Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Samo polovno sto se tice PS5, eventualno je Xbox Series S bio povoljan s onim vaucerom pre par meseci na ananasu.

Forsiraju i zaposlene u celoj Miškovoj mašineriji da kupuju preko Ananasa, daju im posebne interne kodove i popuste kako bi pravili "promet".
Biće i za nas verovatno pred uskrs :D

Forsiraju i zaposlene u celoj Miškovoj mašineriji da kupuju preko Ananasa, daju im posebne interne kodove i popuste kako bi pravili "promet".
Biće i za nas verovatno pred uskrs :D
Šou u najavi, neradan petak +vikend +ponedeljak. Dostava za 7-10 dana.

I Amazon ima za svoje radnike employee discount 10% koji se racuna na sve ostalo. Amazon je takodje pre par dana imao akciju na PS5 gde je isti kostao 410 evra u paketu sa nekim igrama,
Na ananasu "akcija" 715 evra :D
Ugledaju se na Amazon po svemu osim po cenama :D

Lepo su rekli "srpski Amazon", a taj nikako ne moze biti kao pravi :D

Nije njima cilj da postanu kao "Amazon", cilj im je da kad Amazon odluci da dodje na balkan, kupi njih sa celom infrastrukturom u koju upumpavaju pare i samo rebrendira sve. Realno je da je cela platforma prosecna a o kvalitetu dizajna/slika i tumbnaila necu ni da govorim, gore od aliexpressa.

^^ da to je najverovatniji scenario
Krajnje je vreme da amazon dodje ovde...mada mi nismo u EU pa to nece biti skoro

Paket ti stiže od 21.4. do 25.4. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Šta je ovo, šalju iz Kine?
Sport Depot
Sport Depot mislim da robu salje iz magacina iz stranih zemalja,Bugarska,Rumunija i sl. Ako si narucio vise stvari od njih,stici ce ti verovatno iz vise drzava u razlicito vreme ;) Bar je meni tako bilo pre 5-6 godina,kada sam uzimao nesto od njih

A koja bi bila prednost Android aplikacije (konkretno Ananas) kad može da se instalira kao PWA?

Novi prolećni vaučer je stigao! 😊

Iskoristi vaučer od 500 RSD, koji važi za celu ā ponudu i za jednu kupovinu od minimim 2.000 RSD do 30.4.2023. godine.

Promo kod: prolece23

Moze pomoc, ne vidim polje za ukucavanje koda? - gde treba da se nalazi?
edit; nasao sam - mora sledeci korak ka placanju pa se tek tu pojavljuje polje za kod
Hvala

Stavis robu u korpu odpocnes proces kupovine i pred kraj ce ti biti da ukucas kod za popust.

Kad dodaš proizvod, pa izabereš kako dostaviti, način plaćanja...

ananas.png

Jel ima nešto interesantno kupovina da se iskoristi ovaj kod ?

Većih kodova nema, ali ima interesantan događaj koji mi se desio noćas. Već smo ovde diskutovali o mnogobrojnim problemima sa plaćanjem karticom, definitivno zaključili da NE TREBA KORISTITI KARTICU NA PLATFORMI ANANAS, ali eto ja sam ponovo ispao glup. Iako sam uklonio karticu iz naloga, dostava bila moguća isključivo na adresu pa sam se upustio u novu avanturu sa karticom.

Napravio sam porudžbinu, platio i na poslednjem koraku nakon verifikovanja OTP koda, prilikom preusmerenja sa platnog procesora nazad na Ananas: "Upstream connect error or disconnect/reset before headers." Epilog, novac skinut sa računa, a narudžbine nema u listi porudžbina. Kupon prolece23 je naravno iskorišćen u narudžbini koja ne postoji evidentirana u sistemu. Neverovatan splet nelogičnih okolnosti, a da ne bude kraj zabave, potrudila se podrška. Pošaljem im mejl, odmah noćas. Jutros stigne odgovor, pozovite nas na 0800 000 111 da rešimo problem. Pozovem i dobijem odgovor da im pošaljem mejl :ROFLMAO:. Eno sada mozgaju šta im je činiti.

S druge strane, juče rano ujutru poručim nešto sa Šopstera, jutros mi stigne poruka od D-ekspresa da me paket čeka u paketomatu. Ono što je Ananas uveo kao svoju najveću prednost - brza i pouzdana isporuka, više nije u mogućnosti da izvede, a drugi sada to rade bez problema. Zapravo sada se ispostavilo da ne mogu ni porudžbinu da obrade kako treba. Svakako, hvala Ananasu što je podigao standard brzine isporuke kod drugih.

Dakle, samo keš ili kartica u paket zoni, mada smo imali slučaj onih duplih/čudnih transakcija iz paket zone, kada naš član nije čak ni bio u zemlji.

Prilozi

• a.jpg
    a.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 55
  • a2.jpg
    a2.jpg
    92.7 KB · Pregleda: 54
Nazad
Vrh Dno