Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Ko nije dobio novac neka pogleda malo bolje CEO racun.
ja sam u PS i novac mi je legao na EUR sekciju, dok sam ja par dana proveravao dinarsku.
Osim toga, novac nije legao kao uplata prema meni (razduzenje) nego isplata od mene (zaduzenje) u negativnom iznosu. Koriscenje filtera uplata naravno daje pogresnu informaciju.

E, bravo kolega, sad tek vidim da su mi pare na deviznom racunu, ali sa danasnjim datumom, znaci danas su legle u nekom trenutku, ali nije bilo obavestenja, leglo je 16.85e, lova do krova. 😆

Ne shvatam koja je poenta refundacije i nalozima koju su platili po aktelnim TR cenama.
Pitanje za one koji su dobili povraćaj sredstava i ponovo uplatili, da li ste uzimali mesečne pretplate ili godišnju ?

Ja sam iz zezanja probao sa istog (Turskog Gaccounta) da ponovo pokrenem pretplatu za godinu po novoj ceni sa istom karticom.
Odbilo sa obrazlozenjem zemlja aktivacije i platna kartica se ne poklapaju ili ti u Turskoj hoces da platis sa Srpskom karticom nece da moze .

Turske gift kartice bi trebale da prolaze. Neko probao?

Legao i meni refund.Znaci od novembra do sad fakticki za dz.Ali mislim da im 30 evritja za obnovu ipak necu dati.Bar dok ne uvedu titlove,hrvatske,srpske,crnogorske,bosanske kojegod

Evo i ja da potvrdim da je lego refund od 349 TRL. I dalje ne kapiram pustili me da gledam 9 meseci za dz :D Sem sto sumozda hteli da izbegnu da renew bude po staroj ceni?

1681293952765.png

Veci je problem sto je tad kurs 1 TRL = 6.6 RSD, a danas je kurs 5.6 RSD
Zakinuli me za ~300 dini :D

Ko se seca sajta gde smo uzimali Fubo da gledamo Fudbalsko u 4K imate Disney+ po ceni od 8$ 6m private account.(ne delite ni sa kim).
Izadje ko stara Turska cena. Cak i savetuju da delite sa prijateljima i porodicom :) profile.

Poslednja izmena:
Ukradeni nalozi?
Ja sam iz zezanja probao sa istog (Turskog Gaccounta) da ponovo pokrenem pretplatu za godinu po novoj ceni sa istom karticom.
Odbilo sa obrazlozenjem zemlja aktivacije i platna kartica se ne poklapaju ili ti u Turskoj hoces da platis sa Srpskom karticom nece da moze .
Trebaš imati jedan Google account na mobitelu i to samo turski sa turskom adresom (ali sa našom karticom). Ide i bez VPNa onda...

Onda oni opet blokiraju posle nekoliko meseci, vrate lovu i praktično poklanjaju pretplatu... Nije loše. 😁

Ukradeni nalozi?

Trebaš imati jedan Google account na mobitelu i to samo turski sa turskom adresom (ali sa našom karticom). Ide i bez VPNa onda...
Kako bi raspolagao sa svim profilima i mogao da ih imenujes itd da su kradeni?

Ne shvatam koja je poenta refundacije i nalozima koju su platili po aktelnim TR cenama.
Pitanje za one koji su dobili povraćaj sredstava i ponovo uplatili, da li ste uzimali mesečne pretplate ili godišnju ?
Mi smo imali godisnju pretplatu, vratili su mi 16.85e, tj 1975din, doplatili smo jos 1650din za jos jednu godinu, stvarno fer od njih :ROFLMAO:

Pa malo mi čudno da se prodaje profil preko nekog trećeg sajta tako jeftino....
Evo da potvrdim da je tako ko sto sam napisao, uzeo sam da probam pa cemo videti.
Napravio profile stavio slike i imena i radi bez vpn.
Ne prodaje se profil nego ceo account, neznam kako ali nije sharing.

Koja je to stranica? Koliko znam Disney account se jedino legalno prodaje direktno ili preko nekog telekom providera! Drukčije ne ide i to pogotovo tako jeftino kao preko Turske..

nije to zvanicni distributer i ne zelim da reklamiram, potrazi na forumu iz vremena svetskog fudbalskog.
Neznam kako to rade ali nije sharovan neciji account.

