни. Сећам се прошле године када је било поређење камере свих телефона, нису укључили Пиксел у то поређење него су га накнадно тестирали и рекли како има добро процесирање и то је то, а сви знамо какву камеру има Пиксел. Исто тако и Шаомијева ултра коју многи оцењују као можда и најбољи(ако се рачунају задње камере пошто је предња катастрофа) њима је прилично мех...

Po ovome ispada da se Huawei spasio sto je raskinuo saradnju sa Leicom 😁 Izgleda da je leica samo marketing koji se kiti imenom pre nego onim sto zaista moze
Мени се чини да Бенч оцрни прилично телефоне који се не продају код нас тј стиче се утисак да су прилично субјективни. Сећам се прошле године када је било поређење камере свих телефона, нису укључили Пиксел у то поређење него су га накнадно тестирали и рекли како има добро процесирање и то је то, а сви знамо какву камеру има Пиксел. Исто тако и Шаомијева ултра коју многи оцењују као можда и најбољи(ако се рачунају задње камере пошто је предња катастрофа) њима је прилично мех...
Moze biti ali ne mora da znaci. Ja pre mislim da su sad (cast izuzecima) neki od tih blogera placeni da hvale neke telefone uz dodatnu zaradu. Moj P50 pro je sad trenutno na 10 mestu kamera na dxomarku. Dobrim iznad svih telefona koji su proizvedeni 21 i i cak 22 a ne hvale mu kameru toliko. Ne znam, mozda pokusavaju da tako prodaju sto je vise moguce preko tih blokera, ili mozda malo da oskrnave dxomark, ili ko zna sta drugo. Moje misljenje.

Poslednja izmena:
Да, да, DxO Mark је јако реалан, немој да се зај...... о 🤣
Веће шарлатане од њих стварно нисам видео, не знам зашто их ико узима за озбиљно.

Да, да, DxO Mark је јако реалан, немој да се зај...... о 🤣
Веће шарлатане од њих стварно нисам видео, не знам зашто их ико узима за озбиљно.
Ne bih se bas slozio. Mozda jesu sarlotani, ali vecina blogera na snimcima kad recenziraju neki flegship, kazu koji je na DXO marku, svidjalo se to na ili ne. Jure svi taj rank DXOmarka.

Uzeh danas Xiaomi 13 Ultru kineski verziju sa global romom(flešovan naravno).
Malo pre mi se pojavilo ažuriranje od 6,6Gb.
Da li da ga instaliram?
Brine me da ne izgubim fabričko snimanje razgovora (koje mi je važno).

Prilozi

• 20250708_215730.jpg
    20250708_215730.jpg
    71.5 KB · Pregleda: 10
  • 20250708_215917.jpg
    20250708_215917.jpg
    109 KB · Pregleda: 10
  • 20250708_220229.jpg
    20250708_220229.jpg
    82.2 KB · Pregleda: 10
Nazad
Vrh Dno