Sve to je uredno ukljuceno ali nema notifikacija. Ako odradim Update ili Hard reset restartovace se fon pa moram opet da mu bypassujem MDM nalog i, generalno, mislim da je, upravo, bypassovanje MDMa glavni krivac ako nesto ne radi.
Sta sam jos primetio. Kada sam Bypassovao fon nije me pitao da odradim Restore iCloud accounta koji imam od prethodnog iP13 vec sam ga podesio kao nov uredjaj. Prihvatio je iCloud, Apple i druge nasloge bez problema ali mi ni sada ne dozvoljava da manipulisem iCloud bekapovima osim da ih izbrisem (stare i nov) ili da napravim Backup novo podesenog telefona.
U bekapovima i u Device Info mi ne pise iPhone 13 vec samo Appple Device (This iPhone 13) s' time sto bekap uredno radi.
E, sada me mrzi da ga resetujem jer sam siguran da posle ne mogu da vratim taj Apple Device bekap pa bih morao od pocetka a verovatno nista ni ne bih postigao. . .
Kada ga prikljucim na iTunes ne mogu da odradim bekap na SSD jer prijavi da je vreme sesije isteklo ili tako nesto. iTunes ga takodje uredno vidi ali kao Apple Device a ne kao Goran's iPhone 13 ili kako vec.
Sve ostalo mi sasvim normalno funkcionise ili se, barem, ja tako nadam