Biće i raskida ugovora 😀😀😀😀 ima nas i na ugovoru, a niko nikog ne može na silu kod nekog provajdera. Ljudi pobegli iz mts-a, sad kao da se vrate nazad, ma kako da ne...Nadam se da si u pravu. Ne znam da li ce Telekomu trebati 0677 prefiks ili korisnici ce morati da menjaju svoje brojeve kao onomad iz 068 u 061.
nije istina, makar što se mene tiče. Redovno koristim BiH i CG sve ok.Ljudi, jel istina ovo sto se masovno pise po njihovim FB reklamama? Da je nemoguce aktivirati roming u nekim zemljama, kao i da se regularan internet mnogo brze trosi nego inace?
A da ne rabiš sad Vip internetDa dodam, za Bugarsku. Telefon se povezao sam ali samo na 3G mrežu. Kad sam promenio APN u vipmobile sa user, pass vipmobile, onda je proradila 4G i 5G konekcija. Internet odlično radi i na 4G i na 5G vezi.
Proradilo samo od sebe@toske81
Da li je kartica u funkciji , tj. da li funkcionisu pozivi i poruke ?
Podesi internet - Globaltel
www.globaltel.rs
400 Min/SMS
40 GB interneta za surf po maksimalnoj brzini, nakon toga po 2 Mbps
5 GB interneta u regionu Zapadnog Balkana
Baš ne razumem šta hoćeš reći, možeš mi pojasniti. Gledam na yettel stranici, ali nema ništa u vezi toga. 😅Bez ugovora - neograniceni min/SMS + 52GB = 1200 ( Globaltel + Yettel )
Globaltel freepaid 900 din. (minimum) +Yettel Turist 999 din. I to kad sabereš izađe 1200 din. Čudna neka matematikaGlobaltel Freepaid *** + Yettel Turist SIM ( 50GB za 600 dinara )
To ti je još gora varijanta, prvo moraš da kupiš paket za 999 din (svakog meseca) , PA UKOLIKO TI PONESTANE neta MOŽEŠ TRI PUTA U TOKU MESECA DA DOKUPIŠ PO 50 GB po ceni 599 din.Globaltel freepaid 900 + Yettel turisticka (obnova) 600 = 1500 dinara za neogranicene pozive i poruke i 52GB neta.
Kredit vazi 12 meseci na turistu kao i kartica posle prve dopune kad se direktno uplati dinarski iznos ali preporuka data off ako nemate gb da ne sljusti kredit i onda preko moj yettel app aktivirati.@mozzart_nb
Ne kupujes svaki mesec ceo paket ( SIM karticu + 50GB ) nego samo dopunu i aktiviras 50GB ( 599 dinara )
TREBA OBRATITI PAZNJU - Online Internet dopuna ne menja datume vazenja kredita i kartice !!!
Nije. Promocija važi godinu dana, a ugovorna obaveza je na dve.Zar onda nije bolja opcija prebaciti br u Yettel i uzeti neki od (snizenih) total paketa sa do 5 puta vise neta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari