Ugasen.
Tako je, posto imam licencu za 10, ne znam kako gleda W11 kad se ispocetka radi.
Nisam dirao nista, ali:
- Malo sam citao u dubinu, izgleda da ponekad pravi problem AMD-ov driver za PCI. Iz nekog neznanog razloga on ne update-uje kada se instaliraju AMD chipset drajveri
AMD PCI Express (3GIO) Filter and PCI Bus Driver requires manually updating
kada se instalira adrenaline full package, nego mora manuelno da se update-uje
- On ga vidi po instalaciji kao pci express root complex driver, a ne kao PCI Bus kroz device manager
- Skinuo Driver Store Explorer (
https://github.com/lostindark/DriverStoreExplorer ) i u njemu stoji lepo da postoji najnoviji, ali kad se gleda kroz device manager tamo stoji root complex driver iz 2006-te godine
- Odradio update manuelno, on povukao najnoviji driver, sad lepo stoji PCI Bus, a ne Root Complex driver
- Podesio OC/UV restart - shutdown i ne izlazi greska za wattman
- Ujedno kada se instaliraju driveri za grafiku/chipset, treba paziti sa amdkmpf jer u DDU ima da se oznaci da se obrise, a instalacija ga ne vraca iz nekog razloga, C:\Windows\System32\AMD\amdkmpfd jednostavno ne postoji po instalaciji
- Kada se odradi update manuelno vraca se amdkmpfd u system32 gde i treba da bude
- pratim dalje sta se desava, nadam se da je reseno, ali tolika kolicina gluposti i sa jedne (win) i sa druge (amd) strane je neverovatna da moras da budes naucnik da bi instalirao obicne drajvere ili obrisao