taranezy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2015
- Poena
- 215
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Inter Core i9 14900K, Liquid Freezer II 360
- Matična ploča
- ROG Strix z690-A Gaming WIFI D4
- RAM
- DDR4 32Gb G.Skill 5066MHz
- GPU
- NVidia GeForce RTX 4080
- Storage
- NVMe Samsung 980 Pro 1TB, 3x NVMe Samsung SSD 970 1TB, 16GB+3GB HDD
- PSU
- Seasonic FOCUS 1000W
- Kućište
- Corsair 5000D AIRFLOW T
- Monitor
- Samsung Odyssey G9
- Miš & tastatura
- Razer Huntsman V2 TKL, Razer Basilisk V3 Pro
- Mobilni telefon
- Magic Honor V3
- Pristup internetu
- Optički internet
Kako mislis nemaju u zbiru toliko 4 porta po giga mogu ti dati 4gb, jel iko ovde zna sta znaci dowload preko giga i da je prakticno neostvarljiv na jednom serveru sem download testing fajlova ili mnogo torenata odjednom, veci paketi sluze i firmama ne da bi imali na jednom kompu 10gb iako postoje mrezne na plocama tolike vec da bi 100ne korisnika imale neki pristojan minimalno download kada se svi odjednom nakace na mrezu.Ima li nekog, kao fizicko lice, ne kao firma, da je dobio od Oriona neki ONT sa LAN izlazom od barem 2,5 Gb, odnosno da iskoriti na zici punu brzinu download-a? Ja preko godinu dana imam triple paket od 2,5/0,5 Gb ali dzaba kad su mi dali ONT sa 1 Gb portovima. Ne znam nikog da je dobio sa brzim od Oriona a prica se odavno da ce da budu. Mozda je to i osnov za raskid ugovora jer oni teoretski daju brzinu a ne i opremu koja ti omogucava tu brzinu. Cak i kad se sabere brzina zicana i WiFi kumulativno u praksi. Sad reklamiraju pakete i do 4,5 Gb DL ali opet ne daju ONT sa 5 ili 10 Gb LAN portovima. Konkretno bi trebali da daju na revers svojim korisnicima Huawei HN8255Q ili nekog drugog proizvodjaca sa istim tehnickim karakteristikama.
Upload je nesto sto se tu placa i tih 500 itekako znaci jos kada bi imao 1000 pa se umrezisa nekim i imate gigabitni lan
Ili i ti i jos par ukucana cepaju po maksimalni download i plus imas xbox i na njemu skidas nesto