Bluetooth su i NFC,rade na BT trenutno...može bitno da utiče na zvuk, vrlo često negativno, ali može da bude inešto drugo.
na šta se kače? ako su na windowsu kao headset, zvuk će biti krš, to je samo za razgovor.
Ima kod nas u radnji iSK HP-580 za 3000.Ako ti trebaju za kuću/stan onda standardna preporuka - Superlux, iSK, Samson, PreSonus. Mada su i one vremenom poskupele pa čak ni na KP više ne mogu da se nađu nove ispod 4k din. Ali i dalje uglavnom razbijaju konkurenciju u toj klasi.
Misliš da mogu navuči jastučiće od Cloud 2?Uticu jastucici na zvuk.
Zavisi od modela do modela slusalica.
Kod nekih utice da ih promeni skroz, kod drugih ih promeni simbolicno.
Cesto ti sa rupicama (perforated) jastucici smanje bas i naprave visoke srednje i visoke tonove ostrije.
Na slikama deluje da je mali prorez za usi, tako da najverovatnije, ako jastucici dosta uticu na njihov shtim sada zvuce kao anemicne i nazalne jeftine IEM slusalice (npr. Moondrop Chu).
Testa radi, cak iako nisu istih dimenzija jastucici, samo skini te sa Audio Tehnike i stavi ili prisloni od hyperx-a i vidi kakav ti je onda zvuk sa njima.
Testa radi, cak iako nisu istih dimenzija jastucici, samo skini te sa Audio Tehnike i stavi ili prisloni od hyperx-a i vidi kakav ti je onda zvuk sa njima.
Misliš da mogu navuči jastučiće od Cloud 2?
Evo sad gledam ma nisu ni približno istih dimenzija.
Hvala druže, no ove su tako neudobne bole uši, ne znam nekako mi puno pritišću uši..sad do čega je ne znam...no možda treba da prođe period navike.Svi se iznenade kada cuju prvi put razliku.
To je jedan od nacina kako stimuju slusalice proizvodjaci.
Npr. na vecini beyerdynamic slusalica kada gledas u slusalice svi jastucici slicno izgledaju.
Jedina razlika kako na prvi pogled deluju je sto su jedni crni, drugi sivi i to je to.
A kada ih skines i pogledas malo bolje vidis da su razliciti sundjeri unutra, razliciti otvori na zadnjoj strani jastucica itd itd itd.
Bitno da si resio problem, nek te lepo sluze.
Pritiska mi čitavo uho i već nakon pola sata kao da mi uši gore ako me kapiraš...Jednostavno osječaj neudobnosti nije recimo kao kod hyperx cloud II gde bukvalno skoro pa i da ne osjećam da imam slušalice na ušima...Ako te pritiskaju oko usiju, znaci ne ushnu shkoljku, nego glavu oko uveta onda trebalo bi da mozes da isteglish rajf malo da prave manji pritisak.
Pod uslovom, ako je rajf od metala (deluje na slikama da je od metala).
Ili, ako te je strah da ces da zaj3be$ stvar, onda ih stavi svaki dan pred spavanje da stoje blago rasirene (shiroko kao tvoja glava ili malo shire) oko necega.
Tipa kutija, jastuk, sundjer...sta god da imas da se snadjes, pa ce posle nekog vremena i jastucici da se stanje i rajf ce da se istegli.
Ako, te boli bas ushna shkoljka od njih, posto nam nisi rekao dimenzije jastucica meni deluju kao da su tip koji ide oko usiju, a ne na usi...onda znaci da ti ushna skoljka pritiska unutrashnji deo jastucica direktno slusalicu.
U toj varijanti ti trebaju dublji jastucici.
Isto neuduobno, možda je do rajfa....a da probam ovo gore što Bocko napisa....A dok si imao stare jastucice koji su ti dosli sa slusalicama zbog kojih si imao losiji zvuk, kako ti je bilo sa njima dok si nosio slusalice? Ako nisi testirao probaj da vratis stare pa vidi da li je problem do jastucica ili je rajf slusalica suvise krut i steze glavu i nanosi pritisak na usi.
Najbolje da kupim kakvu lutku sa izloga pa da joj natakarim na glavuUf uf uf, ako ces da teglish rajf rucno, budi jako jako oprezan.
Tegljenje je prihvatljivo iskljucivo za skroz metalne rajfove.
Za kombinaciju metalnih i plasticnih rajfova moras bas da budes pazljiv i da znas gde da pritiskas.
Ako ces da ih pustis same da se istegle tako sto ih ostavis preko noci da stoje malo vise rasirene od dimenzija tvoje glave na necemu (knjigama, casopisima, jastuku, cemu god), trebace im oko nedelju dana da se rasire, ali si miran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari