- Učlanjen(a)
- 09.12.2005
- Poena
- 395
Moja oprema
- Monitor
- LG 27UD68-P
- Laptop
- Lenovo Legion 5 Pro
- Tablet
- Xiaomi Pad 5
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
- Pametni uređaji
- Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Lik je podjednako bio toksičan koliko i Frenki. Razlika je samo u tome što je lik i glup - jer je pokušao nešto što nije moguće. No, mešaš ovde uzrok i posledicu.
Sistem kažnjavanja neće biti drugačiji, ne zato što si ti upravu ili ne, već zato što su pravila definisana od strane WG-a, a WG-ov interes nije da štiti pojedinca (kakav god da pristup, motiv pojedinac ima). WG-ov interes je da zaštiti svoj biznis (i to radi više nego dobro).
Sa ovim se ne slazem, Frenki je radio sta treba, a ovaj lik je *****, ali dobro to je sad stvar stanovista tako da mozemo da kazemo "slazemo se da se ne slazemo".
Bili kako bilo, za ovo za WG-ov interes se slazem sto znaci cak i da cesce guram volove napred kad rade glupe stvari necu biti kaznjen u meri zbog koje bih to prestao. Tako da moje partije ovakvi idioti nikada nece pokvariti, ja ni ne pokusavam da ih necemu naucim ili da im "pokazem", samo ga lepo sklonim da mi ne smeta. On ode lepo u sledecu partiju, a ovakva se za mene ponovi tek kroz ko zna koliko drugih partija. Svi srecni, moji zivci sacuvani (za njegove nisam zainteresovan)
I to je ok i za WG i za mene, ne moraju nista da menjaju, ukinuli su team kill sto je smor, al dobro ima drugih resenja. Ja sam ovo naveo vise kao konstataciju da bilo kakav moral ne treba da me sprecava da radim to sto radim i sto smatram da je skroz ok.
Poslednja izmena: