Ja sam pljuno 5k za original mag safe providno, kad vec jedem g. da pojedem i celo, i preko staklo, posto sam sve do sada telefone slomio, tad su bili do 500e, sad je vec druga pricaNeka Preporuka za masku, fala
Ja sam pljuno 5k za original mag safe providno, kad vec jedem g. da pojedem i celo, i preko staklo, posto sam sve do sada telefone slomio, tad su bili do 500e, sad je vec druga pricaNeka Preporuka za masku, fala
El ima te nilkin da se preklapaju ono kao sveska?^ po meni su te originalne futrole precenjene. Za 1300din uzmeš nillkin nature ili za istu takvu sa mag safe za 2000. Kladim se da su razlike u kvalitetu nikakve a u ceni ogromne. Koristim nature nillkin od 7+ i sada sa 14pm. Takođe i njihovo staklo i do sada su nekoliko puta spasile telefone.
Ovako nešto možda?El ima te nilkin da se preklapaju ono kao sveska?
Pa dobro ali ne štiti maska samo od lomova i padova. Mene bi lično jako nerviralo da imam gomilu onih sitnih ogrebotina od trpanja u džepove, rančeve i slično. A sigurno mi neće dati nov telefon samo zato što nisam normalan i imam ocd...Ne znam koji mi je clan odavno rekao, AC i ne brini nista zbog stakla i maski.
Providna mi je i najruznija, nevezano za boju^ posto koristim providnu masku naravno da je boja bitna.
S obzirom da sam drugog dana po izlasku i kupovini 14P telefona zaradio linijicu na ekranu, vise je ni ne vidim, tako da ne vidim ni ostale linije koje imam po telefonu. Zivot je mnogo laksi sa AC, a stres ako padne telefon svedeno na nulu. Veci mi je stres cekanje od 3 nedelje i prelazak na android za to vreme.Mene bi lično jako nerviralo da imam gomilu onih sitnih ogrebotina od trpanja u džepove, rančeve i slično.
Znači taman kako treba, kod kuće si mačo men a napolju magnet za žene.Kući unutra muška, napolju ženska
Tu u zatvorenom igleda ok, ali napolju na suncu ljubičasta sija totalno ljubičanstveno, prava ženska i mami ženske poglede, mojoj ženi se sviđa.
Kući unutra muška, napolju ženska, tako posmatram tu purple boju.
Crna mi je kočano crna kako treba a ne siva i to mi je trenutno najlpša boja.
Svakako ću "duzmem" ono što mi @Lemaja iznad preporučio ali ne zbog boje nego zbog čuvanja prvenstveno. Boja nije ženskać koliko sam se pribojavao, dosta je tamna i treba baš specifičan ugao da se pogodi da šibne ljubičasta u fullu. U svim ostalim situacijama je taman dosta. Hvala drugovi na lepim rečima. Navikavam se na ios prvi put u životu, posebno nakon 3 Šaomija, a odlučio sam se na ovaj korak jer mi je svaki sledeći Šaomi bio sve veća i veća katastrofa. Sada sam na Redmi Note 11 pro 5G 6+2/128, isto kupljen nov pre mesec dana, i rasulo teško. Sada ću malo da forsiram ios da probam da prebacim u glavi i ćao androidZnači taman kako treba, kod kuće si mačo men a napolju magnet za žene.
Lepo da te služi, što se mene lično tiče, dok ne izbace ponovo Alpine green boju i'll be man in black.
MIUI?Neće baš brzo ali dobro. Treba da se navikne na to što ios nema polovinu stvari koje ima MIUI i da je mučno koristiti neke opcije koje se na Androidu završavaju na 2 klika.
Kad se navikne (i zaboravi na te korisne opcije) bude korisničko iskustvo super. 😅
Ako budu stvarno omogućili sideload biće bolje korisničko iskustvo. 😂
A što si prešao na iOS?Meni je MIUI bio top, mada ja sam uvek flešovao xeu rom koji je bio neuporedivo bolji od global.
Na ios mi najviše nedostaju dual window i floating window opcije. Šteta što tako nešto nisu omogućili na ovolikom ekranu, nego pola sata izgubim vrteći napred-nazad 2-3 aplikacije kroz multitasking. Sreća pa se ne refresh-uju. 😂
Ispao povoljno 14 pro pa da isprobam (koristio uporedo sa S22U, ubrzo sam ga se rešio). Još povoljnije ispao 14PM i nisam mogao da odolim da zamenim 14 pro. Tako da sam slučajno prešao i ostao na ios i ne planiram da se uskoro vraćam na Android ili da kupujem drugi telefon. Pogotovo ako dopuste sideload. 😂A što si prešao na iOS?
Ovo je tema za iP14, nije tema za upoređivanje šta nedostaje u odnosu na Android. A mislim da dosta bi čitaoca ove teme moglo da napiše podosta o Androidu i šta im smeta.Ne piše mi se gomila debilskih rešenja u fabričkim aplikacijama, ne bih da ulazim u diskusiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari