Napravi klincu novi profil, verovatno je ostao od prethodnog vlasnika nalog na konzoli. Svi sejvovi se vezu za profil na cloudu.Klinac voli box, pa igra one s, kupio je disk Forca horizon 4, ali su od predhodnog vlasnika ostali sejvovanja trofeji, nagrade, kako se to uopste brise da pocne od pocetka, hvala.
Hvala na brzom odgovoru.Da ostao je nalog sa gomilom dobrih igrica.Napravi klincu novi profil, verovatno je ostao od prethodnog vlasnika nalog na konzoli. Svi sejvovi se vezu za profil na cloudu.
Hvala na brzom odgovoruPotrebno je da napraviš nalog za njega, jer te stvari I progres ostaju na nalogu. Ne brišu se.
Nema na čemu. Taj nalog što je ostao nemoj brisati kako ne bi ostao bez igara, samo ubaci klincu nov nalog. Taj koji je već tu samo proveri da li je podesen kao home čisto da ti ne traži da se logujes svaki put, mada 99% jeste podešen tako.Hvala na brzom odgovoru.Da ostao je nalog sa gomilom dobrih igrica.
Hvala na brzom odgovoru
Sa Erdoganom na čelu ima razloga za bojazan!Pametno. Nit je nesto tehnologija avanzovala u prethodne 3 godine pa da opravda neku novu Pro varijantu, nit su se developeri posteno navikli da optimizuju za ovo sto vec ima. Ima jos 3 ili 4 godine zivota u Series S/X, skoro pa garantovano. Samo da Turska potraje..
A Boga mi bi za Sony bilo najbolje da dođu ove first party ali...Naravno, najveci deo igara koje su prikazane na Showcase-u ce doci i na druge platforme. Starfield, Forza, Fable i ostale igre MS studija svakako ne ali sve third party sigurno da.
A Boga mi bi za Sony bilo najbolje da dođu ove first party ali...
Ima i Sony svoje adute 😁A Boga mi bi za Sony bilo najbolje da dođu ove first party ali...
Takođe! Za te pare je stvarno smešno šta se dobija, ionako ću ovo da igram dok ne izađe SW Outlaws dogodine što se tiče svemira.Ja cu uzeti. Najvise jer ce biti early release nekoliko dana. A i preko TR je 2200 dinara.
Istina živa
Mada ja sam skoro pa ubeđen da će dati performance mod. Nabili su 4K na X i čak 1440p na jadni SNeka spuste rezolucije i skrate neke detalje (shadows na primer i još nešto) i eto ga.
I ja, zato sam je i kupio pre par danaNFS Unbound
Baš imam želju da probam.
Ako nije prošlo 15 dana od kupovine i nisi je puno igrao postoji šansa za refund.I ja, zato sam je i kupio pre par dana
Vise nema smisla kupovati starije igre. Pre par nedelja sam kupio NBA2K23 i par dana kasnije sam je dobio preko PS Plus. Sada kuipo NFS Unbound i opet posle par dana, dolazi na GamePass...
Od nekih 10tak igara koje sam kupio u poslednje vreme, nekih 8 je doslo u pretplate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari