Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spanski original Champions se pojavio 2018

A sada je tu i americki ripoff iz 2023 sa Vudi Harlesonom u naslovnoj ulogi trenera Markovica...

Spanski je bio sjajan tako da cu i ovome dati sansu.
Одгледах управо Champions (2023). Чим сам видео режија Боби Фарели и Вудија, морао сам да одгледам. Мислим да је иста комбинација из Kingpin-a, а то се не пропушта.
Филм има неколико баш добрих фора и генерално је feelgood movie. Ко воли овакве филмове (комедије), од мене препорука.
Хвала ти @MaliAbner

@tozovac Јесте да су ове feelgood спортске драме све на исту фору али ја волим да их погледам, ова конкретно доста подсећа на Афлеков" Way back" између осталих.
Сада морам погледати и шпанску верзију пошто мислим да је боља од америчке по неком неписаном правилу.
Од мене 6,5 /10 за ово да не буде off.

@tozovac Јесте да су ове feelgood спортске драме све на исту фору али ја волим да их погледам, ова конкретно доста подсећа на Афлеков" Way back" између осталих.
Сада морам погледати и шпанску верзију пошто мислим да је боља од америчке по неком неписаном правилу.
Од мене 6,5 /10 за ово да не буде off.
Сад морам и Way back да гледам, само ми правиш посо 😁

Sad sam pogledao trejler za The Way Back (2020) to je film koji vise lici na Hoosiers sa Dzin Hekmenom kao trenerom, i oba su manje vise drame i naravno oba su mi dobra.

Sampioni su vise romanticne komedije nego drame, ali mi se cini da je spanska verzija malo bolja naturscici koji se glume u filmu su originalni i bas dobri.

Nekako mi se ucinilo da su zaplet i ambijent malo drugaciji nego u slicnim filmovima,i jesu,al generalno film mi se nije dopao. Ponovo sam ga izabrao zbog trajanja (90min),al ima mnogo manjkavosti i praznina,ne bih mu dao vise od 5.5/10

Ne znam dal' je do 43", ali meni nekako novi avatar sr...
ali u vodi, pa dok ne ispliva go.... sve je super, efekti spilbergovski, sa puno blooma, ahhhh
6/10 za napor.
Bolje da su radili u UE 5.2

Poslednja izmena:
Apropo tih sportskih filmova - "Remember the Titans", stariji i dobar

https://www.imdb.com/title/tt0210945/
U dobar, poceo skoro da mi izlazi kao predlog i razmisljam se ponovo da ga odgledam

Sinac naleteh na ovaj film
vidim dobio mladji Aflek Oskara.
Nisam ga odgledao do kraja, onog trenutka kad sam skapirao iz felsbekova sta se desilo malo mi se smucilo pa sam odustao. Izgleda da je doslo vreme da gledam samo laganije filmove

Остали ми у сећању као нешто легендарно на фору "Мрак" филмова, међутим насмејаше ме само у пар наврата због неког црног хумора.
Очигледно нису остарили добро(или нисам ја).
5/10 за оба..

.....
Одгледах јуче The Road (2009) - добра постапокалиптична драма. Штета што нису објаснили како се све то десило.
И мало ми је нелогично да су све животиње одједном изумрле, а остали једино људи.
Оцена од мене 7/10

Drama!?
Meni je jedan od "najstrasnijih" filmova koij sam gledao...
Ne pamtim neki drugi film koji dugo nakon gledanja nisam mogao da izbacim iz glave...

p.s.
Meni npr. nista nije nelogicno... sve kockice su mi se slozile...

Верујем да су сви гледали, ко није нека меће на листу.
Филм у коме су отприлике и статисти врхунски а камоли главна и споредна глумачка екипа.
8/10

Верујем да су сви гледали, ко није нека меће на листу.
Филм у коме су отприлике и статисти врхунски а камоли главна и споредна глумачка екипа.
8/10
gledao ga kada je izaso odlicna postava, odlican film kao i vecina iz tog doba gde se nije rpavila hiper produkcija.

^film je dobar, ali brate mnogo rupa ima, da Bog sačuva...

Gledao
muzika u delu filma kada se prikazuju podmornice fenomenalna, najezio sam se
Film kao film, nit smrdi nit mirise, nisam mnogo gledao dokumentaraca o borbi na Atlanskom okeanu pa ne znam dal se sve onako izdesavalo ili je malo vise Amerakanizovano.
Tom Henks odlican standardno.
Da li je ovo neko gledao ?

pocelo da mi izlazi na TIKToku.
Da li je neko gledao
ova dva njegova vesterna
Gledao sam Finch-a,meni je legao ekstra.Henks standardno dobar,bez greske.

Вртела ми се по мозгу сцена како змај пали неку тврђаву па сам прогуглао о ком филму се ради.. Мислио сам да има 10 - ак година како је изашао, кад оно 20+ како је изашао. Бејл, МекКонохи, Батлер могу и да се гледају како беру малине а камоли убијају змајеве тако да добра забава пред робовласничку (радну) седмицу 😀.
6,5/10

Jedan od najboljih filmova 90tih.
Vredi ga gledati i 10x (y)
Pisao sam pre par nedelja da sam ga ponovo gledao posle xy godina i da mi je drugi deo filma (kad su odrasli) bio totalno razočarenje.
Ta radnja iz drugog dela filma sud, sudski proces, sa elementom imanja saveznika iznutra (tužilac kojeg glumi Bred Pit) i sl, puno je bolje, kompleksnije i realnije prikazana u filmu Runaway Jury, ovde u Sleepers je sve trivijalno, onako kako mali Perica zamišlja sudski sistem, izvođenje dokaza i sl...

@Čika_Kure mislim da su u Poroti koja je snimana 6-7g kasnije uvideli greske od Spavaca u tom segmentu pa je time bolje taj deo price isprican a i po meni u Poroti su kvalitetniji glumci mada treba uzeti u obzir aa koliko iskustva je ko bio tomom snimanja filma.

Prevod za ovaj film?

Боле ме очи шта сам гледао.
4/10 због лепих крајева
5/10 јер је Jonathan Majors толико антипатичан да заслужује оскара, што му је и главна сврха у овом филму.
Ови новији филмови су стандардно очај, али има та нека драж кад им срозамо оцену на IMDB - у 😀.

Pogledao Creed III, film nit smrdi nit mirisi. A predpostavljam da sledeci Creed koji bude ce bude sa njegovom cerkom u glavnoj ulozi. Moguce da gresim ali da sam na njihovom mestu to bih uradio.

Upravo pogledao i na pocetku mi se nije svideo ali kako je film odmicao svideo mi se. Od dzangrizavog starca do komsije na kojeg mozes uvek racunati.

Teska glupost od filma.Sprdacina nevidjena,zasluzuje veliku 0 !
Epohalno loš film, odavno nisam gledao nešto što ima ovako glupe dijaloge.
Da li je Guy Ritchie totalno prolupao ili ga boli uvce ako je dobra kinta, to ne znam, samo mi nije jasno kako neko ko je napravio dve čađave dvocevke može da potpiše ovakvo đubre.

Mali off, treba mi ime filma. Prica je da tri vijetnamca(?) iz vrata vrate kod kuce jednog od njih. Taj lik imao zenu i celo selo se plasi jer znaju da je duh a oni to ne provaljuju. Znam da ima i drugi deo. Film je inace komedija/horor. Gledao sam ga pre 5,6 godina, znaci stariji od 2018 otprilike...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno