Šta je novo?

World of Tanks

Desetak dana sam van svih tokova. Šta se desilo?

Ok, modifikovali su WoT pLJus...koga briga i kome to treba uopšte (osim paljevine na američku dvocevku)....
Japanski TD-ovi....meeeh, nisu vredni trošenja resursa, mada eto benefita od biti u klanu - otključati sve bluprintovima, čisto da se kompletira garaža sa svim desetkama (a neće se igrati enivej).
Skilovime na posadu nisu dirali osim "aktivnost" perkova....
Ali šta bi sa random eventima (ono kao rušenje aviona, vozovi, brodovi i druge p.materine)!? Nisu valjda slepci i od toga odustali ili ja danas baš nisam imao sreće da vidim to!?

Čoveče, pola stvari ne znam koje pominjete :)
Inače sam beta tester ali nisam igrao oko 2 godine...

+1
Udjem zbog T110E3 ili jgpzE100 kako bih demonstrirao silu na 2 partije :D ali ne primetim nista novo.

AUUUUU, moram da vam se pohvalim, odigrao sam partiju sa najvise stete do sada, mislim da do sada nisam nikad prebacio 7000 štete...
ODVALIO sam ih sa 7500HP štete i M na T95 američkom TD IX, okruglo 1500 exp.
Rasturio sam.
Istina više sreće nego pameti sa moje strane, vrlo malo pomeranja, nesnalazenje, neznanja i gluposti protivnika koliko hoćeš al zato osmeh od uva do uva...

Prilozi

• shot_003.jpg
    shot_003.jpg
    558.1 KB · Pregleda: 31
  • shot_004.jpg
    shot_004.jpg
    488.7 KB · Pregleda: 31
  • shot_005.jpg
    shot_005.jpg
    477.8 KB · Pregleda: 27
  • shot_007.jpg
    shot_007.jpg
    468 KB · Pregleda: 23
  • shot_008.jpg
    shot_008.jpg
    499.1 KB · Pregleda: 22
  • shot_009.jpg
    shot_009.jpg
    481 KB · Pregleda: 26
Extra :)

Ali T95 je tvrdjava posebno iz daljine. Meni je rekord sa E100 11K :D

Kupujete li neke tenkove za ove tokene? Razmisljam da li sad da uzmem Kunze Panzera ili da stekam tokene do novog battle pass-a.

Ja uzeh ruski T-103, sa zlatom busi lagano tier IX, solidan damage pravi..

Kupujete li neke tenkove za ove tokene? Razmisljam da li sad da uzmem Kunze Panzera ili da stekam tokene do novog battle pass-a.
Da li će isti tenkovi biti u battle pass-u XI ili će ubaciti nove, neke druge ?
Mislim na ove tenkove što se kupuju za tokene ..

Ja uzeh ruski T-103, sa zlatom busi lagano tier IX, solidan damage pravi..
E ali to si uzeo za bondove, mislio sam na tokene, tu je izbor malo uzi i obuhvata tier IX i X.

Da li će isti tenkovi biti u battle pass-u XI ili će ubaciti nove, neke druge ?
Mislim na ove tenkove što se kupuju za tokene ..
Ne bih znao, ali znam da je char futur bio i ranije jer sam njega uzeo prosli put.

Neće.
Ono što sad vidiš u ponudi raspoloživo - ostaje do kraja godine (dakle i tokom dva naredna battle pass-a). Ovosezonske novotarije su kinez i nemac (meni deluje zanimljivo, za njega čuvam tokene), a sledeće godine ostaje pitanje forme battle pass-a. Ako forma ostane ista, pretpostavljam da će samo dodavati nove tenkove i ostaviti stare kao opciju (za nižu cenu tokena). Ako promene formu....ko zna šta se može desiti.

Mislim da još uvek smišljaju gde da uglave ruskog mediuma koji je išao za NG i koji nigde nikako drugačije nije bio dostupan.

S novim updateom igra je uništena, smanjio igranje na 40 partija mesečno, sad ću još manje, smanjili su skrivenost vozila i to mnogo, traže pare za neke dodatne elemente da bi igrao kao ranije, od mene prema zasluzi ove godine dobili samo k...inu.

Steta, dobro je bilo dok je trajalo

FronLine je odličan, a i nova mapa je prilično zabavna. Ako izuzmemo ono eksperimentisanje sa tier9 tenkovima, FL je, meni bar, jedan od najgotivnijih eventa u WoT-u.

FL je ok, krljanje do besvesti 😁😁😄😄
Zna ponekad da secka malo, e sada da li je do igre ili mog kompa ne znam..ali svakako je ok !
Mada meni i ovaj juriš skroz ok..tier X tenkovi, rokaj-snima..sipaš i ne misliš 😄😄😄

Francuski TD, imati Foch ili Foch B ili oba zadrzati?

Prodaj FoschB zato sto njega uvek mozes da kupis za bondove

(....sarkazam....)

Koji ce ti i topovi i onaj kiklop sto vidi na kraj mape, kad mozes da zaradjues exp a ne moras ni da igras... :)

Auuu sta je bre ovo?
Ovi nisu normalni.
Edit: Nisam skontao da je parodija

Poslednja izmena:
Cek da dobiju ideje, pa ce prestati da bude parodija :)

Lik je pokidao. Pogodio je srž, a kažu da je satira (parodija) najbolja prozivka. Čak ih je, na jedan prilično suptilan način, i politički prozvao.

No, kao što rekoh X puta, WG se neće promeniti dok se zajednica ne promeni. Pa samo pogledajte WoT plus - nenormalno veliki broj igrača je platio i za to.

Lik je pokidao. Pogodio je srž, a kažu da je satira (parodija) najbolja prozivka. Čak ih je, na jedan prilično suptilan način, i politički prozvao.

No, kao što rekoh X puta, WG se neće promeniti dok se zajednica ne promeni. Pa samo pogledajte WoT plus - nenormalno veliki broj igrača je platio i za to.
Inercija, uopste ne govori o dobrom potezu.. Znam tonu ljudi koji igraju random borbe mehanicki da ubiju vreme..

Profit/income je jedini pravi pokazatelj, Zašto bi motiv (mehaničko igranje) bio bitan?

Biznis analizira ponašanje (odluke) korisnika/customera/igrača i na osnovu toga donosi odluke. Ne donose odluke na osnovu onoga što igrači pišu/kažu, već na osnovu onoga šta rade. Zato nisu propali - naprotiv, zato opasno zarađuju (i u skorije vreme neće propasti).

Jel ima nešto novo u igri vredno pažnje. Neka nova linija,novi tenk.?Bar nešto zanimljivo. Nisam igrao više od 3 god.

Ima šta 'oćeš, ima ženski ima sve 🤪🤪
A vi kako te 😄😄

Jel ima nešto novo u igri vredno pažnje. Neka nova linija,novi tenk.?Bar nešto zanimljivo. Nisam igrao više od 3 god.

Ugradili su kratak test tolerancije na frustraciju za 30 ljudi odjednom, zove se "random battle" i traje oko 3 minuta sve u svemu.... :)

Ugradili su kratak test tolerancije na frustraciju za 30 ljudi odjednom, zove se "random battle" i traje oko 3 minuta sve u svemu.... :)
Apsolutno se slazem, nista gore od random fajtova.. Za vikend ne daj Boze da igras ovaj mod..

Vrh Dno