Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Nadam se da si u pravu. Ne znam da li ce Telekomu trebati 0677 prefiks ili korisnici ce morati da menjaju svoje brojeve kao onomad iz 068 u 061.

Nadam se da si u pravu. Ne znam da li ce Telekomu trebati 0677 prefiks ili korisnici ce morati da menjaju svoje brojeve kao onomad iz 068 u 061.
Biće i raskida ugovora 😀😀😀😀 ima nas i na ugovoru, a niko nikog ne može na silu kod nekog provajdera. Ljudi pobegli iz mts-a, sad kao da se vrate nazad, ma kako da ne...

Ljudi, jel istina ovo sto se masovno pise po njihovim FB reklamama? Da je nemoguce aktivirati roming u nekim zemljama, kao i da se regularan internet mnogo brze trosi nego inace?

Ja mogu da potvrdim za Spaniju normalno radi net. Zakacio se sam na mrezu bez zongliranja sa stk-om. Radi i aplikacija za pozive. Android telefoni u pitanju.

Da dodam, za Bugarsku. Telefon se povezao sam ali samo na 3G mrežu. Kad sam promenio APN u vipmobile sa user, pass vipmobile, onda je proradila 4G i 5G konekcija. Internet odlično radi i na 4G i na 5G vezi.

Ljudi odavno nisam koristio globatel karticu i ubacim je dopunim da koristim u grckoj, kad ono net nece da radi u srb? Pa kako ce dole raditi? Koji su parametri za AP? Da ukucavam. Je li neko koristo skoro u grckoj kako se pokazala

Ako vam ne radi net u romingu a zakaceni ste na mrezu proverite na kojoj ste mrezi. Juce upalim tel nema neta a rade pozivi sms. Slucajno provalim da se tel zakacio na Movistar a dodatak vazi za Vodafone. Cim sam promenio mrezu sve proradilo. Ovo vazi i za A1 i za Globatel.

Hteo bi da uzmem ovaj freepaid za cerku.Uzeo bi za 1300 din 20GB neta i neograniceno sms i pozivi.Pitanje moje je posle potrosenih tih 20GB koliko sam rauzmeo ima neoranicen net,ali me interesuje koje brzine?Mislim dali je upotrebljiv?Ne mora za video,ali bar poruke da idu lepo.

I vidim da ima sad promocija do 30. juna,jel ce taj datum produzavati ili ne,jel zna neko?

Posle 20GB nema neta.

Sve sto ne potrosi, prenosi se neograniceno - dok ima aktivan paket
Moze da se dokupi recimo 5GB za 300 dinara.

@S.K.Y.R.A. tik-tok, instagram, youtube po celi dan i da vidiš kako ide sadržaj.
@gorgilije Ako je 20GB zaista malo ili već misliš da je na granici, više se isplati da u startu ideš na jači paket nego da dopunjavaš.
U A1 imaš Neo Surf sa 40GB za 1.500
400 Min/SMS
40 GB interneta za surf po maksimalnoj brzini, nakon toga po 2 Mbps
5 GB interneta u regionu Zapadnog Balkana

Bez ugovora - neograniceni min/SMS + 52GB = 1200 ( Globaltel + Yettel )

Bez ugovora - neograniceni min/SMS + 52GB = 1200 ( Globaltel + Yettel )
Baš ne razumem šta hoćeš reći, možeš mi pojasniti. Gledam na yettel stranici, ali nema ništa u vezi toga. 😅

Globaltel freepaid 900 + Yettel turisticka (obnova) 600 = 1500 dinara za neogranicene pozive i poruke i 52GB neta.

Pratite teme , gledajte ponudu , pa ce te videti da je racunica za 1200 dinara tacna ;)

Ali moras kupiti njihovu karticu za 1000 dinara

Prvi mesec je skuplje jer je potrebno kupiti SIM kartice.

Za prenos broja u GT dobijate bonus 200GB - razmislite i o toj kombinaciji :)

Globaltel freepaid 900 + Yettel turisticka (obnova) 600 = 1500 dinara za neogranicene pozive i poruke i 52GB neta.
To ti je još gora varijanta, prvo moraš da kupiš paket za 999 din (svakog meseca) , PA UKOLIKO TI PONESTANE neta MOŽEŠ TRI PUTA U TOKU MESECA DA DOKUPIŠ PO 50 GB po ceni 599 din.

@mozzart_nb

Ne kupujes svaki mesec ceo paket ( SIM karticu + 50GB ) nego samo dopunu i aktiviras 50GB ( 599 dinara )

TREBA OBRATITI PAZNJU - Online Internet dopuna ne menja datume vazenja kredita i kartice !!!

@mozzart_nb

Ne kupujes svaki mesec ceo paket ( SIM karticu + 50GB ) nego samo dopunu i aktiviras 50GB ( 599 dinara )

TREBA OBRATITI PAZNJU - Online Internet dopuna ne menja datume vazenja kredita i kartice !!!
Kredit vazi 12 meseci na turistu kao i kartica posle prve dopune kad se direktno uplati dinarski iznos ali preporuka data off ako nemate gb da ne sljusti kredit i onda preko moj yettel app aktivirati.
Screenshot 2023-06-28 at 12-27-30 Yettel App.png

Zar onda nije bolja opcija prebaciti br u Yettel i uzeti neki od (snizenih) total paketa sa do 5 puta vise neta?

@Koky

Ovde se govori o kombinacijama na pripejdu , nece svi da se vezu ugovorom...

Zar onda nije bolja opcija prebaciti br u Yettel i uzeti neki od (snizenih) total paketa sa do 5 puta vise neta?
Nije. Promocija važi godinu dana, a ugovorna obaveza je na dve.

Vrh Dno