Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne radi mi poslednja 4 dana HBO Max na Ipadu.
Zabode ekran tamo gde se selektuju profili za gledanje i koji kod da kliknem nista se ne desava.
Pokusao da restartujem app, ipad, obrisao i reinstalirao aplikaciju i opet ista prica.
Na ajfonu mi radi normalno.
Zna li neko u cemu je problem?
Cekam vikend kao mlad majmun da se malo opustim i eto sta se desi

Evo sad prestao da radi i na telefonu kad sam se izlogovao sa svih uredjaja, isto zamrzava sliku tamo gde se selektuju profili 🤦🏻

opa!!!

opa.jpg

Pa znamo već skoro sve...

Discovery+ ostaje zasebna platforma, a HBO MAX postaje nova platforma, sa WB sadržajem i Discovery sadržajem i najvjerojatnije će se zvati MAX...

Pa znamo već skoro sve...

Discovery+ ostaje zasebna platforma, a HBO MAX postaje nova platforma, sa WB sadržajem i Discovery sadržajem i najvjerojatnije će se zvati MAX...

Očigledano ima nekih novima čim prave zvaničnu najavu.
Dosad su bila samo nagađanja i glasine.

According to the Times' sources, Max will debut in the next month or two and will cost about $16 a month, the price of HBO Max now. It was also reported that there will be several price tiers, including a less expensive one with advertising, following suit in similar models that Hulu, Netflix, and Disney+ have been experimenting with for a few months now.
Max's official announcement will be coming Wednesday, April 12, to discuss the product in a press event. The event will be a video webcast for the company's investors as well as the general public, according to a press release, A replay of the webcast will be available after the conclusion of the presentation.

The information comes a day ahead of Warner Bros. Discovery executives unveiling plans for the combined streaming service, which include bringing Discovery reality shows like Fixer Upper, Dr. Pimple Popper, and Property Brothers in the same room as HBO Max series and movies like Succession, House of the Dragon, The Menu, and The Last of Us.

Horor!

Sad kad mesto HBO Europe programa koji je podržavao lokalne evropske filmove i serije, dobijemo Discovery Europe i jednog dana ugledamo max Original: Zadruga behind scenes.

Glupost.
Od svega ovoga meni treba samo HBO.

Počinje za 20 minuta!

Ne znam da li postoji gora aplikacija od HBO Max. Znaci bagovi, sporo ucitavanje, nepregledan sadrzaj..
I sad najcudnije od svega, ako neko moze uopste da mi odgovori:
Ne zivim u Srbiji a HBO mi je u Supernova paketu i gledam HBO preko vpn-a.
Interfejs uopste nije srpski (iako sam na srpskom vpn-u) i sto je najgore nemam pola sadrzaja koji ima familija kod kuce.
Pokusao u podesavanjima sve ali nista ne nalazim.
Zna li neko u cemu je stvar?

Ko će ponovo preživeti nekih mesec dana non stop pisanja po ovoj temu oko te promene... Još ako budu menjali (umesto samo re-brand / re-skin postojeće) aplikaciju...

HBO Now je bilo nešto drugo, i bio je US only servis. Ali da jeste tačno da HBO Max app u package id Android aplikacije sadrži "hbo.now"

Evo i cena za USA:

-Max Ad-Lite ($9.99/month or $99.99/year): Two concurrent streams, 1080p HD resolution, no offline downloads, 5.1 surround sound quality
-Max Ad Free ($15.99/month or $149.99/year): Two concurrent streams, 1080p HD, up to 30 offline downloads, 5.1 surround sound quality
-Max Ultimate Ad Free ($19.99/month or $199.99/year): Four concurrent streams, up to 4K Ultra HD resolution, 100 offline downloads, Dolby Atmos sound quality

Stari plan od 16$ umesto 3 streama, nudi 2 streama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno