Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Preporuka za neki povoljniji sajt ili prodavca koji se bave prodajom maski i stakala? Moze i ne mora da je original.

Moze preporuka za neko zastitno staklo, da nije sa crnim ivicama? Za 14 Pro.

Jedino ova, vecina je sa crnim ivicama...

ili na Aliju

Sto ne uzmes AC i ne razmisljas?

Da li je neko porucivao možda ovaj 3 in 1 punjač?

Ima akcija 20$ popust, sa shippingom izadje oko 39$ što mislim da je isplativo..
Preskupo inace, ima za 15e essagerov magsafe, samo sto ne mozes odjednom sva tri, ali je prakticniji..tj portabilniji

Imali li neko ideju da li i gde bi se mogla nabaviti futrola za 13 mini ali u nijansi product red?

Ne treba mi replika,imam original. Poenta je u boji,da bude kao telefon a ne drecavo crvena.

Odlučih se za neku Spigen Liquid crystal masku, videćemo kako ce se pokazati. Interesuje me koje bi zaštitno staklo lepo išlo? Iskren da budem, osecaj bez zaštitnog je odličan i vrv ga nikad ne bih stavio, ali ne bih mnogo da razmišljam...

Može neka preporuka za adapter za ajfon 14 pro max, sada koristim od VR naočara od sina jer jedino on ima tipe C izlaz, svi ostali su mi sa standardnim USB izlazom. I koliku snagu preporučujete da bi sačuvao bateriju bolje. Hvala

Samsung 25W original 2500, na kp nemoj da kupuješ.

oni ugreeen su super za aftermarket, lidlovi su takodje dobri.. ja sam uzeo za kola taj iz lidla, top je za te pare.

Znači od 25w pa ba više? Meni je onaj VR 15w ali kvalitetan je, mada kapiram da je to malo za iPhone

23w moze pro i 27w moze pro max da povuce, ali samo u retkoj situaciji 0-15% punjenje, tako da je taj od 25W skroz okej, ja ga 3 godine koristim, baterija ic nije degradirala ni kod 12-ke, ni kod 14ke sad.

Mislim da je reč "deluju" ključna...

Nigde nema podataka o firmi, ko su, gde im je sedište, kontakt telefon i e-mail i radno vreme (samo kontakt formular, koji sumnjam da će biti odgovoren), nema specifikacije o artiklima, cene sumnjivo niske...

Ako kliknete na linkove ka profilima firme na društvenim mrežama na dnu stranice, browser otvara novi tab ali sa stranicom na kojoj ste bili kada ste kliknuli na link.

Ja bih ih izbegavala u širokom luku.

Preporuka za neki tanak clear case? Ip13p

@mobilecase.rs insta stranica, mislite da su legit? kozna eplova maska 3780 rsd, original (kazu). Je l imao neko iskustva?

Original je isključivo ako je subvencionišu 😄 Niko ne poklanja u prodavnici, to je sigurno i ne mogu nikako da budu toliko jeftiniji od bilo koga u ovoj državi, ako pričamo o Apple original proizvodu.

Koji usb c to lightning kabl preporucujete za punjenje telefona? Poceo je da mi prekida ovaj sto sam dobio uz telefon.

Nazad
Vrh Dno