Šta je novo?

Xbox Series X / S

Klinac voli box, pa igra one s, kupio je disk Forca horizon 4, ali su od predhodnog vlasnika ostali sejvovanja trofeji, nagrade, kako se to uopste brise da pocne od pocetka, hvala.

Klinac voli box, pa igra one s, kupio je disk Forca horizon 4, ali su od predhodnog vlasnika ostali sejvovanja trofeji, nagrade, kako se to uopste brise da pocne od pocetka, hvala.
Napravi klincu novi profil, verovatno je ostao od prethodnog vlasnika nalog na konzoli. Svi sejvovi se vezu za profil na cloudu.

Potrebno je da napraviš nalog za njega, jer te stvari I progres ostaju na nalogu. Ne brišu se.

Hvala na brzom odgovoru.Da ostao je nalog sa gomilom dobrih igrica.

Hvala na brzom odgovoru
Nema na čemu. Taj nalog što je ostao nemoj brisati kako ne bi ostao bez igara, samo ubaci klincu nov nalog. Taj koji je već tu samo proveri da li je podesen kao home čisto da ti ne traži da se logujes svaki put, mada 99% jeste podešen tako.

Pametno. Nit je nesto tehnologija avanzovala u prethodne 3 godine pa da opravda neku novu Pro varijantu, nit su se developeri posteno navikli da optimizuju za ovo sto vec ima. Ima jos 3 ili 4 godine zivota u Series S/X, skoro pa garantovano. Samo da Turska potraje..

Pametno. Nit je nesto tehnologija avanzovala u prethodne 3 godine pa da opravda neku novu Pro varijantu, nit su se developeri posteno navikli da optimizuju za ovo sto vec ima. Ima jos 3 ili 4 godine zivota u Series S/X, skoro pa garantovano. Samo da Turska potraje..
Sa Erdoganom na čelu ima razloga za bojazan!

Jos jedan masterpiece u najavi od kreatora Persona serijala:

Navodno ekskluziva, ali posle 2 dana (da, bukvalno, posle 48h od ovog klipa) dozvoljeno je publisherima da potvrde da dolazi i na druge platforme.

Svakako, PC + Series, top prica, jos ako bude na gamepassu..

Naravno, najveci deo igara koje su prikazane na Showcase-u ce doci i na druge platforme. Starfield, Forza, Fable i ostale igre MS studija svakako ne ali sve third party sigurno da.

A Boga mi bi za Sony bilo najbolje da dođu ove first party ali...
Michael Jordan Lol GIF

Znači jako mi je drago što Xbox dobija Atlus igre.

Ne znam ja... Vidim cvile za Starfield. Ne kažem za ovaj forum već na drugim internet stranicama i društvenim mrežama. Sutra će za neku drugu.

Možda je ljudima kojima se svidela ova igra na predstavljanju pre 5 godina težak bedak što je MS kasnijom kupovinom Bethesda studija zaključao igru na svoju platformu. Pa su im i takve reakcije donekle normalne.

Touché. 😎

A možda će i ljudi prodavati najjaču konzolu na svetu da bi igrali na kompu u preko 30fps-a. 😅

Istina živa :ROFLMAO:
Mada ja sam skoro pa ubeđen da će dati performance mod. Nabili su 4K na X i čak 1440p na jadni S :cry: Neka spuste rezolucije i skrate neke detalje (shadows na primer i još nešto) i eto ga.

Primetio sam na netu da dosta ljudi sa GPU pretplatom namerava da kupi $30 premium edition upgrade. To je pametan potez i dobra strategija MS-a , očekujem sličnu situaciju i sa budućim AAA single player igrama na Game Pass-u. Plus izgleda su i pre-orderi na Steam-u odlični tako da će se politika "day 1 on GP" pokazati kao ispravna u budućnosti.

Ja cu uzeti. Najvise jer ce biti early release nekoliko dana. A i preko TR je 2200 dinara.

Mada cu uzeti koliko god da bude. Ako bude dobra, zasluzili su.

Istina živa :ROFLMAO:
Mada ja sam skoro pa ubeđen da će dati performance mod. Nabili su 4K na X i čak 1440p na jadni S :cry: Neka spuste rezolucije i skrate neke detalje (shadows na primer i još nešto) i eto ga.

Nažalost od toga nema ništa. Jer ovaj tip igre je najviše baziran na opterećenju CPU-a i kao takav ne bi bilo od značaja da obore grafičke detalje i samu rezoluciju u korist fps-a. Tako da ostaje ovo ovako do naredne generacije minimum.

Preporuke za Bramble, kratka ali slatka

3 godine ne mogu HDR da ubace 😂

NFS Unbound :love:
Baš imam želju da probam.
I ja, zato sam je i kupio pre par dana :)

Vise nema smisla kupovati starije igre. Pre par nedelja sam kupio NBA2K23 i par dana kasnije sam je dobio preko PS Plus. Sada kuipo NFS Unbound i opet posle par dana, dolazi na GamePass...

Od nekih 10tak igara koje sam kupio u poslednje vreme, nekih 8 je doslo u pretplate...

I ja, zato sam je i kupio pre par dana :)

Vise nema smisla kupovati starije igre. Pre par nedelja sam kupio NBA2K23 i par dana kasnije sam je dobio preko PS Plus. Sada kuipo NFS Unbound i opet posle par dana, dolazi na GamePass...

Od nekih 10tak igara koje sam kupio u poslednje vreme, nekih 8 je doslo u pretplate...
Ako nije prošlo 15 dana od kupovine i nisi je puno igrao postoji šansa za refund.

Nazad
Vrh Dno