Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nije bitan jezik, bitna je i zemlja IP adrese i odakle je kartica koja je u telefonu.

Zašto je bitan jezik?

Ja sam se prijavio za sat normalno, telefon je podešen na engleski jezik...

Inače, prvi utisao koji je bio baš "wow" sa S23U je poziv ka drugom broju koji takođe ima VoLTE aktiviran. Bukvalno kao da sedimo jedan pord drugog, svaki šum se čuo...
Tako mi je rekao neko ko radi u prodaji...

A onima koji nisu tužili nude punjač na rate...

Ne znam šta reći, nadam se da će svi koji su čekali preko 2 meseca bar ovaj sat dobiti !

Samo da javim opet su me zvali iz Mtsa da mi kazu da danas šalju telefon i da sam dobio na poklon punjač zbog čekanja od 2 meseca. Naravno ne bi dali punjač da nisam tužio. Zamolili me da povučem tužbu 🤣😁
Nemoj da prihvatiš, traži mesečne rate po 1 din na 12 meseci ili slično. Hoštapleri.

Lepa rec i vrata od drzavne firme otvara... :)

Pa kralju! Žao mi što i sat nisi izvukao
Mora i sat dobiti, jer je račun kucam u akciji. Bila bi fora da su otkucali sat dva meseca ranije i da ne potpada pod promociju za sat, nego promotivnu cenu :D

Da li je neko aktivirao tu akciju za sat? Posto ima jedan tel na oglasima, uzet pre 2-3 dana, a akcija se aktivira iz aplikacije koliko videh... U prevodu, ima li kakve sanse da ja to uradim na svoje ime ili sat moze otici jedino vlasniku ugovora? :D

Da li je neko aktivirao tu akciju za sat? Posto ima jedan tel na oglasima, uzet pre 2-3 dana, a akcija se aktivira iz aplikacije koliko videh... U prevodu, ima li kakve sanse da ja to uradim na svoje ime ili sat moze otici jedino vlasniku ugovora? :D
Akcija za sat/slušalice kod Samsunga. Bitno je da se aktivira sa telefona direktno koji je uzet i preko Samsung Members aplikacije. Telefon ako je otpakovan i star par dana,verovatno je akcija aktivirana i tada sat/slušalice idu na adresu vlasnika ugovora.

Koliko se secam, mozes da registrujes i uredjaj bez otvaranja preko povezanog naloga. Samo ukucas imei i prilozis dokaz o kupovini.
U svakom slucaju nije garancija da ces dobiti nesto, ja sam tako pokusao za S21u i izvisio :D

Jel mts daje neki racun? Ili samo ugovor? Znam da A1 i Yettel daje fiskalne račune za mts ne znam.
Iz nekog razloga MTS ne daje račune, to sam zaboravio. No, možeš ugovor priložiti kao dokaz o kupovini.

Ja sam S23U kupio na kp od preporodavca a ugovor glasi na neku 3. osobu i opet su mi prihvatili registraciju za slušalice iako ugovor nije na moje ime

cmon-do-something.png

Stigao fon, konacno. Nedoumica - na MTS ugovoru pise datum porudzbine kao jedini datum (nema isporuke i vazenja i sl.). Na Members app trazi ugovor sa operaterom za prijavu za Samsung Watch. Ako ja slikam i prilozim ovaj ugovor, koji prakticno nije vazeci od tog datuma, nego od danas, cenim da mogu da me od*ebu za sat. Sta ciniti? :) Nema drugih dokumentata, poput fiskalnog racuna.

Istekao mi je timeslot za EDIT, ali bice auto-merge, kontam. :)

Uglavnom, nista od sata. Iz Samsunga kazu da je preorder bio benefit koji se iskoristio (manje para za x2 memorije) i da je to trade-off. Ko je kupio telefon od 05.04 ima pravo da aplicira, naravno. Jedino razmisljam da li da budem bezobrazan i da probam ipak da posaljem prijavu, pa APP (a vrv nece)...

Generalno, ne kazem da treba, ali ne vidim sta bi nekome bilo problem da 'resi' datum na ugovoru na slici, isto kao i za slusalice. Ono, kosmicka nadokanda za 2 meseca cekanja. :)

Generalno, ne kazem da treba, ali ne vidim sta bi nekome bilo problem da 'resi' datum na ugovoru na slici, isto kao i za slusalice. Ono, kosmicka nadokanda za 2 meseca cekanja. :)
Stigao i meni u 14h idem u poslovnicu da podignem. A sta misliš da uradiš male izmene datuma preko nekog programa i odštampaš? Možda prodje ako ne proveravaju ugovor kod operatera 🤔

Iskreno, briga me za sat. Nisam kupio sat, kupio sam telefon. Ali cela ova saga sa telefonom i okolina bude ono lose u meni... :D Izvinjavam se na tome. :)

Znači stoji datum porudžbine kažeš? I ni jedan datum više? Onda to znači da nam je garancija uskraćena za 2 meseca?

Zoveš, proveriš, pa ako je tako tužiš ih i za to 😇🙌 P.s. baš me zanima kako će se završiti cela ta priča...jel povlačiš tužbu ili?

To sam takodje pomislio, treba pitati MTS. Samsung kaze da je datum na ugovoru datum kupovine odnosno da se garancija odnosi na isti. Pitaj ti danas u poslovnici, kada uzmes telefon.

Zoveš, proveriš, pa ako je tako tužiš ih i za to 😇🙌 P.s. baš me zanima kako će se završiti cela ta priča...jel povlačiš tužbu ili?
A ne ne neću još da povučem tužbu. Prvo da vidim ugovor i telefon pa onda. Ali ako stoji datum porudžbine definitivno cu zvati ove iz zaštite potrošača jer su mi rekli da ih zovem sta god mi bude trebalo.
To sam takodje pomislio, treba pitati MTS. Samsung kaze da je datum na ugovoru datum kupovine odnosno da se garancija odnosi na isti. Pitaj ti danas u poslovnici, kada uzmes telefon.
Nema sta da pitam ako budem video datum porucivanja trazicu datum današnji. Uz pretnju da neću povući tužbu.

Poslednja izmena:
Evo novi info - zvao sam MTS i preneo ovo gore. Kazu da je datum potpisivanja ugovora vazeci za garanciju tj. danas. Onda sam predocio da pise datum iz Februara i trazio da mi dostave novi ugovor sa datumom koji je danasnji, kada sam primio uredjaj i potpisao ugovor. Obecano mi je da ce to biti reseno i da ih zovem posle praznika ako ne dobijem povratnu info. Trebalo bi da mi mejlom dostave ugovor i papirnu kopiju. Tako da u tom slucaju, imam crno na belo... a mogu i za sat da se prijavim. :)

Pa da, ako ti na ugovoru pise datum iz februara samim tim ispada da si zakinut za 2 meseca garancije

Evo novi info - zvao sam MTS i preneo ovo gore. Kazu da je datum potpisivanja ugovora vazeci za garanciju tj. danas. Onda sam predocio da pise datum iz Februara i trazio da mi dostave novi ugovor sa datumom koji je danasnji, kada sam primio uredjaj i potpisao ugovor. Obecano mi je da ce to biti reseno i da ih zovem posle praznika ako ne dobijem povratnu info. Trebalo bi da mi mejlom dostave ugovor i papirnu kopiju. Tako da u tom slucaju, imam crno na belo... a mogu i za sat da se prijavim. :)
Чекање телефона 2 месеца има својих бенефита, лепо се то завршило по тебе, а и треба тако 👏
Још ако си добио и слушалице 🥳

Nazad
Vrh Dno