Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Takdje 1GB i takodje ga ne očitava.
Od kako su prešli da se grebe izvan aplikacije, ne očitava više.

Pitanje,dobijen Code za 20% popusta u N Sportu na novu kolekciju.
Buni me sad,na sajtu se vec vidi popust na novu kolekciju od 20%,da li ovaj izvuceni code u grebi vazi u tom slucaju i da li je to pupust na ovu vec snizenu cenu.U ovom slucaju kao na slici,da li ide popust iz grebe na ovu cifru od 6230,ili popust ne vazi jer je vec snizeno 20%?
Da li je neko kupovao skoro pa zna info?

Prilozi

• IMG_20230407_120302.jpg
    IMG_20230407_120302.jpg
    87.5 KB · Pregleda: 33
  • IMG_20230407_120322.jpg
    IMG_20230407_120322.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 35
Pitanje,dobijen Code za 20% popusta u N Sportu na novu kolekciju.
Buni me sad,na sajtu se vec vidi popust na novu kolekciju od 20%,da li ovaj izvuceni code u grebi vazi u tom slucaju i da li je to pupust na ovu vec snizenu cenu.U ovom slucaju kao na slici,da li ide popust iz grebe na ovu cifru od 6230,ili popust ne vazi jer je vec snizeno 20%?
Da li je neko kupovao skoro pa zna info?
Meni je isto tako bilo ali u planeti. Dobio promo kod tipa 30-40% popusta na određenu marku patika. Otišao na sajt našao patike koje su već bile snižene sa 11k na 8k i prilikom naručivanja ukucao promo kod ali cena ostala ista, tako da sam odustao.

Учитало плави петак након пар сати...

Imam još 7 meseci do kraja UO sa Yettel-om. Danas ponudili:
  • neograničeni pozivi i SMS
  • neograničeni internet u Srbiji (100GB FUP)
  • uključene sve aplikacije
  • 2 GB mesečno u Eu romingu
  • 9 GB mesečno roming zapadni Balkan
Cena: 1775 din/mes, ne kreće nova UO, nastavlja se postojeća.
Prihvatio.

Zovu redom. To su ti ponudili Total data paket, meni nudili total data+ za 3224. Nisam hteo da prihvatim, mnogo mi to, trenutno sam na total 40. Rekao sam ako ponude Total data onda da me zovu...

Ako je neko dobio kod za popust u G i ne treba mu, prosledite u PM :)

Vidi sa clanom @Dakii , prosledio sam mu 2 sto sam i ja dobio od dobrih ljudi sa foruma.Mozda nije iskoristio oba ili nisu jos istekli.

Saljem za minut....poslao.

Total Data Plus se ne isplati čak ni sa tom konačnom cenom od 3175 din.
Total Data je top paket sa ukupnom cenom od 1975 din.
mene su na taj ali za 1824.5 :) ono kada su prosle godine nudili promenu kroz app uz 200 din vise u odnosu na cenu sa 50% jedino sto safe net net ulazi u digitalne servise i ako je bilo najavljeno

Zovu redom. To su ti ponudili Total data paket, meni nudili total data+ za 3224. Nisam hteo da prihvatim, mnogo mi to, trenutno sam na total 40. Rekao sam ako ponude Total data onda da me zovu...

Meni su pre par meseci nudili samo Total Data+ sa dodatnim popustom. Pitao da li može Total 40, kažu samo Total Data+. Od skoro imam u "Y. za tebe" ponudi i Total Data sa dodatnim popustom (1774 RSD).

Na osnovu čega se odlučuje koji će popust biti za reciklažu? Pominju 10k, kad sam bio u poslovnici kažu da je 5k na bilo koji stari uredjaj, a na telefon stižu poruke popust do 15k na određene modele.

Poslednja izmena:
Od 1.4. vrednost reciklaze je 10k
Neki mideli imaju dodatni popust uz recikacu 5k a neki 10k.
Uz ovaj popust moze da se sabira popust sa yettel petka ko osvoji ili popust zbog ugradnje hiperneta (15 dana od ugrarnje).
Uslov je da tel kiji se kupuje bude skuplji od 15k.
Ko kupuje opremu, ugovor mora biti mladji od 15 dana i umanjuje se za 10k.

Ako sada neko ima Gigatron kod viška da mu ne treba javite mi. Mogu vas se nekako revanširati za taj kod.

Može li meni neki kolega forumaš da prosledi kod za gigatron na PM? Hvala.

sve radi tj ne radi skidanje neta sa aplikacije pa onda tarifa ali ajde to znamo da ne znaju popraviti ,stigla poruka upravo ne znam u vezi cega

Tu su poruku poslali zato što ne radi Hipernet tv
A od jutros ne radi mobilni internet

Da li Yettel nudi (kao ranije Telenor) 50% popusta za prelazak sa pripaid na postpaid tarifu? Ističe mi ugovor kod A1, pa sam razmišljao da pređem u Yettel na pripaid, a nakon toga na postpaid sa popustom. Znam da je sve to bilo nezvanično ali isto tako i da su gotovo svi dobijali. Kakva je situacija u ovom trenutku?

I dalje vazi ta opcija, predjes kao pripejd i posle 48h prebacis se na postpejd sa popustom. Gleda se ona veca, puna cena paketa.

Hvala puno na odgovoru, internet u regionu zapadnog Balkana je ukupno za 24 meseca ugovora pretpostavljam? Nije u pitanju za svaki mesec? (suviše lepo zvuči…)

@boki78 za svaki mesec imas kvotu i vrlo lepo funkcionise svaki mesec po 2-3Gb potrosim i uvek imam 6,5Gb za total 10.

Super, hvala na informacijama! Preći onda svakako iz A1 u Yettel.

Obavezno tokom zahteva za prenos broja napomeni u jetel radnji da broj mora biti na pripejd dopuni kad se prenese u jetel.

Jel posle prelaska u Yettel, treba dopuniti kredit, dok se ceka poruka sa punudom za - 50% ? Sta se desava sa tim kreditom posle prelaska na postpaid?

Umanji se račun za ono što ne potrošiš za tih 48 sati. Kad sam prebacivao decu, uplatio sam po 200 dinara.

Koliko su iritantni sa ovim kodovima koji se dobijaju petkom. Kad god sam išao da iskoristim neki kod ili ne može da se iskoristi za konkretan artikal ili već je sniženo bla bla bla... Konkretno dobio kod sa popustom od 25-40% za obuću na ePlaneta. Odem na sajt nadjem patike koju su snižene već sa 11k na 7150din što je oko 35%. Ispod slike piše da ako imam kod ostvarujem 40% popusta. DAKLE kod koji sam dobio mi NE daje 25 ili 40% nego samo 5%. Tako da je sad sa 7150din cena spala na 6600din plus 200din dostava znači 6800din. To bi značilo da kod koji sam dobio sa OGROMNIM popustom od 25 do 40% iznosi pišljivih 350din. Eto morao sam ovo da napišem, nisu me prevarili svejedno sam planirao patike da uzmem ali me nervira njihovo reklamiranje sa dobijanjem velikih popusta.

Vrh Dno