dejca
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2012
- Poena
- 215
@clandestine ja im pošaljem meil i u njemu napišem šta želim, to uradim 7 dana pre isteka ugovora i za dva tri dana me pozovu i završimo za minut.
To je bilo nekad mene odkaclii tako. Posle zvao 0639000 posle par dana zove neko ženče i zavrsi poso za 50%@clandestine ja im pošaljem meil i u njemu napišem šta želim, to uradim 7 dana pre isteka ugovora i za dva tri dana me pozovu i završimo za minut.
Sta tacno rekli da ne moze?Мени у Јетелу кажу да не може тако, тј да је могло раније али више не...
Dok ti traje ugovor o placanju pretplate za koriscenje mobilnog paketa nema spustanja sa veceg paketa na manji, dogod ne isteknu 2 godine... posle mozes kako hoces.Kad otplatis telefon, ugovorna obaveza prestaje i mozes ici na manji paket. Pitaj ti to jos jednom.
Od skora ovo nije moguce. Otplatom aparata pre vremena, bilo da je preko banke ili preko Yettel-a , ugovorna obaveza ostaje.Kad otplatis telefon, ugovorna obaveza prestaje i mozes ici na manji paket. Pitaj ti to jos jednom.
Ova informacija nije tacna.Mozes na manji paket ali ne sa popustom od 30-tak % iz ugovora, Ali nakon isplate telefona mozes dobiti novi ugovor na 2 god. sa 50% popusta bez telefona.
Pa svakako nije skroz puna cena, ostaje ti popust od 30% koji i inače daju regularno i bez uređaja (ne računam sad 50% jer je u pitanju komercijalna ponuda ali svakako kada isplatiš uređaj možeš da tražiš 50%)Ma znam,ali sta dobijam da iskesiram telefon,a ostaje mi paket po full ceni..Bolje ovako neka se razlozi na rate do kraja..Sto bi im davao toliki kes.
Ja odradio u februaru. Isplatio telefon i potpisao 50% popusta na 2 godine.Ova informacija nije tacna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari