Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Kao što si rekao, biće rekordnih 7-8 dana! :):eek:(y)
1681325365482.png
bukvalno isti status imamo xD
ocekujem sutra da bude u lokalnoj posti (najblizi veci grad), a onda ce do mene posle praznika :D
SG je super brz

Tri komada,sutra kod mene u posti! :D
ja cu moram cekam posle praznika. za nas is moravickog okruga iz bg teraju za cacak pa onda za nase gradove. ali vazno je da je stiglo to u srbiju, sad mi je sve lako

1681335733290.png
Ovakav status imam na jos 2 posiljke sa malo starijim datumima. Na primer jedan datum je 7 mart. Nikakav papiric u sanduce nisam dobio a ne znam u kojoj se posti nalazi paket jer je do sad bilo 2-3 razlicite poste zaduzene za isporuku. Da li se jos nekom desava ovako nesto u poslednje vreme ili je situacija "kako te zadesi" u pitanju?
Do sada su mi manje vise paketi stizali normalno, tracking ordera mi je davao malo vise informacija i uvek sam mogao da ispratim paket i preko posta.rs

Ja sam mislio da te paketomate puni neka super-obučena mobilna poštarska ekipa, međutim ispostavilo se da ih pune službenice iz pošte ispred koje se nalaze. Uz to nisu prošle nikakvu posebnu obuku nego nešto na brzinu tipa "sad ovako pa ovako".
Nije to nista, u otp banci tako pune bankomate, ko stigne (tj. kad klijenti dignu frku). Ja nisam verovao kad sam video

@duhacjedan

Te UA...HU posiljke jos uvek nisu stigle u Srbiju.
Dolazak u Srbiju oznacava status [RS]Arrived at local delivery center.

Dalje pracenje nemaju.Dobices poruku jedino ako ih proslede u paketomat

Samo za izuzetno gabaritne Ux...xx posiljke postari ostavljaju "kartoncic" - izvestaj o prispecu posiljke ,
mada i to ne rade svaki put , a posiljku ne isporuce.
Preskoce i za Rx...xx :(

hu04.jpg

izvestaj.jpg

Ovo će prvi put biti kasnije nego što estimated isporuka. Naravno ovo u pošti ko muve bez glave ne znaju tačno bi me čudilo da je drugačije.

Prvi put poručujem sa Alija pa ako možete da mi pomognete: Moj paket takodje ima status [RS]Arrived at local delivery center od 31. marta. Koji su onda naredni koraci? Da li je potrebno da odem do pošte da ga preuzmem, ili će biti isporučen na ruke ili u sanduče? Pretpostavljam da nije u paketomatu jer nema poruke.

Prvo prelistaj ovu temu.
U principu cekas je kod kuce dok ti ne donese postar ili istekne rok na Aliju . Ako ne stigne zalis se Aliju ,oni ti kazu proveri u posti , u posti ti kazu da ne evidentiraju ne registrovane posiljke.

Poslednja izmena:
Prvi put poručujem sa Alija pa ako možete da mi pomognete: Moj paket takodje ima status [RS]Arrived at local delivery center od 31. marta. Koji su onda naredni koraci? Da li je potrebno da odem do pošte da ga preuzmem, ili će biti isporučen na ruke ili u sanduče? Pretpostavljam da nije u paketomatu jer nema poruke.
Ako ima taj status onda je neregistrovana,znaci stigao do nas i sada cekas 5,10,15,20 dana a mozda nikad ne stigne.....mozes se zaliti ali neces dobiti novac nazad.Ali verovatno ce biti isporucen,mali je to preiod 13 dana,meni je tako stajalo i vise od mesec dana pa stigne.

Recimo može biti u malo više od 20 dana inače 27 dana od uptade tkd dešava se.

Prilozi

• Screenshot_2023-04-13-12-42-00-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-04-13-12-42-00-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    181.6 KB · Pregleda: 20
Jedna UA HU [RS] Arrived at local delivery center, Carrier note: Arrived at local delivery center 31.03
Nadjo u sanducetu danas

Da li je ko imao sta skoro preko Kineske poste CY***CN format koda..
Zanima me koliko se okvirno ceka da stigne kod nas sada... ?

Pitanje je da li je zavrseno carinjenje ili nije,na Aliju i nasim drugim pracenjima kaze da jeste a na nasoj posti ono standardno svaki dan otprema?
gsgsgsgs.jpggwgwgw.jpg

sve dok ti ne pise 62100 ili nesto sto pocinje sa 62 nije ti otpremljeno sa carine

Verovatno,a postoji mogucnost kako pise da je vracena ponovo na carinjenje.ako prodje carinjenje otpreme u GPC i tu ceka dalje slanje do tvog mesta,ne ponavlja se otprema,a kod tebe se ponavlja otprema sto moze da znaci da je vracena na carinjenje.sve u svemu prati pa ces videti kako se i sta menja.

Verovatno,a postoji mogucnost kako pise da je vracena ponovo na carinjenje.ako prodje carinjenje otpreme u GPC i tu ceka dalje slanje do tvog mesta,ne ponavlja se otprema,a kod tebe se ponavlja otprema sto moze da znaci da je vracena na carinjenje.sve u svemu prati pa ces videti kako se i sta menja.
Prosli put je bilo otprema sedam pa onda 62100 i konacna otprema sa carine,na kraju naplatili samo 100din otvaranje paketa.....samo sto je tada na aliju i drugim pracenjima isto pisalo kao na nasoj posti,sad na ovim pise da je zavrseno carinjenje a kod nasih ista prica sa tim otpremama.

Evo kako kod mene pise kada prodje carinu:

Prilozi

• Screenshot_2023-04-14-12-50-40-306_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    Screenshot_2023-04-14-12-50-40-306_rs.assecosee.pttandroidapp.jpg
    105.5 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
To još nije videlo ni k od carine, vidim da si iz Bgd i tek kad se pojavi 61200 na carini je a kad proslede odatle tek tad je prošla carinu.
Kada se pojavi 61200 tada se otprema sa carine,znam imam primer od proslog paketa,samo me buni sto su sva pracenje osim nase poste napisala da je zavrseno carinjenje ili lupaju kinezi.Stim da su kinezi prosli put napisali da je zavrseno carinjenje kada se pojavilo 61200 sto je tacno.

Prilozi

• fafafa.jpg
    fafafa.jpg
    75.4 KB · Pregleda: 36
ali je izgleda potpuno presao na SG sa HU. ranije je sve bilo na HU, sada je SG.
jedna SG stigla za SEDAM DANA. sad nes drugo naruceno opet je SG tracking kôd. hype

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno