Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2023

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa snimanja prvog predatora.
Prvo što mi je palo na pamet je da je greška i da ovo nije iz Predatora jer se sećam da sam ovog lika levo gledao u The Running Man i u Red Heat ali ne i u Predatoru, međutim ispostavlja se da on ima jako interesantnu biografiju, ovo je sa IMDB:
Has been in virtually every Arnold Schwarzenegger movie to date, after arriving in the US in the early 1980s. He has acted in many of the films (including an uncredited performance in Predator (1987) as the Russian General), and has also done many of the stunts and provided training for the actors in most of Schwarzenegger's films.

ima i zanimljiv članak o njemu:

Svetogrđe u nastavcima ...

solo.jpg

daily_gifdump_4361_23.gif

Ovo je ništa. U jednoj fabrici u norveškoj gde sam radio (gasovod od Tromsoa do Njukasla) bilo je 30 katanaca, svaki radnik je bio vlasnik jednog. Unutra je bio glavni ključ za traku. Tek kada su svi katanci skinuti to znači da je svako na svojoj poziciji i da nema opasnosti da će traka da te samelje. Često jr moralo da se ulazi ispod trake u tunel koji je širine 50x50cm i digačka 200m pa ako se traka pokrene uhvati te i ode u večna lovišta za par sekundi. U tim situacijama izvadi se glavni ključ i zaključaš ga svojim katancem i ništa ne može da se pokrene dok opet ne otvoriš.

To su industrijski standardi bezbednosti i zaštite na radu, kad god se radi oko neke mašine koja može da povredi/ubije, primenjuje se taj sistem. Ovo je nešto drugo, ako obratiš pažnju, svako svojim katancem može da otvori kapiju, nisu potrebni svi ključevi, samo jedan.

^ ima i tu neke prednosti ali nisu ekonomski bolje, ako jedan ili dva katanca zarđaju ostali mogu otvoriti 😂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno