srkiller
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.08.2004
- Poena
- 915
Sezona 2 Yellowjackets (2021- ) mi legla bolje nego prva.
Moracu da pogledam i BB, mozda mi bude i sledeca serija, dok mi je BCS sveza.Druže, prvo hvala na podeljenim utiscima i konciznim opisima serija koje si gledao...
Za većinu se slažem, nekima bih dao i nižu ocenu.
Međutim, ako ti se svideo BCS ne preskači Breaking bad, pogotovo ako je dužina jedini izgovor, jer je i to relativna stvar (nekad epizoda jedne dosadne serije subjektivno traje duže od deset epizoda zanimljive serije), a u ovom slučaju je dužina i objektivna stvar jer je BB kraći od BCS, ima pet sezona i 62 epizode, a BCS 5 sezona i 63 epizode.
Ako si "svario" činjenicu da je u BCS čija jedna čitava sezona je negledljiva, spora i repetitivna od smrti Čaka pa sve dok se Lalo ne pojavi, BB ćeš progutati jer u toj seriji nema takvih padova kvaliteta, bar ne na duge staze (zalomi se po sezoni pokoja dosadna epizoda-dve) ali u principu serija ima odličan intensity pace i razvoj radnje i likova...
Odlicna serija, sve sezone su dobre. Nesto slicno "Line od Duty". Ako nisi gledao odmah posle te se prebaci na ovu.![]()
Долина среће/Dolina sreće (TV Series 2014–2023) ⭐ 8.5 | Crime, Drama, Thriller
1h | TV-MAwww.imdb.com
Seo i nisam mrdnuo dok nisam odgledao prvu sezonu, nikad mi brže ~6 sati nije brže prošlo.
Englezi kad ga naprave onda ga baš naprave...
Nadam se da su i ostale dve sezone u istom rangu
Ja imam toliko serija za gledanje i filmova na čekanju da može da mi potraje 2-3 štrajka😂Tesko si ga nama kad dodje jesen i ne bude bilo nista da se gleda zbog strajka. Kad se i dogovore, treba vreme da se pokrene masinerija jedno mesec dva. A da bi gledali nesto na jesen/zimu treba vec sad da snimaju i privode kraju.........
Znam za LoD ali neću da je gledam dok je ne završe. Gledam samo završene serije😂Odlicna serija, sve sezone su dobre. Nesto slicno "Line od Duty". Ako nisi gledao odmah posle te se prebaci na ovu.
Posto ne repriziram serije moracu da gledam glupi Silo recimo 😂Vadi iz naftalina pa repriziraj nesto.
Plima novog zivota- na netflixu (nmg nikako da je nadjem na imbd)
Posle dve epizode ocena 8/10
Brod pun kokaina se u oluji nasuka u blizini malog ostrva, mestani pohuju meso u kokainu itd
Meni je utisak koliko je ovo precenjena serija, koja se bukvalno raspada od početka treće sezone pa do kraja... Svaki koncept radnje, misterija i intigra koju su do tada koliko-toliko gradili, bukvalno se raspada...Pogledajte prilog 392524
Upravo sam sa gospodjom reprizirao The Leftovers. Nije gledala pa rekoh da sa njom obnovim gradivo. Prosto mi je neverovatno koliko je ovo podcenjena serija. Odlican kasting i jos bolja gluma. Kada sam po prvi put gledao ovu seriju kad je izlazila nedeljno pre nekoliko godina, ona nije ostavila toliko jak utisak kao sada kroz drugo gledanje. Nije to zbog ponovnog gledanja vec zbog toga sto smo sada sa suprugom gledali po jednu epizodu skoro svako vece. Nije ovo serija za bindzovanje po nekoliko epozoda dnevno. Ili gledanje sa vecim pauzama izmedju epizoda. Nekako sam sada gledajuci svako vece zivote svih aktera ove neverovatne price vise uzivao. I lakse podneo i razumeo sve njihove psihoze. Serija definitivno nije za svakoga. Preporuka od mene. Mozda i savet da se ovo pogleda sa lepsom polovinom jer finale je... Ne moze prici SFU ali tu je negde. Definitivno posle ovog mog ponovnog gledanja The Leftovers upadaju u top 5 meni omiljenih serija (Six Feet Under, The Wire, Breaking Bad, The Leftovers, Battlestar Galactica).
Ocena 9/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari