Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počeo Mad Man, posle 3-4 epizode htedoh da ugasim. Završavam prvu sezonu i opasno je počelo da se kuva :)

Unforgotten
Odgledah petu sezonu serije.
Iako je dobila niže ocene od predhodnih sezona, i dalje je vrlo dobra. I glumački i scenaristički.

Nije ****** naravno, ali koliko se gurala kad je emitovana i koliko je sad "elitna" i cenjena pomislio bih čovek da je najbolja serija u univerzumu.

Ma ni blizu. Čak ima i jačih trash momenata.

Fino ide Mandalorijan za sada, ovih 6 epizoda dosta dobre

Jel gledao neko Supermen and Lois seriju, valja li šta?

Odgledao ovih dana Wednesday seriju na Netflix, i ono nije loše za Netflix standarde, vidi se Bartonova ruka, nema toliko woke preseravanja, gluma je dobra, pogotovo je baš ušla u ulogu ova mala Ortega.

Mana je slabiji zaplet puritanac inkvizitor LOL i predvidljiv rasplet radnje bukvalno u 3-4 epizodi posle one (po meni nepotrebne) scene rasprave Tajlera i tatice pandura u njihovoj kući, znaš šta je bila njegova majka (outcast), pa i samim tim ko je čudovište-ubica, a od one epizode sa kućom je jasno da je lik Kristine Riči iza svega, što je istovremeno i sladak cameo, jer je ona "orginalna" Sreda iz 90tih...

Sve u svemu može 7,5/10.

"The Glory"
Moram da pohvalim glumu ali, da budem iskren, mislim da je serija precenjena.
6/10

Manda izuva, ako mi nije bolji od svih filmova zajedno glavu mi secite. A Katie bih razmazio samo tako, uf mačkica.

Samo da izbace neku open planet Manda igru ali da ima malo elemenata projekta Eden i bombona.

Manda je bolji od svih SW filmova, izuzimajuci prvih 6 epizoda (mislim na GL 2xtrilogiju, iliti sagu... ili kako god se zove kada povezes 6x ...).

Mando je zabavan, ali i naivan na nivou (ili oko) SW serijala, produkcija doprinosi boljem utisku.

Manda je bolji od svih SW filmova, izuzimajuci prvih 6 epizoda (mislim na GL 2xtrilogiju, iliti sagu... ili kako god se zove kada povezes 6x ...).
Mislis izuzimajuci prve 3 epizode :D Meni je Andor do sada ubedjivo najbolji od svega iz Disney kuhinje. Nisam jos poceo3.sezonu Manda, prve dve su bile dobre.

Čekam Mandu treću sezonu da se zavšri. Vi koji ste gledali recite mi da li treba da se zabrinem zbog ovoga?

^ ne postavljaj pitanja za mandalorian, taman sam skinuo 6 komada i stalno svi pričaju kako je odlična a ja se borim da ne gledam dok ne izađu svih 8. Samo lozite bez potrebe 😂

Čekam Mandu treću sezonu da se zavšri. Vi koji ste gledali recite mi da li treba da se zabrinem zbog ovoga?

Upravo zbog toga je Andor po meni bolji jer je ozbiljniji, mracniji (za nas malo starije 18+);). Odlican kasting, scenario...dubina. Odlican je i The Mandalorian ali ne mogu da se otmem utisku da je radjen za malo mladju publiku (12-17god). Jedinu dubinu u njemu vidim samo odnos Manda i baby Jode (Grogu), odnos samih Mandalorian-aca. The Book of Boba Fett ne tako dobar. OBi-Wan Kenobi los..los.

Mando je zabavan, ali i naivan na nivou (ili oko) SW serijala, produkcija doprinosi boljem utisku.
Meni i jeste u tome draž. Čak mi više odgovara prva sezona sa epizodama od po 30-ak minuta.

Završio Black Sails, season 01.
I pitanje za one koji su gledali seriju glasi: ima li ova serija da ponudi nešto drugo osim sisa na sve strane?

Ovo mi je po "(ne)kvalitetu" tu negde nivo prve sezone Vikings, samo sa većim budžetom / manje jeftinom produkcijom. Pogotovo su prve 3 epizode krš i pune predvidljivih klišea...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno