Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Da li sam da ako sam naručila dve cedevite i njih nema na stanju i oni mi obračunaju dostavu 300 RSD, mogu da tražim refundiranje troškova dostave?
Da. To se meni desilo
Sad mi tek ništa nije jasno!
Mislim, zvali su me danas da obaveste da nema Cedevite i ja sam naglasio da mi je bitno da bude bez dostave i potvrdili su mi,
ali opet nije mi jasno kako nekome naplate dostavu a nekome ne...

Pogledajte prilog 390607

Platio kešom na licu mesta. Častio kurira 62 dinara 😁

Ma to zezne neko ko unosi račun. Pošto nema Cedevita zaboravi na tu akciju

Da li će zaživeti ovi shipping saveri?

Maxi od 1000 nema niko?

Nikad nije kasno da isprobaš prave stvari, oseti čari online kupovine na IDEA online 🛍️📲!
Vaše uživanje počinje uz poklon vaučer u iznosu od 1.500 RSD za vašu prvu kupovinu u IDEA online prodavnici 🤗🛍️.
Kod za poklon vaučer je: 1500GR
Vaučer možete da iskoristite najkasnije do 30.05.2023 godine, isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu. Da biste iskoristili vaučer minimalan iznos kupovine treba da bude 8.500 RSD. Pravo učestvovanja u ovoj akciji imaju korisnici koji su obavešteni putem Viber poruke o istoj i isključivo za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Vaša IDEA online 🛍️📲!

Ne samo da mozes, nego oni sami garantuju besplatnu dostavu, tako da ce morati. Operaterka koja me je zvala da mi kaze da nema Cedevite mi je potvrdila da dostava nece biti naplacena, kao i "da ce ostaviti napomenu kolegama".
Nisam javio, bile dve dostave, nije naplacena ni na jednom racunu, ispostovali su. (y)

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod JLT500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 4.6.2023.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod LRW1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 4.6.2023.

Tvoj Maxi Online

Želiš da uštediš 1000 RSD? Maxi Online ti poklanja promo kod! Jednostavno odaberi sve što želiš na maxi.rs, unesi promo kod LRW1000 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 1000 RSD. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 4.6.2023.

Tvoj Maxi Online
Kod važi i za one koji su ga koristili nekada ranije. Akcija sa cedevitom i besplatnom dostavom je super. Do sad su mi iz Maxi dvaput doneli Neven gel za dezinfekciju ruku na poklon.

Meni su 5-6 puta dali taj Neven gel i jednom ili dva puta koka-kolu 0.5l. I to za svaku porudzbinu, sa svakog naloga. Ne znam zasto ni kako, pitao sam jednom dostavljaca jel to greska jer nisam porucio, on rece to je poklon.

Kod važi i za one koji su ga koristili nekada ranije. Akcija sa cedevitom i besplatnom dostavom je super. Do sad su mi iz Maxi dvaput doneli Neven gel za dezinfekciju ruku na poklon.
Ja sam ovaj kod koristila pre desetak dana. Pokušala sam danas ponovo i nije hteo sistem da ga prihvati.

Mislim da ne bi bilo loše da Maxi napiše ispod posuđa koje je zapremine, Ovako je stvarno teško snaći se prilikom kupovine.

Isto važi i za sastav namirnica, zbog alergija na neke sastojke.

Javljajte kakve su torbe, vezano za kupovinu uz pomoć nalepnica!

Po onome sto sam video u reklami deluje mi precenjeno, bar sto se onog kofera tice.
Verujem. Mene zanima ona manja torbica oko struka i ženski i muški ranac.

Ima i neka manja torbica za elektroniku, ne znam da li je to samo torbica ili se uz nju dobijaju još neke džidža bidže?

Naravno da ne.

Cene inače zaista nisu ekstra atraktivne, ali ako je dobar kvalitet materijala (a deluje mi da mogao biti), onda su da kažemo manje-više realne. Druga stvar je što ih oni predstavljaju kao da su ne znam koliko spuštene ...

Naravno da ne.

Cene inače zaista nisu ekstra atraktivne, ali ako je dobar kvalitet materijala (a deluje mi da mogao biti), onda su da kažemo manje-više realne. Druga stvar je što ih oni predstavljaju kao da su ne znam koliko spuštene ...
Uz ovu torbicu za elektroniku ne dobija se punjač i neke sitnice?

Uz ovu torbicu za elektroniku ne dobija se punjač i neke sitnice?

Priznajem da je nisam držao u ruci, ali ne vidim razlog da daju, pogotovo što nigde tako nešto nije ni navedeno. Zove se "za elektroniku" jer su procenili da im je to najbolja marketinška opcija za tu veličinu torbice, a unutra verovatno ima par pregrada za kablove, punjače i slične stvari. A naravno svako može da koristi za šta mu odgovara.

Evo da potvrdim, bacio sam pogled u Maxiju na sve ove Wenger proizvode, prilično je OK kvalitet izrade. Što se cene tiče svako će naravno za sebe da proceni koliko se isplati ili ne, a ona torbica za elektroniku nema ništa dodatno u sebi, kao što sam i pretpostavljao.

Naknadno sam video da stvarno na jednoj od slika na online ponudi ima prikazana ta torbica sa par nekih pinkli u njoj, pa sam tada shvatio zašto je nekog to moglo da dovede u zabludu. Neko sa manje iskustva je mogao lako da pomisli da se dobija sve sa slike.

Heinz kečap je 24/7/365 na popustu, dakle stalno.
Uzeo ga jednom, nije mi se svideo.

Vrh Dno