Tap to show,ali koristim neku masku na preklop(nema onaj s view)pa ga ne koristim cesto,zato mi i ne trosi bateriju skoro uopste.Kakva su vam iskustva sa AOD ? Koliko vam troši bateriju i da li vam je podešen Always On ili Tap To Show ?
Tap to show,ali koristim neku masku na preklop(nema onaj s view)pa ga ne koristim cesto,zato mi i ne trosi bateriju skoro uopste.Kakva su vam iskustva sa AOD ? Koliko vam troši bateriju i da li vam je podešen Always On ili Tap To Show ?
Pa jesam koristio, ali nije to korišćenje bilo jednako 25% baterije. VidećemoJa sam prebacio oko 85gb.
Meni je ekran bio ugasen,da ga ti nisi koristio dok je prebacivao podatke?
I meni odobrene 23.3. i jos camim cekajuci.Meni odobrene (23.3), ali cekam i dalje.
Meni odobrene 18.04. Piše da će biti isporučene do 01.05.I meni odobrene 23.3. i jos camim cekajuci.![]()
Prikaze se samo kada imam neprocitanu notifikaciju, to mi je inace i znak da treba da pogledam telefon (ako iz daljine vidim da AOD radi). To samo preko dana, od 23-07 ide u battery saver pa ni AOD ne radi vise.Kakva su vam iskustva sa AOD ? Koliko vam troši bateriju i da li vam je podešen Always On ili Tap To Show ?
Ista prica, kao sto rekoh htedoh ultru ili obican od 256 gb, al corak, jedva uvijasmo 128gb 2-3 dana cekali da li ce se pojaviti nesto, agent me zvao svaki dan da javi da nisu jos dobijali, rekoh jel ima bar 8/128 obican... Kaze ima, daj odmah...Je l' uzimao neko skoro S23 seriju preko MTS-a?
Ja pokušavam već 2 nedelje da uzmem preko firme, ali mi vrte priču da nemaju ništa od Samsunga na stanju osim A33.
Pa nisam siguran da li me vozaju ili čekaju da istekne akcija sa satovima ili je nešto treće u pitanju?
Auu brt šta si mu ti uradio 😬Ko hoce da cestita, nek cestita 🫠
Sad sam izračunao prosek, AOD mi troši dnevno oko 3,5% baterije, upaljen je konstantno u periodu od 10:00-01:00Kakva su vam iskustva sa AOD ? Koliko vam troši bateriju i da li vam je podešen Always On ili Tap To Show ?
Jedina stvar koju zameram samsungu već dugi niz godina u vezi AOD-a je što sam na nekom starom huawei-ju pre 5 godina imao opciju da kad je telefon u džepu ili je senzor prekriven AOD se gasi, što je po meni najbolja opcija jer čim izvadiš telefon iz džepa, upali se AOD ako ti treba, svakako ga ne gledaš dok je u džepu'Начи мени би за три дана скинуо 10ак. Много, боље одгледам неку рецензију за то време.
Изгледа да телефони испадају само кад смо близу аутомобила 😂 зато ми овај не испада сад, немам ауто😎 ето рецепта
To ti je verovatno bar kod, tako da prekucaj njega sa kutije.Gde mogu da nadjem EAN mog modela? Treba mi da unesem u delu informacije o mom proizvodu u Samsung members aplikaciji.
Kada unesem broj modela, izadju dva moguća sa različitim EAN brojevima. U pitanju je s23 128gb sa A1. Ean nije nigde naveden u papirima.
Да одговорим сам себи, можда неком помогне.Да ли може некако да се провери да ли је телефони купљен преко оператера ако продавац нема рачун/уговор? Колико сам схватио ако јесте купљен легално, остваривање поправке преко гаранције не тражи ни рачун ни власника, једино у случају замене уређаја мора власник/рачун.
Strasno. Ako je neko sa KP napisi ovde da ljudi znaju. Ja sam se isto pitao koja je procedura oko ostvarivanja garancije kad kupim telefon od nekog ko ga je uzeo preko operatera s 2god garancije. Da li mora vlasnik telefona da ide sa mnom ili? Ako je neko imao iskustva neka napise. Hvala unapred.Да одговорим сам себи, можда неком помогне.
Нашао сам више сајтова за проверу преко IMEI броја и сазнао да продавац лаже, тврди да је телефон из Yettela a провера показује да је порекло телефона Switzerland Open Carrier. Толико.
Svidja mi se ta strategijaPrikaze se samo kada imam neprocitanu notifikaciju, to mi je inace i znak da treba da pogledam telefon (ako iz daljine vidim da AOD radi). To samo preko dana, od 23-07 ide u battery saver pa ni AOD ne radi vise.
To je kad ljudi vole premijum osecaj dok ne dođe do asfalta. Šteta velika, *** znam da je maska ****** ali ipak pomogne. Sreća sto je ekran ostao ne oštećen.Ko hoce da cestita, nek cestita 🫠
edit- nije tako strasno kao sto izgleda, whitestone dome je odradio posao, jedino ovaj cosak gore levo..
Bas sam se skoro hvalio kako mi nikad nije ispao telefon i eto.
Nesto se motam oko kola, seo na suvozacevo, telefon na desnoj nozi. Kako krecem da izlazim iz auta, tako rukom hvatam telefon i umesto da uhvatim, samo ga cusnem onako sa noge i na asfalt. ***.
Wired je žičano a wireless bežično, ne znam da li pogrešio u pisanju ili si našao neki kabal tupe c i thunderbolt, ali svakako je mnogo, ja sam prebacio 200gb za sat vremena između s21u i s23u preko kabla, potrošnja je bila 18% i trajala je 30ak min, displej ugašen.Da se upisem u temu. Presao sa ip13p na ultru. Bas mi je nedostajla svestranost androida. Za dva sata prebacivanja podatka(wired) mi je skinuo oko 35-40%. Je l tako i vama?
Ma boli me uvo, ne sekiram se previše jer imam osiguranje, samo je glup način. Nije da mi je ispao slučajno ili nešto, nego sam ga sam gurnuo pokušavajući da ga uzmem.To je kad ljudi vole premijum osecaj dok ne dođe do asfalta. Šteta velika, *** znam da je maska ****** ali ipak pomogne. Sreća sto je ekran ostao ne oštećen.
Ako je popravak u pitanju, ne mora vlasnik da ide, samo odneseš u ProMobi i oni poprave. Ako je zamena, onda će morati vlasnik da se cimne.Strasno. Ako je neko sa KP napisi ovde da ljudi znaju. Ja sam se isto pitao koja je procedura oko ostvarivanja garancije kad kupim telefon od nekog ko ga je uzeo preko operatera s 2god garancije. Da li mora vlasnik telefona da ide sa mnom ili? Ako je neko imao iskustva neka napise. Hvala unapred.
Ako imaš osiguranje to je olakšanje, ali opet šteta. U svakom slučaju pazi za dalje.Ma boli me uvo, ne sekiram se previše jer imam osiguranje, samo je glup način. Nije da mi je ispao slučajno ili nešto, nego sam ga sam gurnuo pokušavajući da ga uzmem.
Bilo je "inevitable", jednom je moralo da se desi kad-tad.
Ako računamo da mi od 2011. Nije ispao telefon i da ga nisam polomio, miran sam narednih 12 godina 😬
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari