drbeastsrb
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 13.08.2022
- Poena
- 50
Preporuka za neki povoljniji sajt ili prodavca koji se bave prodajom maski i stakala? Moze i ne mora da je original.
Preskupo inace, ima za 15e essagerov magsafe, samo sto ne mozes odjednom sva tri, ali je prakticniji..tj portabilnijiDa li je neko porucivao možda ovaj 3 in 1 punjač?
![]()
Baseus 3 in 1 20w magnetische kabellose ladegeräte stehen für iphone 15 14 13 ladegerät dock station für airpods pro kabelloses ladegerät - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ima akcija 20$ popust, sa shippingom izadje oko 39$ što mislim da je isplativo..
Greškom naručio za običan 13 model, boja Midnight, pa ako je neko hoće nek se javi.Preporuka za ovu
Jako dobra replika
Stigne za desetak dana i ima praćenje i sve
Na Aliju iste takve za 15-16e. Skoro 1/1 kopija.Pogledajte prilog 389878
Neko neka iskustva sa njima, kakve su?
Uzeo sam spigen providnu, gledam neku 1/1 kopiju original maske, pa se dvoumim izmedju ovih koznih i silikonskih... Savet?Na Aliju iste takve za 15-16e. Skoro 1/1 kopija.
Nasao sam i neki ugreen mfi na aliexpressu, ne znam sta je bolja opcija. Cenovno su isti.Njihove cene su nize za telefone od pre dve i vise godina i silikonske su. Hoce da se rese zaliha.
@daca96
Vidi one koje prodaje IKEA i koji su MFI sertifikovani 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari