Šta je novo?

Diablo IV

Probaj Nekroa, na pocetku melje sve pred sobom, jedino me ona vucica namucila.

Samo bos iz videa prezivi duze od 2 sekunde, corpse explosion plus miasma sve anihiiraju skoro instant, sto ih je vise na ekranu to je pokolj brzi i spektakularniji a sve sto radis je spam jednog dugmeta. Sigurno ce pasti nerf. U beti je nekro bio kao Vecna iz Stranger Things.

Meni je interesantna lighning sorc, mozda ce to da mi bude prvi char.

Samo bos iz videa prezivi duze od 2 sekunde, corpse explosion plus miasma sve anihiiraju skoro instant, sto ih je vise na ekranu to je pokolj brzi i spektakularniji a sve sto radis je spam jednog dugmeta. Sigurno ce pasti nerf. U beti je nekro bio kao Vecna iz Stranger Things.

Samo zaboroavljas da je to bila beta i da do izlaska mogu toliko stvari da okrenu naopacke da sve ono sto smo znali i probali da bude totalno drugacije. Barb je bio devojcica a u beti... a kada izadje full igra moze da bude conan barbarion. Tako da je sada jako nezahvalno razmisljati o tome sa kime ces da igras.

@Envoy rano još uopšte razmišljati i buildovima.
Ovo što je bilo u beta može drastično da se promeni, do ne prepoznatljivosti. Jedino sigurno je da balansa neće biti, neke klase će biti OP odmah i stalno a neka kasnije ili nikad.
Kao i naprimer ovaj OP Rogue build koji na world bosu procuje stalno 1000-2000 dmg. i pojede ga brže nego neke klase običnog bossa u tamnici.

Meni je plan
Barbarian - jer mi se sviđa kako su napravili da skillovi udaraju.
Sorc cold spells - jer skoro sam igrao blizzard + frost orb u D2R i baš je zabavno, a ovde volim kad se zalede pa ih razbijam
Necro - jer blizzard zna da napravi najbolju necro klasu od svih ARPG-a

Voleo bi i
Shapeshifter Druida - mada po ovome što sam igrao u beti klasa je tuga, kao neki support, a jeste pretvorim se u vuka i biću support, ajde kao caster osim ako ne misle da sa nekim kasnijim aspectima ne postaje OP ili bar brži.

Naravno ovo sve može da se promeni, ali ***** bi bio da neki dobar build jako zavisi od nekog unique itema a koji kao u inat neće da ti padne dok igraš tokom sezonu, a trade nema.

Ajde u D2R tamo recimo 5 preporučenih itema 2 su smešne runewords koje lako napraviš, jedan je craft koji neće da te usere nikad a top 2 su skupi runeword ili neki unique koji jako retko pada, ali bar možeš da ga trade-uješ. Dok ovde će to biti jebeno, pa kontam igrati bar sa 2-3 klase istovremeno baš zbog toga, ako neće da mi padne za neki moj build nešto zamenim klasu kad se smorima pa se posle vratim.

dobra im je fora sa personalizovanim slanjem svih statsa beta učesnicima : ) Doduše meni su ovo statsi iz early bete jer open betu nisam stigao ni 5 min da odigram, ali pretpostavljam da oni oba vikenda zovu open beta

8C6E7537-AFCE-49E0-B887-85ACDE299A43.png

evo i od mene

Prilozi

• Screenshot_2023-04-15-12-17-39-058_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg
    Screenshot_2023-04-15-12-17-39-058_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg
    103.4 KB · Pregleda: 34
Kod mene 30 sati. Nisam ni osetio. Što je dobar znak.

D4 stats.png

Isto i kod mene kao da sam igrao 2 sata, mada nadam se da ne racunaju čekanje u redu jer tu otišlo bar 4-5 sati za oba vikenda.
A imao bi minimum 40-45+ sati da jednu subotu većinu nisam morao da provedem AFK, morali neki ljudi da se ispoštuju.

Već odavno mi igra neda mira, kao brate da je neka dobar riba koja krenula da prića sa mnom 🤣

1681555912724.png

Poslednja izmena:
341837791_251338844024095_6284390662405864893_n.jpg
To je to zaokružili sadržaj.
I krenulu punom parom da štanacaju stvari za sledeće sezone. Još 45 dana i oštrimo sekere da grindamo do pakala :D

neko sekire, neko bodeze i strele :D

341556547_534047195543198_6462022276765517074_n.jpg

Red je bio, pogotovo ovo prvo, jedini put kada su mi kosturi poginuli je bilo kod Den Mother. Mada zavisi koliko procenata nerf. Nije demidz problem kod Corpse Explosion nego to što se stekuje. Smem da se kladim i da će posle pet pečeva od izlaska Barbarian biti curica a Necro baja. Baš zato što znaju da će većina da rola Varvarina jer drugo i ne umeju :D

Ja bi stavio i resource cost (Essence) na Corpse Explosion. Realno jedna od najačih Necro spellova a košta samo glupi corpse.
Jeste da corpse sistem je drugačiji od onog u D2R, ali mogli su malčice da smanje DMG. a da uvedu da troši resource.

It's an industry term meaning the game has been completed by the developer, and the final master has been sent to the publisher to be mass produced, packaged, and shipped to stores. It means the game will come out soon.
It's confusing because in the music industry, "going gold" means that an album has crossed a sales threshold.

Gold je izraz za sadrzaj koji ce se naci na disku, za ljude koji kupuju fizicke verzije.
Svakako ce biti day 1 patch

Screenshot 2023-04-18 201024.png

A u Closed Beti nisam ni ustao od računara. Strašno. Plašim se juna meseca.

Šta imaš da se plašiš. Očisti klimu i dopuni "freon" i miran si kad upekne.
Ja planiram jedno nedelju dana da zaginem, od early access petka do petak :D

I ala samo besni, juju :D

Ne voli kad ga zovu devojčica 🤣.
I najbolji komentar: "Did you guys just take Kratos and hit the invert colors button in Photoshop?"

Poslednja izmena:
Jel ima neko da je uzeo Standard verziju igre? Jel moze kasnije da se uradi upgrade na Delux ili Ultimate ako bude potrebe.

Nazad
Vrh Dno