Nije sharovan ali je 99% nečiji hakovan ili ukraden account. Po toj cijeni nema ni u Turskoj...

Nije sharovan ali je 99% nečiji hakovan ili ukraden account. Po toj cijeni nema ni u Turskoj...
Sveze napravljen nov account ja dao mail na koji se pravi, ti mozes da mislis sta hoces ali nisi u pravu.
Da li razumemo kako to rade , nerazumemo i tacno je da nema logike ali je tako.
Ko hoce koristi ko nece ne mora.

Verovatno platne kartice sa black marketa, pa dok radi. Ne bih uzimao tako, ali šta te briga, za tu lovu nije loše. Bez neke mućke ne može tako niska cena, to je jasno.

Sveze napravljen nov account ja dao mail na koji se pravi, ti mozes da mislis sta hoces ali nisi u pravu.
Da li razumemo kako to rade , nerazumemo i tacno je da nema logike ali je tako.
Ko hoce koristi ko nece ne mora.
Ne moraš se ljutiti. Ali to nikako ne može biti legalno...
Nadam se da će ti potrajati account! 👍

Ne ljutim se , opusteno ;)
Taj ceo sajt je u tom fazonu i tu smo kupovali letos accounte za Svetsko 4K, mislio sam da svi znamo o cemu se radi.
Od letos kupujem razne striming servise kod tog lika i sve radi bez problema, tako da ni ovo ne ocekujem da bude drugacije.
Kad kazem bez problema mislim nije ni jedan prestao da radi pa mi on dao zamenu, ko sto mi se kod drugih redovno desavalo.

Znači za sada nema nekog objašnjenja zašto se desilo ovo sa Turskim nalozima? Ja koristim gamsgo neko vreme, jer mi se nije cimalo za truski nalog, i za sada nema problema. Ne znam na kojoj zemlji je nalog. Interesantno bi bilo znati da li je ovo vezano samo za Tursku ili neka sira akcija.

Verovatno platne kartice sa black marketa, pa dok radi. Ne bih uzimao tako, ali šta te briga, za tu lovu nije loše. Bez neke mućke ne može tako niska cena, to je jasno.
Dodao bih da (ako jesu kartice sa crnog tržišta) će mejl može biti banovan to Disney peovali.

P.S. Van toga, možda postoji tržište sa povoljnijim cenama od Turske, pa tako ide.
- Verujem da može da se vidi zemlja otvaranja, i način plaćanja (čak i valuta) u podešavanjima na Disney sajtu.

Ne moze da se vidi zemlja otvaranja sem da je jezik UK English i da je otvoreno preko Roku accounta.
A nemam log in za Roku tako da ...
1681586003155.png

Roku funkcioniše u USA, UK i Kanadi. Sve zemlje sa povoljnim pretplatama... 😁 Ma šta je pa bitno, rokaj dok radi. Neka bude što duže.

Jel obnovio godišnju pretplatu neko preko Apple ID Turkey? Zanima me da li je prošlo sve kako treba, da ne uzimam kodove bezveze... Nema razloga da bude problema, ali ipak da pitam zbog one situacije sa pretplatama preko Gugla.

Jel obnovio godišnju pretplatu neko preko Apple ID Turkey? Zanima me da li je prošlo sve kako treba, da ne uzimam kodove bezveze... Nema razloga da bude problema, ali ipak da pitam zbog one situacije sa pretplatama preko Gugla.
Preko Applea nije nikad ni bilo problema što se Disney pretplate tiče.

Pozdrav,

Vidim da komentarisete uzimanje Disney+ preko turkog Apple id-a pa imam par pitanja.
Da li to i dalje funkcionise? I ako funkcionise da li to u praksi znaci da uzimam Disney+ aplikaciju preko Apple Store-a?
I da posle mogu da gledam samo preko Iphone-a ili nekog drugog Apple uredjaja? Ili bi radilo i preko Smart Tv-a kad jednom napravim nalog?

Nazad
Vrh Dno