Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Чекање телефона 2 месеца има својих бенефита, лепо се то завршило по тебе, а и треба тако 👏
Још ако си добио и слушалице 🥳
Vala i po mene 😁dobio sam punjac na poklon pa se prijavljujem za sat a slušalice mislim da je sa tim gotovo
Ista prica za ugovor kao ne može da se menja datum ide od trenutka podnosenja zahteva..ali ce proveriti. Pa mi je na garanciji napisala datum sa imei brojem..

Poslednja izmena:
U kom obliku si dobio garanciju? Ovo sto je kurir doneo je samo ugovor + reklamacioni list. Mozda na njemu da se popuni? To je sve od papira, u principu.

Javicu sta se zbiva posle praznika po pitanju datuma za garanciju, kao sto rekoh, *ebes sat, nego ovo je nesto sto je nastalo usled razmaka u dostavljanju i realno, treba kompenzovati nekako. Punjac je ok, ali mozda moze bolje. :)

U kom obliku si dobio garanciju? Ovo sto je kurir doneo je samo ugovor + reklamacioni list. Mozda na njemu da se popuni? To je sve od papira, u principu.

Javicu sta se zbiva posle praznika po pitanju datuma za garanciju, kao sto rekoh, *ebes sat, nego ovo je nesto sto je nastalo usled razmaka u dostavljanju i realno, treba kompenzovati nekako. Punjac je ok, ali mozda moze bolje. :)
Ne može da se menja datum u sistemu njima stoji datum potpisivanja ali to nama ništa ne znači. U ugovoru stoji da je telefon iz preordera tako da opet i da je datum današnji nema nista od sata. Ali garancija je umanjena za 2 meseca. Rekao sam im da zbog garancije hoću datum potpisivanja. Na šta su mi rekli imate kod nas u sistemu tako da garancija nije umanjena. Poslao sam im mail sa zahtevom da želim drugi ugovor sa datumom potpisivanja. Videćemo šta će biti. Ja svakako ne povlačim tužbu 😁

Ne znam sta oni imaju u sistemu, ali sutra da dodje do toga da neko mora u ta dva meseca da trazi garanciju, bilo bi "ne znam ja s' kim ste vi sta pricali pre dve godine...". Na kraju, treba ih *ebati kao sto su oni nas sa ovim cekanjem. Neka izadju u susret kako god mogu, briga me. :)

Ovaj list su mi dali..datum model i imei

Prilozi

• 20230413_182437.jpg
    20230413_182437.jpg
    232.5 KB · Pregleda: 148
Dal ga otpakovati ili čekati da stigne maska 🤔😁

Prilozi

• 20230413_184637.jpg
    20230413_184637.jpg
    131.1 KB · Pregleda: 140
Ovaj list su mi dali..datum model i imei
To je to, kod mene je blanko bez pečata. :)

Ne znam kako možeš da čekaš, ja izmigrirao skoro sve na moj zeleni. :D Prvi utisak - Note 10+ je vrh telefon, jer nisam pao na dupe posle 3.5 godine. A S23 je unapređena verzija, ekran, kamera... i oblik ivica mi se više dopada za feel. :) E da - i zvuk je dosta bolji, slušalica i zvučnici.

Ne znam kako možeš da čekaš, ja izmigrirao skoro sve na moj zeleni. :D Prvi utisak - Note 10+ je vrh telefon, jer nisam pao na dupe posle 3.5 godine. A S23 je unapređena verzija, ekran, kamera... i oblik ivica mi se više dopada za feel. :) E da - i zvuk je dosta bolji, slušalica i zvučnici.
Pa bojim se da ga ne ogrebem kad je go ko pistolj 🤣

Iako sam dobio 2 maila da mi neće prodati telefon, stigao danas !
Uzeo usput neku silikonsku, za svaki slučaj (dok stigne WSD staklo i samsung kožna leđa zaštita).

Pf, to je samo telefon... neće mu biti ništa. :)

Za 500 din u Piramidi obicna teracell providna i vozi 👨‍🔬

Slazem se sa konstatacijom da je Note 10+ vrhunski telefon posebno SD varijanta i sa svim ostalim recenim.:)

Kuka se za pricncip u doba kapitalizma. Piši propalo. :)

S-pen je meni vrhunski dodatak, iako nisam umJetnik, vrlo često naspram fotografije ostavim koju dimenziju i belešku, pa to posle koristim kroz CAD i na kraju za 3D printanje. Bilo je i lepih tema za takmičenje na Samsungovoj app. i ima vrhunskih radova za videti. Bukvalno umetnost. :) Jedino slično iskustvo sa crtanjem sam imao na iPad-u.

Imam utisak da je novi S-pen još uglađenije napravljen, jedino mi je malo čudno kako knap slajduje u otvor na telefonu. Vrv zbog vode i prašine. :)

Kuka se za pricncip u doba kapitalizma. Piši propalo. :)

S-pen je meni vrhunski dodatak, iako nisam umJetnik, vrlo često naspram fotografije ostavim koju dimenziju i belešku, pa to posle koristim kroz CAD i na kraju za 3D printanje. Bilo je i lepih tema za takmičenje na Samsungovoj app. i ima vrhunskih radova za videti. Bukvalno umetnost. :) Jedino slično iskustvo sa crtanjem sam imao na iPad-u.

Imam utisak da je novi S-pen još uglađenije napravljen, jedino mi je malo čudno kako knap slajduje u otvor na telefonu. Vrv zbog vode i prašine. :)
Kako ti se čini telefon? Moj utisak u poređenju sa s21 ultra da su na 23 boje malo bledje 🤔

Baš sam juče intenzivno gledao u ekran N10+ i S23 i očigledno su boje više žive na S23. Doduše, ja uvek držim onaj Eye comfort shield uključen i auto-brightness. Apsolutno mi ne fali boja, svakako. :)

Telefon je svakako još brži i deluje mi da je termalno bolji sa SD CPU-om, jer se vrlo malo greje. Malo mi One UI novi ima lag sa ovim default animacijama, ali to se svakako može tweak-ovati kroz dev. opcije.

Kamera je dosta dobra, mada nisam ništa zahtevno još slikao. Imam utisak da ume da se pogubi sa auto-fokusom, u nekim situacijama. Zoom ima smisla do nekih x75, preko je već nekako iživljavanje.

20230414_100923.jpg

I da, uzeh neku basic crnu silkonsku Teracell masku, poslužiće za prvu. Nije neki izbor, još uvek... :)

Baš sam juče intenzivno gledao u ekran N10+ i S23 i očigledno su boje više žive na S23. Doduše, ja uvek držim onaj Eye comfort shield uključen i auto-brightness. Apsolutno mi ne fali boja, svakako. :)

Telefon je svakako još brži i deluje mi da je termalno bolji sa SD CPU-om, jer se vrlo malo greje. Malo mi One UI novi ima lag sa ovim default animacijama, ali to se svakako može tweak-ovati kroz dev. opcije.

Kamera je dosta dobra, mada nisam ništa zahtevno još slikao. Imam utisak da ume da se pogubi sa auto-fokusom, u nekim situacijama. Zoom ima smisla do nekih x75, preko je već nekako iživljavanje.

Pogledajte prilog 385529

I da, uzeh neku basic crnu silkonsku Teracell masku, poslužiće za prvu. Nije neki izbor, još uvek... :)
Ja sam naručio Ringke Fusion X masku čekam da mi stigne nadam se sledeće nedelje. Ali do tada moram i ja uzeti nešto za prvu pomoć. Ali ne znam sta za ekran odabrati 🤔

Iskreno, na N10 sam za 3.5 godine samo periodično menjao silikonske futrolice i to je to... Ima nekih mikro ogrebotina na ekranu, ako se gleda i traži na odsjaju kada je sve čisto, ali stvarno nebitno. :) Ne mogu da obavijam telefon svime i svačime, nije mi dete, ni njega ne čuvam toliko. :D

I ja sam danas primetio ovaj halo efekat. Slikao zenu i klinca i reko vidi zeno kako ste ispali, kao da ste sveci 😂 😂

Ljudi, opet mi se jutros desilo da sam zauzet kad me zovu. A meni nista ne signalizira, cak ni kao propusten poziv. Znaci da je do tel ??

Ljudi, opet mi se jutros desilo da sam zauzet kad me zovu. A meni nista ne signalizira, cak ni kao propusten poziv. Znaci da je do tel ??
Do provajdera je, do kartice tj. mreze, ja kući imam 1 ili 2 crtice 4G signala i u skoro 90% situacije pozivaoc ne može da me dobije, niti zvoni telefon, niti stiže poruka o propuštenom pozivu

Nazad
Vrh Dno