Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ја сам пре мање од месец дана обновио Бокс 4, нисам добио картицу. Ни прошли пут пре две године када сам узео Бокс 4.
Али сам зато стално добијао пре Боксова када сам обнављао постпејд уговоре и то два три пута.

Jedno pitanje (ne znam da li sam pogodio temu)
Imam box 4 paket, zanima me da li mogu da koristim aplikaciju move "n" go uz taj paket? Ukoliko je ta aplikacija uopšte od mts-a ili supernove. Imam Iris go na telefonu već ali od nje nema vajde, previše secka...

Na kraju ostao na MTS, ali na ime supruge i 18+6 kao novi korisnik. Box3 Max
Jedino sto nisam mogao da zadrzim moje hph07 vec smo dobili ove 4024, a ovo sto je bilo na mom imenu vratio i raskinuo ugovor.
Dobro je i to sto daju mogucnost da podelis sve na 24m pa placas mesecno. Javljam kada dodje prvi racun, da li je na 1300 ili puna cena kao nekima sa ove teme 😁

Na kraju ostao na MTS, ali na ime supruge i 18+6 kao novi korisnik. Box3 Max
Jedino sto nisam mogao da zadrzim moje hph07 vec smo dobili ove 4024, a ovo sto je bilo na mom imenu vratio i raskinuo ugovor.
Dobro je i to sto daju mogucnost da podelis sve na 24m pa placas mesecno. Javljam kada dodje prvi racun, da li je na 1300 ili puna cena kao nekima sa ove teme 😁
Meni istice box3 za 3 meseca. Koliko si bio bez usluga? Meni rekose po novom moram minimum 3 meseca da budem bez usluga, pa da me racunaju kao novog korisnika, cak i na drugo ime. Sve se sad vodi po adresi kazu.

Bez prekida, znam i meni bi čudno, ali kad su već ponudili nisam se bunio :)
Instalirali novu opremu, a sutradan vratio staru i raskinuo ugovor koji je bio na mom imenu (UO istekla 31.05.)
Izgleda da nema pravila, kako se kome zalomi u tom trenutku. Eto meni nisu nudili ono sto daju većini kada podneses zahtev za IDP kod.

Instalirali novu opremu, a sutradan vratio staru i raskinuo ugovor koji je bio na mom imenu (UO istekla 31.05.)
Izgleda da nema pravila, kako se kome zalomi u tom trenutku. Eto meni nisu nudili ono sto daju većini kada podneses zahtev za IDP kod.

Nisu te zvali i nudili 50% na 24 meseca posle zatraženog IDP koda, ili su zvali ali su ti ponudili 18+6 Box3?

^
Nisu me zvali, poslali mi IDP kod mailom. Zvali posle par dana suprugu, nevezano za ovo moje, i ponudili 18+6 kao novom korisniku.

Nema više Box bez TVa?

1687010549989.png
Jel ovo bila neka prevara ili stvarno postoji ova ponuda osim ako ne prelazis sa SBB-a?
Vidim da je liku ugašen profil imao samo par poruka i skoro registrovan...

Hvala na odgovoru.

Pogledajte prilog 393576
Jel ovo bila neka prevara ili stvarno postoji ova ponuda osim ako ne prelazis sa SBB-a?
Čovek iznad je napisao da su mu zvali ženu i ponudili upravo to, 18 meseci po dinar, nakon toga 6 meseci puna cena uz ugovor na 24m. Takođe sam uzeo istu ponudu, Box3 max i radi savršeno preko optike.

Ne, potpisuje se na 24 meseca.

Ima Fiksni + Net (box2) i Fiksni + Net + Mob (box3)

Pogledajte prilog 393576
Ugašen je verovatno zato što nije dozvoljeno samoreklamiranje ili zbog nekog drugog pravila foruma ali ova akcija je stvarna.
Eto ima post iznad to i potvrđuje, a i ja poznajem dvoje ljudi koji su dobili iste uslove. I nije samo za prelazak sa SBB-a, nego bilo koji novi korisnik

Ја сам пре мање од месец дана обновио Бокс 4, нисам добио картицу. Ни прошли пут пре две године када сам узео Бокс 4.
Али сам зато стално добијао пре Боксова када сам обнављао постпејд уговоре и то два три пута.
Ja sam obnovio pocetkom aprila i dobio tu prepaid karticu, ja pitas sta ce mi, kaze to je poklon svima delimo sad te kartice, registrovala na mene i odmah jos dok sam sedeo kod nje pogledah u mojmts i odmah je bila tu. Ne koristim je, niti cu, istekne i cao.

Pozdrav, ako postoji agent koji moze da uradi 18m po dinar neka se javi privatnom porukom.
Novi korisnik je u pitanju i optika box paket.

Pitanje vezano za BOX 3 max paket.
Kako ovaj paket sadrži HBO mogu da se ulogujem i na HBO Max (da li će posebno da naplate nemam pojma :) ).
U paketu imam i Apolon i preko video kluba sve može da se gleda, ali ne mogu da se prijavim na aplikaciju Apolon. Da li je i ona sastavmi deo paketa ili to mora zasebno da se kupi preko mts app?

Ako imaš besplatno HBO+ paket onda je HBO max aplikacija deo tog paketa. Aktiviraj, uloguj se i gledaj.
Mislim da je Apolon samo kroz video klub. Ne znam, klikni tamo na sajtu za tvoj box onaj deo za dodatne informacije i pročitaj.
Imaš negde temu za tu aplikaciju na forumu. Čini mi se da je pisalo da je jeftinije da kupiš preko Apolona.

Apollon imaš samo preko video kluba.A kao aplikaciju imaš uz Box 4 zlatni i nigde drugde.A HBO Max možeš da aktiviras,bez brige.

Korisnik sam box4 (po starom plavi 200/80+HBO) paketa i ugovor mi isticao 21.9. ove godine. Juce su me zvali i ponudili box 4 beli sa 6x50% popusta. Prica je da bila da sam dugogodisnji korisnik koji izmiruje redovno racune i ovo je kao neka akcija za stare korisnike koji bi inace dobili samo jedan mesec sa 50% popusta pri produzenju ugovora. Kako se ne bih zezao sa IDP brojem i gledao u pasulj da li ce mi ponuditi onda bolje uslove, pristao sam i sve smo zavrsili mejlom. U sumi ispadne oko 500 din vise mesecno.

Korisnik sam box4 (po starom plavi 200/80+HBO) paketa i ugovor mi isticao 21.9. ove godine. Juce su me zvali i ponudili box 4 beli sa 6x50% popusta. Prica je da bila da sam dugogodisnji korisnik koji izmiruje redovno racune i ovo je kao neka akcija za stare korisnike koji bi inace dobili samo jedan mesec sa 50% popusta pri produzenju ugovora. Kako se ne bih zezao sa IDP brojem i gledao u pasulj da li ce mi ponuditi onda bolje uslove, pristao sam i sve smo zavrsili mejlom. U sumi ispadne oko 500 din vise mesecno.

Nisam siguran kako si došao do samo 500 Din više mesečno?

Sa Idp-om ponuda bude 50% popusta tokom 24 meseca, znači ukupna cena ugovora na 24 meseca se umanjuje za 50%.

Sa 6 meseci po 50% ukupna cena ugovora se umanjuje za 12.5%.

Poredio sam sa cenom koju sam placao 5500 i novom koja u proseku izadje 6025 din. A to sta bi bilo kad bi bilo u septembru (vracanje opreme,da li bi se potresli....) je ovo o cemu ti pricas 24x50%.

Poredio sam sa cenom koju sam placao 5500 i novom koja u proseku izadje 6025 din. A to sta bi bilo kad bi bilo u septembru (vracanje opreme,da li bi se potresli....) je ovo o cemu ti pricas 24x50%.

Ok, sad kapiram šta si hteo da kažeš.

Dodatno su ti skratili i prethodni ugovor za tri meseca, koje bi sigurno platio po punoj ceni, pa i tu imaš neki benefit.
Ok je to - kako su krenuli do septembra će da poskupe još dvaput :D

A nisu ti dali da ostaneš na box plavi koji i do sada imao sa tim pogodnostima 6x50%?
Tu bi onda imao i neku uštedu

To i mene zanima :)
Da li su pominjali mogućnost Plavi Lite (koji je isti kao moj trenutni plavi, oko 5000 dinara mesečno) ili Plavi.
Mene ne zanima HBO a nije ni mala ušteda, posebno ne bi prelazio na Beli. Računam da kod mene ide i doplata za treći STB koji je bio besplatan do sada. tako da se nakupi...

Ide svuda koliko sam primetio. Ne gledam dalje od plavi Lite. Ima sve što mi treba, i više od toga, duplirana brzina neta.
Ali 5500 ili koliko već da ne tražim i još 150 dodaj stb. 700 dinara više u startu nego trenutno.
Još imam malo do toga. Treba pogledati i crveni sa eventualnim doplatama.

Vrh Dno