Pa koliko Vam traje baterija i koliko troši bateriju kada je u stand - by režimu a predhodno napunjen !?Odradio i factory reset, ista priča. Google Play servisi troše 20% baterije i drže procesor budnim.
Hvala na odgovoru
Pa koliko Vam traje baterija i koliko troši bateriju kada je u stand - by režimu a predhodno napunjen !?Odradio i factory reset, ista priča. Google Play servisi troše 20% baterije i drže procesor budnim.
Pa to je previše .Iskreno ja kada ga skinem sa punjača i bude u stanju mirovanja npr.u toku noći skine oko 3- 4%Za 3 sata je skinuo 20% baterije.
Normalno mi radi zvuk ali evo kod moje drugarice ista situacija kao što Vi opisuje te 😀Da li je neko imao problem za Volume, ne mogu da smanjim, sam se pojacava, pocelo je od pre 2 dana :/
Izvinite što pitam da li se radi o novom ne korišćenom aparatu ?Pozdrav, malopre sam se registrovao jer se nadam da ću ovde naći rešenje za moj problem. Naime, jutros sam dobio obaveštenje na mom Redmi Note 10 pro da mogu da preuzmem MIUI 14. Nakon preuzimanja ušao sam u update aplikaciju kako bih instalirao update, međutim, piše mi kako nema novih ažuriranja. Zatim sam ušao u file manager, i pošto se tamo nalazio update paket, probao da ručno instaliram MIUI preko choose package file, međutim pisalo mi je incorrect path. Poslao sam feedback i čekam odgovor. Da li može neko da mi kaže kako ručno da instaliram MIUI 14? Stvarno mi nije jasno kako u jednom trenutku mogu da ažuriram telefon, a da mi posle 10 minuta piše da nema dostupnih ažuriranja?
Nije, kupio sam ga u oktobru 2021Izvinite što pitam da li se radi o novom ne korišćenom aparatu ?
Ništa mislio sam da nije korišćen pa da je iz tog razloga nastao problem .Nije, kupio sam ga u oktobru 2021
DaNišta mislio sam da nije korišćen pa da je iz tog razloga nastao problem .
Internet konekciju da li imate normalno ?
Bio je u download fajluDa bi se izbegao problem sa "pogrešnom putanjom" updejt fajla, fajl treba da se prebaci u rut direktorijum "internal shared storage" telefona (ne sme da bude ni u jednom zasebnom folderu).
Ja sam na primer imao slican problem da kada udjem u azuriranje softvera prijavi novu verziju i onda ga odjednom nije bilo.Pozdrav, malopre sam se registrovao jer se nadam da ću ovde naći rešenje za moj problem. Naime, jutros sam dobio obaveštenje na mom Redmi Note 10 pro da mogu da preuzmem MIUI 14. Nakon preuzimanja ušao sam u update aplikaciju kako bih instalirao update, međutim, piše mi kako nema novih ažuriranja. Zatim sam ušao u file manager, i pošto se tamo nalazio update paket, probao da ručno instaliram MIUI preko choose package file, međutim pisalo mi je incorrect path. Poslao sam feedback i čekam odgovor. Da li može neko da mi kaže kako ručno da instaliram MIUI 14? Stvarno mi nije jasno kako u jednom trenutku mogu da ažuriram telefon, a da mi posle 10 minuta piše da nema dostupnih ažuriranja?
Tako je bilo i kod mene i nije hteo da odradi apdejt. Zato sam konsultovao Gugl i našao rešenje.Da
Bio je u download fajlu
I koje je bilo resenje ?Tako je bilo i kod mene i nije hteo da odradi apdejt. Zato sam konsultovao Gugl i našao rešenje.
Mislis da samo promenim region u podesavanjima? Koji si ti stavio?Ja sam na primer imao slican problem da kada udjem u azuriranje softvera prijavi novu verziju i onda ga odjednom nije bilo.
Stavio sam ga na neki drugi region i odmah mi je prijavio update, skinuo i instalirao. Tako da mozes to da probas.
Skini miui downloader i skini global stable u internu memoriju. Onda probaj ručni update.Pozdrav, malopre sam se registrovao jer se nadam da ću ovde naći rešenje za moj problem. Naime, jutros sam dobio obaveštenje na mom Redmi Note 10 pro da mogu da preuzmem MIUI 14. Nakon preuzimanja ušao sam u update aplikaciju kako bih instalirao update, međutim, piše mi kako nema novih ažuriranja. Zatim sam ušao u file manager, i pošto se tamo nalazio update paket, probao da ručno instaliram MIUI preko choose package file, međutim pisalo mi je incorrect path. Poslao sam feedback i čekam odgovor. Da li može neko da mi kaže kako ručno da instaliram MIUI 14? Stvarno mi nije jasno kako u jednom trenutku mogu da ažuriram telefon, a da mi posle 10 minuta piše da nema dostupnih ažuriranja?
Posle azuriranja radi malo brze koliko mogu da primetim, jedino sto sam po mi community citao da posle azuriranja na MIUI 14 always on display moze uvek da stoji ukljucen medjutim meni moze samo 10 sekundiUspeo sam da azuriram na kraju. Premestio sam u internal shared storage update fajl i rucno ga azurirao. Hvala vam
Pa napisao sam. Fajl od apdejta treba da iskopiraš na rut direktorijum interne memorije telefona. Ne sme da bude u downloads ili gde ga već MIUI downloader smesti posle preuzimanja.I koje je bilo resenje ?
Sad prati bateriju..Uspeo sam da azuriram na kraju. Premestio sam u internal shared storage update fajl i rucno ga azurirao. Hvala vam
Posle azuriranja radi malo brze koliko mogu da primetim, jedino sto sam po mi community citao da posle azuriranja na MIUI 14 always on display moze uvek da stoji ukljucen medjutim meni moze samo 10 sekundi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari